ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (3) | Вчера (21)
"Кауза Пловдив" с благотворителен жест за семействата на загиналите младежи в Катуница
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 08.10.2011Коментари (6)2610
"Кауза Пловдив" продължава традицията - на фронт офиса на коалицията ще се продават билети за приятелския мач между "Локомотив Пловдив" и носителят на КЕШ от 1991 - "Цървена Звезда". Мачът ще се проведе на 09.10 неделя -15.00 часа по случай 85 -годишнината от създаването на пловдивския футболен клуб. Цената на билетите е 5лв.

За продажба се пускат и билети са за мача на юношеския национален отбор на България , който излиза в евро квалификация срещу юношеският национален отбор на Русия в събота - 08.10 от 16.00 часа на стадион "Локомотив". Цената на билета е 2 лв.

Приходите от билетите ще бъдат дарени на семействата на трагично загиналите деца от Катуница, обявиха от "Кауза Пловдив".

Припомняме, че това не е първата подобна инициатива на младите хора от коалицията. Силна пловдивска група, водена от кандидата за кмет и водач на листата за общински съветници на "Кауза Пловдив" Георги Титюков подкрепи преди време българския национален отбор в двубоя срещу Англия. Заминаването стана възможно след инициативата на Георги Титюков и кандидатите за общински съветници на "Кауза Пловдив" за продажба на над 600 билета за футболната среща България-Англия тук, в Пловдив, във фронт-офиса на "Кауза Пловдив" на Главната улица, до фонтана на пл. "Стефан Стамболов", където хората имаха възможността да се запишат и за организираното пътуване.
Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023
12.11.2022
23.09.2022
03.04.2021
02.04.2021
02.04.2021
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Аз ще ходя с приятели - Локомотивци на мача, нека всеки, който може да отиде да го направи, нека покажем, че сме съпричастни със случилото се в Катуница, нека подкрепим и националите, но аз лично няма да отида за това на мача, а заради благотворителната кауза, защото в четвъртък направо ми убиха всякаква представа за футбол ..
0
 
 
Можете да си пишете каквото си щете, но всеки от кандидатите можеше да прояви инициативата да предложи същото. Ако беше Дани проявила същата инциатива, същото щяхте да пишете и за нея. Няма за вас угодия и това е. Защото такива жестове въобще не ви интересуват. Просто Титюков не е вашият кандидат, затова сте го захапали. Аз пък казвам, че все пак се е намерил поне един от кандидатите, който да го е грижа и е проявил инициатива. Ще гласувам за Титюков! Марионетките не ме интересуват.
+5
 
 
Точно така. Феновете на Локомотив отдвна заявиха, че парите от мача ще отидат за семействата на загиналите младежи от Катуница. Така че нека Титюка да не се опитва да печели дивиденти по този начин.
+4
 
 
Парите от билетите за мача на България са за Катуница ,но билетите не са на Титюка . Стига предизборни дивиденти от трагедията.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина от Ботев преди гостуването на Локомотив София
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
ПФК Ботев с предупреждение за лишаване от домакинство, обявиха наказанието на Попов
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Само една победа дели Марица от 10-а поредна шампионска титла
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: