ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Уволниха Хубчев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:07 / 16.10.2011Коментари (103)16756
© Plovdiv24.bg
Петър Хубчев бе освободен от поста старши треньор на Ботев Пловдив, съобщиха официално от песслужбата на клуба. Решението бе взето на спешна среща на съвета на директорите в клуба, непосредствено след загубата от Етър с 0:1. Договорът на Хубчев ще бъде разтрогнат по взаимно съгласие.

Начело на отбора застава Костадин Видолов, който водеше отбора през пролетта, а от новия сезон бе помощник в екипа на Петър Хубчев.

Още по темата: общо новини по темата: 20
31.10.2011
31.10.2011
30.10.2011
29.10.2011
28.10.2011
28.10.2011
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-4
 
 
свършил е всичко, което е било необходимо и сега е ред отбора да продължи...
+6
 
 
Циганите как злобеят.Наскоро имаха съкрушителна загуба с 1:5 от Любимец!Много лесно я забравиха.Радвам се,че Хубчев не е треньор на Ботев.
+6
 
 
Най-после! "Хер" Петер нека прави компания на "хер" Лотар! Техните концепции нямат нищо общо с немската школа! Само с дисциплина не става - трябват и треньорско-селекционерски умения: да пускаш в игра най-добрите играчи, а не да си правиш експерименти; да избираш най-добрата тактика за всеки отделен мач, като атакуваш слабостите на конкретния противник; а изхождайки от стратегическата цел (завръщане в А група) - да залагаш на офанзивния стил на игра, а не да "пазиш" резултата и да разчиташ на ялови контраатаки! Хубчев трябваше да бъде изритан още след равния мач със слабака "Спартак" (Варна), но по-добре късно, отколкото никога! Искрено се надявам и вярвам, че "Ботев" няма да повтори срама на моя "Спартак" от миналото първенство (нали не сте забравили, че "гладиаторите" също бяха заявили завръщане в А група, но си въобразиха, че "крушите сами падат от дървото", та накрая "ядоха дървото" и се "завърнаха", но не в А, а във В група, където си "позволяват" да губят на стадион "Тодор Диев" от Арда, Раковски и Димитровград). Освен това не смятам, че изгонването на Хубчев е единственият изход от положението на второразряден средняк - трябва спешно да се подобри и селекцията, защото наистина съблекалнята е пълна с "куци коне"; в противен случай "Ботев" ще си остане "подгласник" на отбори с по-предприемчиви и по-заможни ръководства. Ако това не се направи, можем да бъдем сигурни, че други ще го сторят по подобие на "Лудогорец", който миналата година по средата на първенството направи "революция" с привличането на качествени футболисти, влезе в А група, после продължи с подобряването на селекцията и сега е лидер без загубен мач (само нашият "Локомотив" успя да го лиши от две точки, а можеше да вземе и три, ако не беше отменен красивият му гол заради несъществуваща засада). Аз съм сигурен, че "Черноморец II" (Бургас), с адрес Поморие, който от две години не крие намеренията си да влезе в "елита", в най-близко време ще "развърже" кесията, за да постигне целта си; а не е изключено това да направят още и "Етър", "Нефтохимик", "Сливен" и "Любимец". Така че "Ботев" трябва да реши този проблем не за месеци, а за седмици, дори за дни... Но нека все пак да не правим трагедии - загубата от "Етър" е първа (дано да е и последна), така че "Ботев" си остава отборът с най-малко загуби (но и с най-много равни мачове) досега; изминала е само една третина от първенството, която нека да му виси като "обица на ухото", да бъде урок, от който да се извлекат поуки и да се поправят грешките...
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+8
 
 
Заедно с Хубчев да се изметат и разните Лилчовци, Арсовци и други подобни ... Успех на Коцето! Той го може!
-5
 
 
Засега се коментират няколко варианта кой да е новият страрши треньор: Ясен Петров, Стойчо Младенов и Вили Вуцов - Главата. Може пък да изскочи и съвсем друго име накрая, знам ли?
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+11
 
 
смятам ,че Ботев ще открие печелившия вариант на най подходящия треньор,има още много мачове до края.Заслужавате да гледате отбора си в "А"ГРУПА .Това е желанието и на повечето истински фенове на Локомотив като мене.Пловдив чака с нетърпение това дерби.Мечтая да се повтори класирането от сезон 62/62 г.когато на първите две места са пловдивските Спартак и Ботев.ще стане ще видите,УСПЕХ
+3
 
 
Сигурно Цецо Василев си е казал тежката дума в случая.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: