ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Кметът: Испанските инвеститори са добре дошли, вече дори ги сънувам
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:45 / 27.06.2011Коментари (18)9730
© Plovdiv24.bg
"Испанските инвеститори за стадион "Пловдив" са добре дошли, дори ги сънувам вече", каза днес с уж шеговит тон, кметът  на Пловдив Славчо Атанасов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

До края на деня, зам.-кметовете Георги Титюков и Александър Долев трябва да сформират комисията, която ще направи експертиза за моментното състояние на съоръжението. Комисията ще е с председател Титюков и в нея със сигурност ще участва архитектът на стадиона от 1987г. Вальо Маринов.

Градоначалникът на Пловдив каза още, че недоумява, защо футболната легенда Христо Стоичков е недоволен от изказването на кмета в петък, миналата седмица, в което Атанасов напомни и то лично на премиера Бойко Борисов, че държавата дължи на Плов

(C) ПОТВ
див още 21 млн. лв. от приемането на софийските бали боклук. 

"Какво лошо има в това, че при посещението на министър-председателят на стадион "Пловдив", му казах отново за тези пари. В крайна сметка, арх. Маринов каза, че за 15 млн.лв. и 9 месеца спортното съоръжение ще бъде ремонтирано и отговарящо на всички международни условия", заяви още кметът.

Той беше категоричен, че въпросът със събарянето на стадиона е много деликатен, а отговорността много голяма.

"Ако се наложи да се бутне съоръжението и на негово място не се построи ново, то тогава аз и заместникът ми Титюков трябва да емигрираме не само от Пловдив, но и от България", завърши емоционалната си реч кметът.
Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
да и за 9 месеца кво ша напраят...нищо само ша го "замажат",пък и кат го напраят хубаво,ма няма да е национален и никой няма да играй на него и след години сигурно пак ще го зарежат
+2
 
 
Мога да ви гарантирам, че няма начин някой да инвестира в този стадион. Просто икономически не е изгодно. Единственният начин е с пари от държавата.
-1
 
 
Мислех,че само малка част от феновете на Локо и Ботев имат поведение на талибани...но явно съм се излъгал.Или всички такива се надпреварват да пишат тук?И аз съм фен на Ботев,но чак пък толкова...
0
 
 
Г-н Кмете, ако стадиона падне и не се построи нов то наистина България ще ти се стори тясна. Смятам, че до момента проявявате нужното уважение към съоражението и се надявам да гледам дерби мач между Ботев и Локомотив там. Свършете си работата докрай и не говорете празни приказки. Ще перафразирам една поговорка "По словата посрещаме, но по деиствията ще ви изпратим".
+7
 
 
Стоичков си гледа личния интерес.20 години не се сети за Пловдив.Не го слушайте тоя!
+6
 
 
Не помня кмет от 1990 година насам,да е направил толкова,колкото Славчо.Кой ще посочите-рогача поет или крадливия доктор?А Славчо ще бъде преизбран,ако се кандидатира.Харесва ми да карам по широки булеварди,макар да има още какво да се желае.И това въпреки икономическата блокада от страна на правителството.Тотев не се брои.Има мляко по устата още...
+5
 
 
Това са пълни глупости от страна на славчо и компания! За 15 милиона може да се ремонтира стадиона,но нищо повече! Около този стадион има уникална за целия балкански полуостров база,която също трябва да се обнови и приведе в идеален за спорт вид! Тук не е "номера" просто да ремонтираме стадиона и.....дотам! Шопите ще си построят фантастичен стадион със Стоичковите инвеститори и после ще си изтрият ръцете с :"ми ние искахме ама вие не се разбрахте" и именно това целят! Ако "кучето" е толкова сигурен в това,което твърди,трябва да му се даде пълен карт-бланш,естествено след пълни гаранции от инвеститорите му и да започват,ако ще да бутат,ако ще да ремонтират! Шопите вече си "опичат" нещата около новия национален а и ще строят нов стадион"септември"!Тук няма място за политически популизъм и спорове! Тук става въпрос за една мечта на всички милеещи за спорта в Пловдив! А Славчо да не се притеснява! Никой няма да го гони от Пловдив.....! Даже няма да го помни!!!!!За 15 милиона могат само да го боядисат стадиона и да му сложат седалки.....и още някой козметичен ремонт заедно със светлинно табло! Та това е 55 хиляден стадион бе кметче! Хората ги строят за стотици милиони ЕВРО а наще тук искат да ни убедят,че за 15 милиона и 9 месеца.....всичко ще е ок и ще имаме стадион"слънце"? Смешно е,пък и без мощни инвеститори не става! Иначе за парите за боклука кмета е бил длъжен да попита и не бива да сипира,докъто мутрата Борисов не ни се издължи! Това е задължение на всеки кмет,независимо,кой е!
+1
 
 
Това за емигрирането ми хареса! Де този късмет деее?!
+3
 
 
..."Славчо сънува..." поредният тъп виц за сметка на пловдивчани !Мекерето на Гергов освен да краде и да пуска в касичката на БСП...за друго не става.... Чомаков и този охилен мазник подариха панаира на свинаря в пакет със Стария Град.Сега за "НОВИ" инициативи се наканил ! Позорен селяк !
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: