ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (26)
Ботев с минимална победа над Брестник
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 10.11.2011Коментари (45)13036
Ботев се наложи с минималното 1:0 над Брестник, в приятелска среща играна на стадион "Беркут" в Брестник. Определено по-добрия отбор на терена бе този на "канарчетата", които диктуваха темпото на игра през по-голямата част от двубоя. Единственото попадение за "канарчетата" вкара резервата Илиян Христов. Първи минути след контузия записа десния бек на "жълто черните", Емил Аргиров, който показа, че изобщо не е загубил форма и се включи много добре в тази среща.

През първата част възпитаниците на старши-треньора, Милен Радуканов, имаха три много добри положения за гол, но стража на домакините показа класа и успя да опази вратата си суха. Първото опасно положения го създаде искания от Левски, Атанас Курдов. Нападателят бе оставен непокрит пред наказателното поле и с техничен удар се опита да прехвърли Аргилашки, който с върха на пръстите успя да избие топката в корнер, след който не последва нищо опасно пред неговата врата. Минути по-късно Александър Александров проби от дясно, центрира в пеналта към непокрития Николай Манчев, който със странична ножица отправи много красив удар, но стража на брестничани показа отново класа и успя да парира удара на бившия капитан на "жълто черните". Младата звезда на Ботев, Тодор Неделев имаше най-чистото положение през тези 45 минути. Халфът бе изведен зад отбраната на домакините по прекрасен начин от Атанас Курдов, но ударът на Тошко мина покрай гредата.

През втората част Милен Радуканов пусна изцяло нов състав, като даде шанс на момчета, които по-рядко получават шанс за изява. Четвърт част преди края на срещата падна и победното попадение за "канарчетата". След едно двойно между Петър Атанасов и Илиян Христов, последният остана очи в очи с вратаря на Брестник и хладнокръвно го преодоля за крайното 1:0 за Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 13
14.11.2011
13.11.2011
13.11.2011
13.11.2011
11.11.2011
10.11.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-5
 
 
Бе тоя НИдьелев,нали беше болен,та не го взеха в национала...вирус някакъв...Оня-звездата.....дето го "купихте"от 2002.И дето ще ходи в Турция да рита.Много бързо му отшумял "вируса"!!!
+2
 
 
буфери не разбирате ли , 4е сте втория отбор в Пловдив , това са фактите въпреки напъните на господин узунов , които опоро4и дори собствения си бенефис заради комплексите му спрямо ботев Пловдив
+5
 
 
Гледам има едно около 10-15 човека от единия и другия лагер,дето само си пишат глупости и нагнетяват напрежение!!!По-добре се радвайте и на победите на двата отбора,защото така като продължаваме,скоро силен ПЛОВДИВСКИ ФУТБОЛ,няма да има!!!Да и аз не харесвам Ботев,но предпочитам и те да са силни и ние също и да правим хубави мачове,а не уговорки,тото-при едните,а при другите да играят по села и паланки и да падат от селски отбори!!!А съперничеството???Съперничеството да се изразява на трибуните с хореография,песни и т.н. Да искри винаги ще има,ама може да не превалират в злоба,от едните и другите!!!
+4
 
 
Канари достатъчно е да не изхвърляте хранителни отпадъци в кофите за боклук и да не продавате бяло-черна техника. Кресльовците и феновете злобари на кюстендилският Пришълец ,като тези пишещи по-долу ,сами ще изчезнат.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+10
 
 
честита победа!предпочитаме победите да са в следващите мачове.срещу сливен,поморие и адашите от враца трябва да хвърлите всички сили и да покажете най-доброто от себе си.иначе браво на илиян христов и резервите-да продължават все така.
-32
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
+21
 
 
И сега в неделя всички на мача да подкрепяме БОТЕВ с/у Сливен!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Легенди на Ботев и Локо присъстваха на основаването на нов футболен клуб в Пловдив
Стана ясно кога Григор Димитров започва участието си в Мадрид
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: