ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Стоичков: Искам да направя нещо запомнящо се за Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:45 / 26.07.2011Коментари (11)8998
© Plovdiv24.bg
На срещата на представянето на проекта на стадион "Пловдив", легендата на българския футбол Христо Стоичков отсече: "Пловдив заслужава да има едно такова съоръжение. Това съоръжение е мислено от най-добрите архитекти". Това предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Аз не искам от държавата пари, за това което искам да направя, не съм искал и от общината пари. Напротив, искам да направя нещо запомнящо се за Пловдив. Тръгнал съм от тук и искам да направя нещо за този град, с което да се запомни", добави Камата.

"Искам хора, като дойдат тук в Пловдив да не се гордеем само с един Панаир, а да имаме и нещо друго. Искам аз като пловдивчанин да се гордея един ден, че този град ще има такова модерно съоръжение", завърши Стоичков.

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Стоичков си остава цървул. Такъв беше и когато целуваше ръцете на Александров и Данов, а като ги опандизиха се отрече от тях.Сега целува задника на Борисов, нали го направи почетен консул, и се отрече от Пловдив като писмено подкрепи София за културна столица, а не Пловдив. Не очаквайте нищо от него ако няма келипир т.е. комисионна !!
+2
 
 
ицо ицо по добре помогни на марица и не се занимаваи с глупости
+4
 
 
Ицо, ще направиш нещо за което да те псуват поколения пловдивчани! Ботев - Нефтохимик събра 15 000 във В група, ако дойде Барселона в Пловдив, извън тоя 25 000 стадион ще останат хиляди фенове които ще псуват теб и испанските инвеститори дето ги докара! Ти в момента правиш нещо запомнящо се но за София, защо не им каза да преместят проекта за големия стадион в Пловдив, а 25 000 с пистата да е в София? Нали се водиш пловдивчанин уж? Я кажи по-добре каква комисионната ще вземеш?
+5
 
 
Боже,боже Ице,какъв Панаир,какви 5лева майна.Панаира го няма реално,а ВИЖ и до къде е и СТАРИЯТ ГРАД?Пловдив градът по стар и от Рим се ограбва най безочливо от Средец и Бояна.Пловдив заслужава това съоръжение но не с 25000 места,а както е по проект 55-60000 места.Пак те използват и ще те изритат.ООО... може би си им все още задължен за синята ЛАМПА??? Срамота,че се идентифицираш като Пловдивчанин,а какви ги БРАЩОЛЕВИШ???
+7
 
 
Е с кво ще се гордеем, с 25 000 места ли??? Че то и в Асеновград на стадиона ще се събират 25 000, кво чудо е станало? Или с мола да се гордеем!? Ай стига вече ве!!!
+4
 
 
То Ице вече няма и панайр, затвориха ЗООкъта и останаха само пеещите фонтани без вода! Сега ако се бутне нещо красиво, за да се изгради нещо пошло, на нищо няма да ни заприлича градът. Герберите се опитват чрез този проект да видят дали Ицето ще събира подкрепа от хората и ако има еуфория около него, евентуално да го издигнат за президент на България!
+6
 
 
Не вярвам в "добрите намерения" на Стоичков!
+3
 
 
Единственото, от което се опасявам е, че накрая пак всички пари ще отидат към София - за националния и за Септември. Дано не съм права, но в крайна сметка винаги така става. Иначе силно се надявам Ицо наистина да прави всичко това безкористно, в името на родния си град.
+2
 
 
до колкото го познаваме накрая ще си хварли шапката ще тегли едни майни на всички и всичко ще си остане по старому
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: