ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Стоичков: На 25 юли става ясно бъдещето на новия Национален стадион
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:10 / 15.07.2011Коментари (35)13208
© Plovdiv24.bg
Легендата на българския футбол Христо Стоичков разкри днес, че на 25 юли ще стане ясно бъдещето на новия Национален стадион.

Камата намекна, че се предвиждат изграждане на модерни съоръжения в Пловдив, София и още един голям град.

"Няма да издавам повече тайни. На 25 юли ще разберете за какво става въпрос. След като представим проектите, държавата е на ход. Един път трябва да кажем баста. Няма само да ни мачкат и ние трябва да се почувстваме господари. Мечтата ми е в България да се играе финал - дали на юноши или мъже, ще видим. Това може да бъде постигнато, след като видите проектите на 25 юли. Имам договорка с министър-председателя и министъра на спорта. Тръгнем ли веднъж, трябва да го направим. Защо да не го направим, трябва да го направим", коментира разпалено Стоичков.

Това означава, че ако всичко бъде изпълнено, след две години, когато се очаква съоръженията да бъдат изградени, националният отбор по футбол може да играе някои от приятелските или официалните си мачове не само в София, но и в Пловдив.

Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Стадион Пловдив - НАЦИОНАЛЕН! НИКАКЪВ КОМПРОМИС! + 50 000 места!
+2
 
 
Ееее стига с тия селски коментари де. Човека не веднъж прослави България , а в последствие бе наплют и унижен . Сега желае да помогне на родния си град и пак е плют.
на 15.07.2011 г.
0
 
 
Камата като иска да строи стадион да строи никой не го спира,да си купят терен в Тракия или в Прослав и да строят.Стадион Пловдив обаче да не бара,той е голяма хапка за селски тарикати!
+4
 
 
Не ме интересува кво ще правят с тоя стадион знам само едно че искам да остане най-големия в България!!! Ако камата го направи това нещо с две ръце съм за това стадиона да се кръсти Христо Стоичков!!!
+6
 
 
Ами за съжаление в България е така на приказки сме най-големите на дела "по добре друг да я свърши работа" не всички но 92% от хората в България от които зависи да направят нещо е такава статистиката но какво ли ви обяснявям сами виждате на какъв хал сме и на всеки му е все тая за голяма част от случващото се . А най-жалкото в цялата история е че преди избори всичко се обещава всичко ще бъде прекрасно :) ! АБЕ ПИСНА МИ ОТ ОБЕЩАНИЯ !!!!! Ицо е любимият футболист от дете дано не го вкарат в тяхните неизпълними обещания . ДА завърша с надежда все пак и за мен ще е страшно удоволствие да видя този красавец завършен и пълен до горе :)))
+6
 
 
Има ли значение, кой ще вземе пари от този стадион ??? Все някой ще се налапа дали Стоичков, дали някой друг - БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ! ИСКАМ ДА ИМА НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН в Пловдив и да ходя на него с кеф ! Не ме интересува кой ще намаже от това, не бива и вас да ви интересува !
+8
 
 
Потърсете във интернет и вижте във Македония какъв национален стадион са направили....Щом и те ни изпревариха в това отношение ,ние сме живи за оплакване ...Стадион красавец ,вижте го и кажете ние кога ще имаме такъв
+8
 
 
Еех Ицо,Ицо толкова време мълча и изведнъж сега стана много загрижен за Пловдив ,защо ли ? Сигурно някой нещо ти е обещал а пък ти от своя страна му правиш услуга за да му качваш рейтинга ....Но ще видим ,то рано или късно ще стане ясно ,обаче само стадионът ни небутайте безпричино ,че ако го бутнете незнам колко години пак ще трябват за да имаме тук в Пловдив хубав стадион
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: