ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Отново засилено полицейско присъствие в Пловдив, протестиращите са по-малко
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:10 / 28.09.2011Коментари (27)9950
© Plovdiv24.bg
Едва около 150 пловдивчани се събраха на мирния протест тази вечер, на площад "Съединение". За разлика от предходните дни, хората са доста по-малко, липсват и непрекъснатите скандирания и песни. Всеки от протестиращите носи националното знаме или се е загърнал с "трибагреника".

В района на протеста има засилено полицейско присъствие, а множество жандармеристи са "обезопасили" пътя на шествието по Главната.

Традиционно има концентрация на органи на реда в района на Джумая джамия.

Както единствено Plovdiv24.bg, протестите постихнаха, за да се завърнат с пълна сила в неделя, когато се стяга огромно шествие на обединените фенове на Ботев и Локо.



Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023 »
12.11.2022 »
23.09.2022 »
03.04.2021 »
02.04.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Това, че някои са решили да си поГВ¬нат една вечер съвсем не означава, че са се отказали. Големият протест е в събота и в неделя!
+3
 
 
в романа си "под игото' великия българин Иван Вазов бе написал че българския национален дух се е издигнал на невероятна висина,на която едва ли ще се вдигне някога пак..... ! Сега може да е сигурен че този дух още го има...той е просто заспал....не е изчезнал вовеки.....Да живее България...поклон пред нашата Родина и пред всички които носят българското в душите си!!
Бисмарк е казал: "Не ни трябва 5 милионна армия за да завладеем Европа... дайте ни 2 000 българи и ще завладеем света!"
на 28.09.2011 г.
+4
 
 
Но моля ви подкрепете ни ! Елате и вие хората-нашите бащи, майки, баби и дядовци. Нека видят, че исканията са ни сериозни. Стига вече с този интернет!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+1
 
 
Протест - Национална съпротива... Край на прехода! Всички към катуница!!! Съединението прави силата !!!! феисбук
+9
 
 
През деня се разождах из центъра на Пловдив. Взех фотоапарат и снимах. Бях Крищтиян от Вашаш, Унгария, турист снима ш забележителностите на нашия красив град. Правех се че съм се загубил и спирах полицайте, като ги заговарях на англииски, преминавах през немски и завършвах с френски. Никои не ме разбра, гледахаме сякаш съм извънземен, в същото време в заведнията ме информираха доста добре. Някои от куките толкова бяха наплашени горкия, загубен турист да не ги снима, че ме предупреждаваха от далеч с нечленоразделни звуци. Аз се превех на изненадан, задавах им въпроси, те ми отговаряха некултурно. За повечето от тях българският е чужд език и втори им идва в повече за милиционерските им мозъчета. Двама дори имаха наглостта да ми предложат да науча български, което ми се видя доста дискриминационно спрямо, културният ми образ. Определени групи хора от поколения не говорят български и се сред най-толерираните. С две думи - отвратен съм.
+4
 
 
Ушеви! Вие си пазете! Ние ще изместим центъра другаде до неделя. Но в неделя.....
+8
 
 
Днес пътувах от Пловдив за София. Минах пеша през Лъвов мост, там в момента се копае заради метрото и тротоарното пространство е силно ограничено и изкопа е ограден от високиметални платна. В началото му се беше облегнала стара циганка с два парфюма в ръка. Нищо не и казах ,само си повдигнах очилата и я изгледах продължително с поглед, който казжаше ако сега се спъна в туба бензин и запалка ще си направя жива факла. След 10 метра изкочи друга, разкрачи се и протегна напред ръце разтравяйки найлонова чанта. За да я заобиколя ми се наложи силно да се извъртя на дясно, като точно когато минавах покрай нея пред лицето й изкочи моят среден пръст. През цялото време бях със слушалки и слушах музика, но тяхната наглост не знае граници. Чух я да бика "Абе, ти кво искаш, бееее!", през музиката. След десетина метра се бяха събрали пет-шест от мъжките екземпляри и ме гледаха доста злобничко, но май ги спече полицейската кола, която преминаваше по същото време. Гледаха ме докато не преминах моста. По принцип не ме е страх, но там е ужасно нелегални търговци през деня, проститутки вечер, затова когато минавам оттам съм със спрей срещу кучета. Сега също го носех и щях да го използва. От известно време се чудя дали да не го сменя с Райд, понеже циганите са по-близо до хлебарките отколкото до кучетата.
+3
 
 
Първо - На всички ни е ясно ,че съдебната система и по точно ВСС е прогнил от корупция ! И филми взеха да правят за тях даже ! Със помощта на населението в момента да изринем всички продажни съдий и прокурори слуги на агент Гоце ! Защото стигнахме до тука благодарение на тях , на безнаказаността в държавата ,защото има наши и ваши и такива които им плащат ! Тези хора продължават да стоят там непоклатими - несменяеми със закон от никой , след десетките скандали и най-явни намеци за корупция от тяхна страна ! Второ - Пълна промяна в съдебната система ! Нови лица ! Осъдителни присъди ЕФЕКТИВНИ !!! ЗА ВСИЧКИ !!! Без възможности за намаляване на присъдите за добро поведение труд и т.н. На всички е ясно ,че затворите в момента са пълни , затова давам една идея на Бойко - всички затворници с леки присъди да започнат да помагат на държавата не да ги храним безплатно затова ,че са вършили престъпления и да излежават бавно присъдите си ! Да се създадат НОВИ ''ТПО'' (Трудово поправителни отделения) които безплатно да се включат в строежите на Магистрали , Детски Градини , Метра и т.н. За да има полза от многото престъпници в България !! Така гарантирам ,че със сигурност престъппността ще намалее и на държавата и данъкоплатците ще се спестят много пари !! 101% Ефективно , а престъпноста до няколко години ще намалее драстично !
+6
 
 
А знаете ли защо са по малко,защото полицаите,които ''пазят'' българските граждани не са допускали лица под 18 години.И са заплашвали с думите: ако се присъедините по центъра към протеста,ще ви вкараме в районното и глобата ще бъде 200 лева.Нямам повече коментари за тези еничари!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Лято 2024
Бюджет 2024
Почина патриарх Неофит
Конфликт Израел-Газа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: