ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби гостуването си на Славия
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:48 / 21.10.2011Коментари (114)11479
© Plovdiv24.bg
Локомотив загуби с 0:3 гостуването си на Славия на стадион "Овча Купел" в мач от 10-ия кръг на "А" група. 

Пловдивчани започнаха много добре срещата, седяха по-добре на терена през първите минути от домакините, дори имаха чудесна възможност да открият резултата още в 3-ата минута, когато Здравко Лазаров овладя в наказателното поле една топка на гърди, след което стреля, но капитана на Славия Живко Желев изчисти от голлинията коженото кълбо. С течение на играта Славия взе инициативата в свои ръце и с оглед показаното на терена успя да поведе с много красиво попадение на Николай Божов. Нападателят овладя една топка на гърди и с много красив и техничен удар от около 30 метра вкара за 1:0. Пет минути преди края на полувремето Валери Георгиев направи много груба грешка в защита и позволи на "белите" да удвоят. Полузащитникът подаде в наказателното поле на Жуниньо и бразилецът вкара за 2:0.

След подновяването на играта Локомотив остана с 10 души на терена след много глупав червен картон на Любомир Витанов. Полузащитникът спъна в центъра на терена Йордан Юруков и получи жълт картон от рефера Стефан Спасов-Пастата, след което Витанов каза нещо на арбитъра и той му показа втори жълт картон.

Въпреки с 10 души на терена Локо не се предаде и се опита да се върне в мача. В 67-ата минута десният краен бранител на "смърфовете" Джереми Родригес направи шокиращ пропуск. Французинът получи пас в наказателното поле на Славия и от 4-5 метра пропусна да вкара. Пет минути преди края на двубоя Славия уби интригата след трети гол. Галин Иванов изскочи зад гърба на "черно белите", излезе сам срещу Стоян Ставрев, но не се полакоми и подаде на връхлитащия Жуниньо, който вкара за крайното 3:0.

След тази загуба Локо се срина на 8-ма позиция с актив от 17 точки. Славия се изкачи на 4-то място с 19 точки.
Още по темата: общо новини по темата: 9
22.10.2011
22.10.2011
22.10.2011
21.10.2011
21.10.2011
21.10.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
Собственикът на Локомотив Пловдив Константин Динев умува близо 12 часа след срамната загуба от Славия и противно на очакванията взе решение да не прави промени в спортно-техническия щаб на тима. Очакваше се един от Драган Канатларовски или Бранко Милованович, с вариант и двамата, да си тръгнат от Лаута.
на 22.10.2011 г.
+2
 
 
Време е за промени,Коко няма какво да чака.В точково изражение не знам какво не им харесва на някои от нашите фенове.Не се направиха гръмки трансфери,продадохме някои аз специално си знам за този сезон от 5 до 7 място сме.Какви са тези вайкания и трагедии,вижте ,огледайте се никой не вади така пара.Единствено Домусчиев,но неговите възможности се оценяват на около 500 милиона ЕВРО!Коко ако не уговори някой друг мач с нашите билети от по 4-5 лева и посещаемост от средно 3500-4000 души заплатата само на Сержиньо и Бенджалюн не може да плати.Така,че хайде малко по-спокойно,такива са времената.На който не му харесва да си гледа английското по телевизора!Аз си обичам отбора и винаги когато мога ще го подкрепям на стадиона!
+3
 
 
трупата от Югославия,да си заминава!има къде,къде по талантливи треньори и футболисти в България!
+4
 
 
Лимона ще раздвижи средната линия и ще и придаде скорост.
+2
 
 
Крайно време е Канатларовски да се маха! Веднъж доказа, че за нищо не става, вместо да го забравят, пак го назначиха! Днес играхме без треньор а играчите не знаеха как да се противопоставят срещу преса Проблеми в абсолютно всички линиии, без чист нападател, с елементарна тактика и липса на умения от разиграване в средата на терена. Верно че головете на Славия бяха с късмет, но късмета отива при по-силните. Верно че и съдията леко ги подпря, но това не трябва да оправдава никого. Коко трябва да разбере, че този проект и тази концепция за бъдещето на този отбор се проваля! С_ърбина и макето да си ходят, както и някои от прехвалените "звезди", които нищо не показват! Да останат само тези, които играят с душа и сърце за Локомотив!
+2
 
 
Няма какво да коментираме които е бил на мача вчера знае какво се каза на Здравко .ВЪН БРЪНКО ОТ ЛОКОМОТИВ БОКЛУК МРЪСЕН главния виновник за всичко утрепко мръсна србска
-4
 
 
Коко може да продава мач само че парите ги инвистира в Лаута за следващата година да сме силни в балканска лига и лиг европа а жалтурите са в б няма влизане
+3
 
 
Това което се случи след мача беше гадно , грозно и характерно за всяка една друга публика , но не и за нашата! През какво ли не минахме през последните години и винаги бяхме един до друг и независимо от всичко стояхме зад отбора и не незаслужено си извоювахме да ни наричат "НАЙ-ВЯРНАТА ПУБЛИКА В България", какво се получава сега? Всеки един от нас беше отвратен от играта ни, някои решиха да напуснат стадиона , за да не гледат това долно подобие на игра, другите останахме да догледаме мъката. Мачът свърши, футболистите ги беше срам да дойдат при нас да ни поздравят , обаче го направиха защото знаеха че ние винаги сме зад тях. Вместо това се намери някой да се скара защо им ръкопляскаме?! За всичките години през които съм бил фен на Локомотив не вярвах ,че ще дойде момент в който някой ще ми се скара ,че си подкрепям отбора безрезервно, че пея "ВИНАГИ С ВАС" ! Какво ни отличава от другите фенове тогава, черно-белите шалчетали?Футболистите днес са от Локомотив , утре играят за някой друг, Коко днес иска да дава пари , средства и нерви , утре може да реши ,че няма смисъл, ние обаче стоим отстрани, гледаме , мислим и говорим. Това го правят и жълтите и сините и червените и всички останали. Ние вече сме същите като всички останали и ако се чудим защо децата на Пловдив са от левски или цска и не идват на стадиона, отговора е много прост- те като отбор печелят, ние не , на футболните ценности можем да ги научим ние феновете , но те не биха научили нищо по-добро от нас ,отколкото от тях.Аз ще продължа да си подкрепям отбора безрезервно защото затова съм станал Локомотивец!ВИНАГИ С ВАС!
+2
 
 
цитат:
какво ще правим дайте някви идеи или след всеки мач ще пеем една и съща песен...почти съм сигурен че Коко като усети че е нежелан сам ще се махне само трябва да му го покажем. после ще търсим президент който не учавства в схеми, ама незнам дали ще намерим такъв ,аз не съм много в час дайте примери може би г.ганчев и думуса или събев?незнамнякой казват по добре да играем в б-група с юноши които ще се раздават ок ама нашата публика е станала много претенциoзна дали ще има голяма посещаемост ,може би ако входа е свободен да и там ще има всякакви знайни инезнайни индивиди които няма да знаят защо са на мача и ще подвикват по футболистите с селски заучени фрази и ще се радват че са разсмяли 2-3 малоумници около тях, ще има жълтури радвайки се на садийските балтии срещу нас и като изгубим 2-3 мача и насвободен вход няма да има никой щесе вика оставка ще хварчат бутилки .....помните ли как се подвикваше по мечеджиев и кюмюра селяни продажници един приятел искаше да нахлува да ги бие ....... псуваха се наши юноши ......от както перуките са в бфс нещо стана до преди 2 години тея пародии бяха по рядко сега почти всеки мач мирише можеби заради кризата незнамискам да ме разберете правилно и аз подкрепям критиките но е тъпо да си затваряме очите за подобрението по стадиона.някой казват те са заради изискванията да ок ама той може дакаже немога да ги покрия ще си седим в б-група или да се откаже и да чакаме в долните девизии и тогава пък щяхме да сме още по зле и от спартак или марица
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: