ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (16) | Вчера (28)
Утре Свилен Нейков и Христо Стоичков ще огледат стадион "Пловдив"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:49 / 30.05.2011Коментари (38)16944
© Plovdiv24.bg
Най-вероятно утре Христо Стоичков заедно с министъра на спорта Свилен Нейков ще дойдат да огледат стадион "Пловдив", предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Това стана ясно от приключилата преди минути пресконференция на кмета Славчо Атанасов и зам.-кметът по младежки дейности и спорт Георги Титюков

Посещението на министърa на спорта и легендарния пловдивски футболист е във връзка с писмото, което кметът и неговият заместник изпращат до правителството, както и до председателите на фенклубовете на повечето известни футболни отбори. 

В писмото се предлага, вместо да се влагат 140 млн. лв. в изграждането на нов национален стадион в София, да се инвертират около 7 пъти по-малко средства- под 20 млн. лв, за да се довърши построеният на 80% стадион "Пловдив". 

"Ако сдържавата отпусне тези пари, ние сме готови в името на това да се ремонтира стадион "Пловдив" да дадем една част от собствеността на съоръжението на държавата", каза кметът Славчо Атанасов

Очаквайте подробности! 
Още по темата: общо новини по темата: 205
14.12.2023
20.11.2023
20.06.2023
20.09.2022
14.09.2022
20.01.2022
предишна страница [ 1/35 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Вярвам че повече пловдивчани искат желаят това да стане факт от чиста спортна жажда и любов от колкото столичаните в повече,и е сигурно че подкрепата тук ще е и като количество и качество винаги повече.Но според мен това няма как просто да бьде допуснато за жалост,а и да ве ме прощавате за невежеството ,но каква му е ролята на Камата в случая ,той като какьв оглеждащ се явява и на хартия какво зависи от него ???:Д
+4
 
 
Твърдо заставам зад това Пловдив да е домакин на националния отбор по футбол!
+3
 
 
Чудно ми е как онази държава която беше преди 22 години и всички плюем издържаше 115000 хилядна редовна армия купуваше най новото оръжие имаше пари за пенсии и заплати евтини храни и горива строеше стадиони и какво ли не.А днешната капиталистическа държава няма пари за нищо.Най големия стадион в най големия спортен комплекс в България повече от 22 години няма кой една седалка да сложи
+1
 
 
ЧОВЕК ТРЯБВА ДА Е БЕЗУМНО НАИВЕН рЗА ДА ОВЯРВА рЧЕ СОФИЯ ЩЕ ДАДЕ ПАРИ ДА СЕ НАПРАВИ НАЦИОНАЛЕН СТАДИОН В Пловдив!!! Пример-спортната зала! Видяха че Пловдив строи спортна зала-блокираха я-и ОТПУСНАХА ЕДНА КАМАРА ПАРИ ЗА ДА НАПРАВЯТ В СОФИЯ! СОФИЯ НЕ ДАВА НИЩО ЗА Пловдив-НЕ ГО ЛИ РАЗРАХАТЕ УВАЖЕМИ СЪГРАЖДАНИ. АКО ОТПУСНЕ НЕЩО ЫТО ТОВА СА САмО ТрОХИТЕ ОТ ТрАПЕЗАТА...
+1
 
 
много по добре ще е от софия ,ама стадиона е гробище :(
+6
 
 
Седя си и си мисля, че все пак имаме кой да лобира за нашия стадион. Ето - Ицето Стоичков е приятел на бат Бойко, Стефка Костадинова е приятелка на бат Бойко, тя пък е приятелка и не само с Наско Търев... знам ли, дано нещо хубаво се случи! Макар че наистина 20 мил. май няма да стигнат, но нека сме оптимисти! То както си седя и си мисля- не е само стадиона ами и инфраструктурата покрай него! Та за това ми се виждат малко 20 мил. Дано! Дано обаче завършат залата на онези наивници на колодрума и стадион Пловдив - това ще е гордостта на пловдивчани!
+11
 
 
не се заблуждавайте че може да се получи нещо.колко може да се открадне от 20 млн.?а колко от140млн.?сметката е проста!!
+11
 
 
Предложението на общината просто няма алтернатива.Не мога да си представя, във време на криза,когато постоянно някой от правителство тръби,че недостигат средства за това или онова да се разхищават 140 млн.лева.Да,РАЗХИЩЕНИЕ е най-правилната дума за това, при положение,че имаш на 70% готов стадион в центъра на България и то не къде да е,а в Пловдив най-футболния град.Добре,дори това откровено софийско правителство да не може да преглътне факта,че трябва да премести националния стадион в друг град,то поне да ремонтира ст,,Васил Левски" .Едва ли ще струва толкова!?Представете си, рестото от 100 млн.лева ако се раздаде на клубовете за базите.....!Така се прави в" белите" страни, ама ние явно не се числим към тях.Затова само ще цъкаме с език и ще завиждаме!
+3
 
 
Дано най-накрая да се случи нещо хубаво със стадиона, да не си останем само с "огледа"!! Такава база години наред беше неизползваема и втория по големина град без нормален стадион! Не че всичко друго ни е нормално де, но и това трябва да стане!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Канарчетата" се похвалиха с повиквателни за националните отбори за девойки
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Насрочиха полуфинала за Купата на Аматьорската Лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: