ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив нокаутира ЦСКА за едно полувреме
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:49 / 21.05.2011Коментари (153)26452
Локомотив разпиля с 4:1 ЦСКА в дербито от 29-ия кръг на А група. Мачът на практика свърши още след първото полувреме, когато играчите на Саша Николич бяха неотразими и нанизаха три гола във вратата на столичани.

ЦСКА първи откри резултата още в 2-ата минута след една контраатака започнала от Александър Тонев от ляво по крилото, след което полузащитника центрира в наказателното поле към нисичкия Емил Гъргов, който засече отблизо за 1:0.

Локомотив бързо се мобилизираха и успяха много бързо да възстановят равенството в 8-ата минута. Капитана на "черно-белите" Здравко Лазаров центрира от пряк свободен удар от ляво в пеналта на гостите, където непокрития бранител на "смърфовете" Мартин Кавдански засече с глава и не остави никакви шансове на вратаря Караджов. Само три минути след изравняването Локо вече водеше в резултата с попадение на Джереми Родригес. Нисичкия бек се измъкна зад отбраната на ЦСКА и излезе очи в очи със стража на гостите и технично го преодоля за 2:1.

След гола "червените" бяха направо попарени и не знаеха къде се намират. Локо се възползва от паниката в ЦСКА и не престана да пресира противника си. В 20-ата минута "черно белите" вкараха трето попадение в мача. Сержиньо центрира от фаул в наказателното поле на ЦСКА, Христо Златински се оказа най-съобразителен в пеналта и забоде коженото кълбо в мрежата на Караджов за 3:1. 

През второто полувреме Локомотив малко свалиха оборотите, но мачът продължи да бъде интересен. В 70-ата минута Локо вкара четвърти гол в мача. Здравко Лазаров овладя една топка в центъра на терена след което изведе Христо Златински на стрелкова позиция, който за втори път прониза Караджов за 4:1.

След тази победа Локомотив излезе на пета позиция с 49 точки, след като бившият "смърф" и настоящ футболист на Миньор Пк Явор Въндев вкара изравнителен гол и не позволи на Черно море да вземе три точки, като прати варненци на 6-то място. Също с 49 точки е софийският съименник на "железничарите", но софиянци имат предимство в преките двубои, поради което заемат четвърта позиция във временното класиране. ЦСКА остава на трето място с 58 точки.

Още по темата: общо новини по темата: 7
25.05.2011
22.05.2011
21.05.2011
21.05.2011
20.05.2011
20.05.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
С тази игра определено заслужавате да играете в Европа . За съжаление не зависи от вас , а от Гигов и дебелият сик-аджия - никакъв шанс за феърплей .
+2
 
 
локото е моят отбор. изненадите са присаши за него. пазете се.
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 23.05.2011 г.
+5
 
 
Честита победа на всички!!!
+12
 
 
Ботевист съм, но ме изкефихте истински...бий шопите да им треперят гащите още от деветия километър следващия път - Браво Локомотив ! Да живее Пловдив !!!
+11
 
 
Поздрави за всички фенове.Само не разбрах защо едно момче ПЛОВДИВЧАНИН се изложи толкова тъпо и бе с жълто-черна фланелка на мача в пияната публика на Цецка. Всеки знае ,че в такива мачове (естествено неофициално) двата пловдивски клуба се подкрепят.
+9
 
 
Ако имате късмет и първо ЦСКА бие Славия, а после Славия да бие последния кръг и вие се справите с Черноморец може и да се класирате за Лига Европа. Пожелавам ви го, макар да смятам, че все още отбора ви не е готов за този турнир. Впрочем същото важи за всички претенденти за 4-тото място. Така че по-добре вие отколкото Локо Сф и Черно море.
+2
 
 
Все ще се намери някоя жълта хлебарка да злорадства в тема за ВЕЛИКИЯ ЛОКОМОТИВ Пловдив! Мощно напред, ЧЕРНО-БЕЛИ ВЕЛИКАНИ!
+4
 
 
в пловдив предлагат вече 4 в 1-захар,кафе,мляко и бита червена сметана
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: