ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Ботев: Всяка монета има две страни, само в България не!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:07 / 24.04.2011Коментари (24)7851
© Bultras.com
Официалният сайт на феновете на Ботев излезе със своя позиция относно сблъсъците с привържениците на Арда в Кърджали. Ето какво пише там без редакция и съкращения:

Феновете на Ботев Пловдив били до смърт 3 годишни деца. Феновете на Ботев пребили и техните майки, после се нахвърлили на полицията и даже успяли да ги изядат. Насочили се към местните заведения и оглозгали до последно цялото население и гости на Кърджали, след което си тръгнали по живо по здраво. След тях останали само кръв и разруха...

Нещо подобно излезе от голямата медийна тенджера в България. Ври и кипи военно положение в Родопите, а сиирджите какво ли не измислиха и какво ли не съчиниха. Оооо Велики и премъдри пазителю на перото и ти, който имаш клавиатура и отръки пишеш какви ли не глупави коментари. Ти, който сам си създаваш теми, за да те четат и после сам си повдигаш обвиненията - колиш, бесиш и поставяш зад решетките всичко, което мърда. Та чак до геноцид и световен тероризъм го обърна. Не знам откъде да започна, та чак ми идва да се разплача от смях.

Как една "свещена" медия не изгледа от край до край целия мач на живо и не обърна внимание на цялата органзация за тази среща???

Как някой поне не се заинтересува от всичко станало и не отиде да инспектира съоръжения, органи на реда и сигурността? Или някой може би е искал точно така да стане, за да се каже - "Бултрасите биха деца", "Бултрасите създадоха етническо напрежение?" - Срещу кого? Срещу онези, които викаха Ботев е педе**** и Кърджали е Турция ли? Срещу онези, които бяха спукали гумите на половината пловдивчани и замеряха най-много с камъни отбора и феновете в жълто и черно?
Защо има само едната страна на този спор и защо кадрите са монтирани така, че да се виждат само едни действия на над 1000 човека?

Защото в България всичко е политизирано и някои пак се опитват да извлекат дивиденти от това? Но... безпочвени и смешни.

Ние ще си замълчим и ще ви гледаме сеира, дотогава докато ви омръзне да си наиграете кючека. Дотогава, до когато излезнете из под масата и си закопчеете циповете. Ние ще сме все още тук, над вас...

А дотогава :

Феновете на Ботев са най-голямото зло и всичко, което е символ на омраза идва от тези пет букви наречено Ботев! Те бият невинни туристи в Кърджали, бият полиция, бият ръководства, бият граждани, даже набили и 2-3 улични котки, ей така за разнообразие. Това е по-страшното - геноцида над невинни създания. Каква ирония само!

Те бият 3 годишни деца и се гаврят с техните майки. Бият ги пред погледите на униформените, които си затварят очите. Бият, ругаят и после ги взимат за еничари. Край

Източник: Bultras.com

Още по темата: общо новини по темата: 7
15.07.2019
22.04.2011
22.04.2011
21.04.2011
19.04.2011
18.04.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
8 май Национален протест срещу циганизацията в България
+3
 
 
Ае честито Ви нов тренер!!Хубчев,е по-добър вариант от Войсилския....Да го видим сега председателя-пич ли е,или пичка...Да се готвят футбалерите-свършиха си работата,и са ненужни!!
+11
 
 
ако ги предават директно по няква програма мачовете на нашия отбор, ще бъде образец в европата
+9
 
 
Правим контрола с Етър ВТ от 17 часа във вторник(26 април) на Колежа! Нека всички да отидем да поздравим мощно новия член на Б група, бъдещия носител на Купата на Бг! Бъдещия шампион след 2 или 3 години! Ай, канарииии!!!
+10
 
 
Тея Шопски истории просто те карат да избиеш всичко в селския им град - както учителката ми по БЕЛ казва "За 5 минути ревплюции се правят"
+17
 
 
Като свидетел на случилото се заявявам най-отговорно: През целия мач феновете на Арда, враждебно настроени и към нашите футболисти, и към съдийската бригада, и към феновете на Ботев, упорито търсеха провокациите. То не бяха обидни скандирания, то не бяха освирквания, то не бяха замерване с камъни на резервната скамейка на Ботеб (добре, че имаше предпазна козирка, а един камък мина на сантиметри от главата на Коце Видолов). Впочем кържалийската агитка ми се стори доста организирана, а това вече е повод за сериозен размисъл. Подкрепям изцяло декларацията на бултрасите!!! САМО БОТЕВЪ!!!
+8
 
 
Няма нито един от нас учуден, че свободните съчинения на полицията в Кърджали намериха благодатна почва в "сериозните" ни медии. Истината е съвсем друга! Няма нито един арестуван фен от нашите за хулиганско поведение и този факт е многозначителен! Този факт ясно показва, че не са нашите бултраси хулиганите! Очаквам ръководството на нашето Сдружение да излезе с официална декларация по случая! Такива неща не бива да се премълчават, защото от това страда българският футбол като цяло. Да се потърси наказание от виновните, които не са осигурили реда на стадиона и особено извън стадиона, където са станали тези недостойни сцени! Нека и Зоналното БФС също да се произнесе по случая и да накаже ФК"Арда" с лишаване от домакинство за 3 срещи.
+22
 
 
Честито Възкресение Христово! Нека всички бъдем по здрави и щастливи! Щастливи че отбора вече ще играе в друга група от есента! Но старите въпросите си остават? Защо допусна публиката на Ботев да се случи това! Сега и 101 декларации да се пишат, фактите говорят друго. Истината е че публиката на Ботев е велика, но си има трески за дялане и то много. Неможе заради малцина да страдат 15 000. Не го възприемам, и ако не погледнем в собствения си двор по бързо, ще ни разкатаят от всякъде. Неможе заради 10 или 15 човека да ни плюе цяла България! Защото видях един мишок, които хвърли камък по терена и след това се скри като мишка!!!!! Ако това е мъжка постъпка? Весел празник все пак на всички истински Ботевисти!
+13
 
 
Нека не крием самата истина - Полицията пребива фен на Ботев и после с настръхнали коси и уплашени викат "Линейка, линейка!"
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Лъчезар Балтанов надъха малките национали в Пловдив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: