ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се разделя с четирима футболисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:25 / 07.06.2011Коментари (48)9601
© Plovdiv24.bg
Четирима футболисти напускат "Ботев" Пловдив, съобщиха от пресслужбата на клуба. Иван Танчовски, Петко Фанев, Георги Стефанов и Иван Площаков не получиха предложение за договор с клуба и ще продължат развитието си на друго място. Такъв не е предложен и на Стефан Костадинов, но той ще започне подготовка с отбора и ще получи шанс да остане.

Същевременно сигурните нови попълнения в тима до момента са пет. Освен вече обявените Сашо Александров, Йордан Христов и юношата Тодор Неделев, жълто-черното райе от есента ще носят ощезащитниците Георги Мечечиев и Мартин Димов.

Още по темата: общо новини по темата: 86
06.09.2011
01.09.2011
30.08.2011
09.08.2011
05.08.2011
05.08.2011
предишна страница [ 1/15 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-3
 
 
Вижте какво.. никой не отрича какво е правил Марин Бакалов за Ботев през годините. Абсолютен факт беше, че когато поемаше Ботев при Христолов ги е вкарвал във форма, а после Митьо ебаваше майката на всичко и футболистите си тръгваха.Но сега нещата са други. Властта е в Бакаловите ръце и той просто си лансира неговите хора. Което не е правилно. Защо беше изгонен Недко Миленов ? Защо беше освободен Антон Огнянов ? Знаете ли ? - за да играят неговите момчета... И на мен ми давахте минуси като критикувах играта на Николов, Площаков и Батинов, ама сега и 3-мата както казах по-долу - просто ги няма на картата. Не се прави така... Истинската публика, а не псевдо фенчета-викачи, дето нищо не разбират от футбол и мениджърство, просто не очакваше такова поведение от това ръководство.Много бързо забравихте, че именно тия "бизнесменчета" фалираха след като бяха много отворени и се наложи Христолов да се върне на БЯЛ КОН. През другото време лапаха пари от него.Много бързо забравихте, че именно Юли Попов беше последният президент на БОТЕВ преди Христолов и именно, той му предаде властта, след като беше поел отбора от Васко Нинов... Ехооо, къде бяхте през всичките години СПАСИТЕЛИ...И вие малките подскачащи фенчета 92,93,94,95 набори... като не знаете цялата история, за какво наддавате вой по форумите кой да стъпва на стадиона и кой не. Всеки има право на мнение, моето е това - вашето друго. А реалността НЕ Е ТРЕТО... тя Е ФАКТ !!!
+2
 
 
Аз предлагам всички тези отворковци които употребяват думата "помаК' повече да не стъпват на 'Колежа"! Нямате място там! Довчера не беше помак,нали? На ръце го носехте.....мишки сте!
+2
 
 
Аз незнам,защо тук не е и васил василев бих казал,че Петко Фанев е с поне 3-класи над него.Говоря за васко като футболист,а не като човек. Знам,че се води като някакъв любимец на по-малките ,но незнам защо?
+4
 
 
Какви са тези поредни Христолови простотий ,който се случват в Ботев .Мери се е побуркал какво прави как е възможно да освободи Жоро Стефанов без дори да му е дал шанс да се докаже това е много глупава постъпка ма все пак помака си е помак де.Невероятно е да имаш такав млад и талантлив футболист и да го освободиш за сметка на Кривия който идва за 1 година зима 50 000 лева от Ботев и си отива това е срамота та той е на 40 години или пък другия Мечечиев .Срамммм ме от тази простотия сътворена от помака по всичко изглежда че отново ще сме асансиор от А във Б и така.ПО начина който е карат ръководството не ми оставят друго да си мисля.Какво стана с обещанията им че ще се разчита само на наши момчета и няма де се зимат знайни и незнайни футболисти и пенсионери за тези 2 сезона който предстоят ще се продължи с освобождаването на наще момчета и ще започне масово купуване на палячовци като кривия, правия и тем подобни отвратен сам ,а се смеехме на Тото Динев а Мери е същия като него,започна да се насира още от сега,но нищо де рано или касно и той си отива сигурен сам.
+3
 
 
Ами специално за Жоро Стефанов в крайна сметка нищо не пречи да подпише договор с нас-да играе в друг отбор като преотстъпен-и когато играе постоънно и покаже класата си-да го вземем обратно
на 07.06.2011 г.
+5
 
 
За Жоро Стефанов,Не съм Съгласен.
-2
 
 
И какво се оказа в крайна сметка... Светата троица Батинов, Площаков и Николов, вече ги няма на картата...Последният - резерва, ама то същото за вратар... Дали ако бяха много добри футболисти щеше да е така ? После пак кажете, че не съм прав, само и само, щото го казвам аз... Ама аз това го видях още в началото на сезона и съм го гледал още в далечните им юношески години, а някои и сега не го виждат. Добре, че ръководството поне го видя. Добре, че дойде Наско Курдов първия сезон, че със звезден дует Батинов-Площаков в нападение, Ботев беше обречен, според мен...
+6
 
 
Защо махате Жоро С тефанов-а взимате Кривия-това е решение нямащо нищо общо със здравия разум-Жоро е страхотен талант с голяма перспектива-не знам защо не му дадоха шанс на това момче пролетта-вместо да даваме шанс на таланти с перспектива-взимаме стари коне на доизживяване-хора опомнете се малко и последно да попитам Стефчо Костадинов за какъв ни е
+5
 
 
Петко Фанев блестеше на мача с Нефтохимик в Бургас ! Аз не мога да разбера само , защо взимаме старци като Мечечиев и Кривия , нали трябва да идва нещо отдолу като Тошко Неделев от школата !
+8
 
 
Аз съм на мнение,че Жоро Стефанов е талантлив играч и трябваше да му дадем шанс и да остане в отбора.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: