ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев се чуди за Телкийски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:30 / 20.05.2011Коментари (56)10217
©
Димитър Телкийски е пожелал да се завърне в Ботев, научи репортер на Plovdiv24.bg.

"Мечо" както е известен бившия национал е изявил желание да завърши кариерата си в родния си клуб. За сега ръководството на Ботев не е дало категоричен отговор за нисичкия халф.

Причината заради, която клубните шефове за сега не желаят да се обвържат с халфа е напредналата му възраст.













Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
тобреде стар стар но с опит и ако сега него земете кат почнете в б група ще сажаляте дано да нямате проблеми и се варнете в а група но според мен мечо мн щеви помогни кво кат е играл в левски то и манчев и тимонов играеха в цесека и минев но от тези 3мата само минев настояваше цесека да плати за него да др особено тимонов гледаше по барзо иде в цесека знам че не мразите цесека мн но ако тогава ви бяха дали парите които ви далйат др щеше да е
+4
 
 
Всичките коментари са точни. Родният дом на Мечо е Колежът. От друга страна вярно е, че вече е време да прекъсваме със сантиментите. Ще се търси оптималният футболист за всеки пост. Феновете нямаме възможност да изкажем компетентно мнение и нека да оставим ръководство и треньори да вземат на спокойствие най-точното решение.
+2
 
 
Старите коне ги убиват нали?Не ни трябва стар кон.Нека живее в някоя друга конюшня.Да си го вземат сините говеда да му дадат повечко зоб и да се гледа старините.Отбор като Ботев не е сиропиталище за старци.
+2
 
 
И аз не го искам.Да си ходи в Левски.
+4
 
 
С цялото ми уважение към него си мисля че не трябва да заема мястото на някое младо момче.Нека тези които дойдоха в най трудния момент и имат качества, да продължат да се доказват.Освен това аз лично никога няма да забравя как Телкийски като левскар,при изпълнение на корнер пред трибуна изток показа среден пръст на публиката.Цялата му кариера премина в Левски и сега се сети за БОТЕВ.И аз съм мерси.....
+3
 
 
Аз също няма да забравя как игра супер срещу ЦСКА, а в следващия мач срещу Левски, в една кал, дори не си изцапа фанелката. Момчетата изораха терена, а той беше пълна нула. И защо? След това се разбра, че е подписал с Левски. Т.е. продаде мача. Мерси от такива като него.
+6
 
 
Уважавам Телкийски,като част от историята на Ботев,но той просто е свършил с футбола.Дошло му е времето да приключи,както става с всеки.Няма да има никаква полза от него,напротив,ще заеме мястото на някой от младите ни играчи,на които ще разчитаме в бъдеще и това ще спре развитието на последния.
+6
 
 
Добре и кой трябва да си отиде или да седне на пейката? Мечо можеше да се сети за Ботев миналото лято, когато си тръгна от Левски. Но избра Израел.
на 20.05.2011 г.
+2
 
 
Разума казва ДА-сърцето казва НЕ!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Нападател на Ботев изгоря за един мач
Румънци си спомниха за Неделев в Бундеслигата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: