ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (19)
Феновете се обединиха, Локо, Ботев и ЦСКА тръгват към Катуница
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:44 / 24.09.2011Коментари (36)22527
© Plovdiv24.bg
Феновете на Ботев и Локо заровиха противоречията си и са обединени в похода си към Катуница. Там те ще се включат към протеста на местното население от 20:00 срещу ромските убийства и своеволия. Към тях ще се присъединят и фенове на ЦСКА, които пътуват от София.

Футболните запалянковци се заричат, че протестът им ще премине мирно и няма да създават проблеми на полицията.
Още по темата: общо новини по темата: 504
13.03.2023
12.11.2022
23.09.2022
03.04.2021
02.04.2021
02.04.2021
предишна страница [ 1/84 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Калин Георгиев каза-чрез палеж не е начина за саморазправа.А трябваше да каже-чрез убийство не е начина за саморазправа.След като така е действал Рашков,нормално така да действат и българите.И стана така че дадоха зелена линия и изведоха Рашкови и ги спасиха от гнева на българите,а българските разгневени граждани ги арестуваха.Ирония,която може да я има само в България.Срам ни еот вас,срам ни е,че вие се водите от управляващите.Дори и при убийство гледат интереса,а не справедливостта.Виждате ли къде е разликата,отново изкара виновен българския гражданин с българска раса,а прав мангалина и му помогнаха да избяга.Закона е ясен,че подбодителя се наказва по сурово от извършителя,а управляващите го пристъпиха в името на спасението на циганския бос.Сидеров който изкарахте откачалка правилно е написал на билбордовете-И врагът знае че съм прав.И това е така,като неможахте да го пречупите него,започнахте да пречупвате по-слабохарактерните му хора да хвърлят картите си.Той иска да спре толкова важните гласове на мангалите които купувате,но ви стана неудобна тази негова стратегия.Сега искате да пречупите българския дух,но той вече е предела на избухването и то се видя.
+7
 
 
Това го няма никъде по света!Може би единствено в Сомалия?Даже и Афганистан сигурно вече не се случват подобни неща?!Не може един гнусен циганин да те нарече "гяур" в собствената ти държава!Дори и гнусния циганин не знае какво значи тази дума.Не може тази долна измет да си прави каквото си иска и когато си иска!За това са виновни предишните,сегашните управници и при бъдещите управници ще бъде същото.Няма оправия в България .Решението за всеки млад българин е едно:ВТОРИ ТЕРМИНАЛ-ЛЕТИЩЕ СОФИЯ!Аз го направих и не съжалявам!Това е истината!
+7
 
 
СТИГА ПАРТИЙНО И ФУТБОЛНО ДЕЛЕНИЕ- ВРЕМЕ Е ЗА НАЦИОНАЛНО ОБЕДИНЕНИЕ !!!!!!
България и Пловдив над всичко!
на 25.09.2011 г.
0
 
 
Купих си пушка преди 2 седмици,вече знам по кого ще я използвам...
+4
 
 
бражо мом4ета и мои4ета сорръ 4е не сам в бг
+4
 
 
Пуснете момчетата, ченгета! Те са нашите герои !!! Арестувайте мингяните!!!
+1
 
 
Будния български дух не спи и явно са прегряли телефоните на БТВ,за да попитат кой защитават в дадената ситуация,която се изложи с коментара си в лицето на Бенатова.Дори Бенатова се опита да накара Калин Георгиев да я подкрепи в определението "хулигани",което тя лепна на хората които палят и Георгиев тактично се измъкна,с което показа че за него не са такива и се изказа пестеливо.
+1
 
 
Бойко се притеснява да не се политизира случая,а не се мръдна да отиде да види ситуацията която е предизвикана от неговото управление.Няма ленти за рязане,затова той е изпратил Калин,който каза две думи и си глътна речника.Докъде сме я докарали,феновете на футбола да пазят сънародниците си.Преди време за отвлеченото и убито дете в София се оказа,че таксиметровите шофьори трябваше да търсят виновния.Сега Бойко е министър председател,а тогава секретар на МВР.
+8
 
 
Не разбрате ли, че в нашата страна институциите и телевизиите са НЕбългарски !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Карагарен свири на Локо, пловдивчанин от Първа лига на Несебър
Децата на Локо с успех над Ботев
Емблемата на ПФК Ботев заблестя на "Колежа"
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: