ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Хората крайно разочаровани от бутането на стадион "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:30 / 26.07.2011Коментари (55)14542
© Plovdiv24.bg
На срещата на презентацията за стадион "Пловдив" присъстваха и бившия кмет на града Спас Гърневски, както и олимпийски, европейски и спортни шампиони. Те бяха крайно разочарованиот идеята за събаряне на съоръжението.

Te, също така бяха против пристрояването и даването на 218 хиляди квадратни метра площ за МОЛ и офиси, при приложение че на 500 метра има друг търговски център. Хората в залата бяха крайно разочаровани, че е предвидена такава сграда на площ от 95 хиляди квадратни метра.

След като изслуша всички негодуващи в залата за проекта на стадион "Пловдив", легендата на българския футбол завърши: "Ако имате друг проект по-добър от този, знаете телефона на Христо Стоичков, така че ми звъннете."

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Мога да ви кажа само че там е цялата лека атлетика на Пловдив! Да не кажа и почти целия пловдивски спорт !!!аз не мога да се примеря че могат да строят втори национален в София за 40000 места!!! Колкото пъти съм ходил на мач на националния 60% от хората на стадиона сме от южна България.като ще го бутат да го бутат ама да е същия капацитет,а именно 55000 места! СОФИЯ НЕ Е България!!! и ако не разберете това драги ми управляващи скоро време тъй наречените "провинциалисти " ще се надигнат и ще ви хванат за гушите!!!!
+1
 
 
Времето минава,изборите наближават.В навечерието им в медиите ще грейне новината:Пловдив ще има свръхмодерен стадион и база за отдих и спорт.Хора с озарени от щастие лица се отправят към урните.Победата на правилните е гарантирана.След изборите се оказва,че хората,които в момента са концесионери,не са съгласни и ще обжалват.Но това вече е без значение.Между другото,някой обясни ли дали и как ще се развали действащата в момента концесия?И не трябва ли първо пловдивчани да видят,че е прекратена и може да се открива нова процедура?
+4
 
 
Естествено, че ще са разочаровани! Стадион "Пловдив" е един от символите на Пловдив. Макар да е вече само паметник от 20 години, той е една от гордостите на града ни, за която всеки пловдивчанин през цялото това време тайно се е надявал, че един ден пак ще събира хората за големи футболни събития. Що за символ на града ще е ако стане с капацитет равен на стадион "Ботев"? Гребната база е уникално за балканите съоръжение, в комбинация с голям стадион от 55,000 места ще е уникален спортен комплекс. Истински символ на града ни и повод за градска гордост. Нашият град е дал най-много видни спортисти - заслужава да има такъв комплекс. Това е съоръжение, което ще действа десетилетия. Рано или късно националният отбор на България ще излезе от рамките на София и тук трябва да има къде достойно да го посрещнем. И пак казвам - нека видим добре предложението за реконструкция на стадиона, което ще излезе съвсем скоро!
0
 
 
Не мога да разбера всички, коите се дърпат стадиона да бъде бутнат. Сигурно така е по хубав, може би. Англия бутна митичния Уембли, който е "Мека" на футбола, за да го възродят. Но не, ние тук сме толкова закостеняли, че няма накъде. С такова мислене няма просперитет. А мол ще има естествено. Всеки, който малко си дава сметка какво значи инвестиция, ще се сети, че тя трябва да се избива и не виждам нищо лошо в това.Поздрави.
-3
 
 
Умишлено не се включвах досега в коментарите за да видя докъде стигат емоционалните изблици на съгражданите ми. А те са разочароващи и показват типичния пловдивски провинциализъм - "все някой е виновен че никаква не я върша" точно това подхожда на пловдивчани. Не може човек, дал много на България със своето ИМЕ - Стоичков, да бъде свидетел на това как съгражданите му спорят за нещо за което пръста не си мръднаха толкова години, и го оставиха да се руши. Не става така. Мол ще има - ами да ще има, ама и стадион ще има нали. Просто е! Стоичков показва една идея която дай боже да се осъществи - а чуваме - защо да бутаме, защо 25 000, защо незнам си какво.....Когато няма какво да се предложи по добре си мълчи. Евала Стоичков, телефона ти няма да звънне защото всички тук са мишки!
+4
 
 
Колеги, може да е развалина, но е по - добре да се оправи нещо, от колкото да се бутне и строй на ново. Каквото и да казва министъра, в Пловдив национален стадион няма как да има - това не е София. Що не разберете че всичко е евтин PR. Молл..... че то пара за хляб няма а вие в мол ще пазарувате ....... п.с. Комплекс "9ти септември" както е замислен едно време е НАЙ-ГОЛЯМАТА база в България, ама за Пловдив е прекалено голяма хапка. На софянци им присяда.
-2
 
 
Какво не харесват нашите управници в това да се бутне старата сграда и на нейно място да се изгради нов съвременен комплекс. Аман от консерватори в тази държава.Всеки им казва,че на стара сграда нов бардак не върви и те пак държат на своето.
+4
 
 
а какво искат пловдивчани , да стои още 20 години като паметник или да бъде превърнат в едно модерно съоражение без писта с изцяло футболен стадион.
+3
 
 
В София ще се строи Национален стадион за 140 милиона лева. Всички пловдивски отбори имат собствени стадиони . Тази година им преведоха по около 1 милион за ремонти. Кой ще плаща наем ,за да ползва новия стадион ?Кой има интерес от неговото строителство ,от това на МОЛ и от приватизация на апетитен терен. " Пловдивчанина " -Стоичков ?
0
 
 
Тия испанци са като ония с магистрала Тракия,дето ги доведе крадлив дедо.А за Ицо...нямам думи.Прост та дрънка.Но си мисли,че и пловдивчани са като него.А ББ да не се прави на улав,а даде 20 милиона,та да се довърши стадиона.За Сф всичко може,а за Пд няма пари.Даже и тия дето дължи за 100000 тона боклук...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: