ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с лекота се наложи с 2:1 над Арда в Кърджали
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:52 / 22.04.2011Коментари (77)15175
© Plovdiv24.bg
Ботев с лекота се наложи с 2:1 над Арда, на стадион "Дружба" в Кърджали, в мач от 30-ия кръг на Югоизточната В група.

Независимо че доминираха през целия двубой Ботев вкараха само две от множеството си голови положения. Резултата беше открит още в 1-ата минута на двубоя. Атанас Курдов бе изведен по-прекрасен начин от свой съотборник сам срещу стража на Арда и топреализатора на "жълто-черните" без проблем реализира за 1:0.

В 15-ата минута Ботев вече водеше с 2:0. Тодор Тимонов овладя една топка по-фланга, центрира в наказателното поле, където Емил Аргиров по-прекрасен начин засече с глава и удвои резултата.

След почивката ситуацията на терена не се промени съществено и действията се развиха предимно в половината на Арда.

Четвърт част преди края на двубоя Атанас Курдов можеше да направи резултата класически. Нападателят получи пас зад бранителите на Арда, но стража на домакините внимава, изпревари голмайстора и изби топката в тъч.

Минута преди края на двубоя домакините стигнаха до почетно попадение в мача. След едно неразбирателство в наказателното поле на Ботев, най-съобразетелен се оказа футболист на Арда, който с удар около 5-6 метра вкара и оформи крайното 1:2 за Ботев.
Още по темата: общо новини по темата: 7
15.07.2019
24.04.2011
22.04.2011
21.04.2011
19.04.2011
18.04.2011
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+10
 
 
Честито канари честито завръщане! А отностно ексцесиите в Кърджали да те са типични за селските стадиони и отбори, нашия мач там беше нещо подобно така наречените български турци са най-гадната измет ще се видим на 5ти юни успех :) :) :)
+8
 
 
Незнам майна но аз си бях в нас когато ботев играеха и гледах мача аз такъв терене в България не съм виждал тази топка скачаше страшна работа онези като вкараха все едно шампионса лига взеха страшна работа на tea мангали да им забранат да играят футбол и да измрат всичките
на 23.04.2011 г.
+8
 
 
Това наистина не беше терен. То верно В група аматьори ау обаче това си беше просто оставено на съдбата на природата половита плешиво тук таме чимове високи.Надявам се това да е причината обаче второто полувреме Видолов и неговата дружина е хубаво да го гледат ако имат запис и да си извадят бележки защото трудното едва сега започва а победи като гости ще се постигат все по трудно.Желая успех на Левски,Берое,Черно Море и Локомотив/Пловдив/ защото мечтата ми е когато се върнем в А група догодина тотално възродени с нашата любов и парите на Цветан Василев да срещнем враговете си готови да посрещнат съдбата си а не мижави отборчета които лазят като сегашните ни противници!
+16
 
 
Честито!Всички знаят,че Ботев не е за В група.То се вижда.Единственото, за което мечтая аз е - футбола в Пловдив да е на нивото, което заслужава!Дано сега и Марица последва примера(имам в предвид промените , които предстоят около Марица).А колкото за Ботев - всички истински фенове(без значение клубната принадлежност) знаят къде е мястото на Ботев.
+15
 
 
Бях на мача, наистина на този стадион не трябва да се играе футбол! Целия стадион е без седалки , с ръждиви винкели, незнам кой разрешава там да се играе футбол, отвратителен терен, по добре да бяха играли пред стадиона, парка отвън е по хубав и равен от терена. Неадекватно поведение на полицията, пред очите и човек хвърля предмет и никаква реакция? Много коли от Пловдив със спукани гуми около стадиона, това е истината. Незнам къде са се били, но и от нашата публика има какво да се желае, безмислено хвърляне на бомби и безмислени заяждания! Иначе честито на всички искрено обичащи Ботев Пловдив, само успехи!
+12
 
 
Браво на отбора за победата!Полицията в Кърджали явно не беше подготвена,не направи кордон пред стадиона,допусна спукване на гуми на няколко коли,а и трябваше да арестува тези които хвърляха камъни което доведе до грозни сцени!Само БОТЕВ!
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-25
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 22.04.2011 г.
+11
 
 
КАНАРИ НАПРЕД И НАГОРЕ.
+15
 
 
Като чета отзиви за този мач имам чувството че това не е било футбол,а битката при Косово поле.В neftochimic.eu. се появи информация че след мача е имало ексцесии-камъни са летяли към феновете на Ботев от местните ,а после е имало и бой между бултрасите и местната полиция.има пострадали сериозно две момчета от Пловдив(с пукнати глави).....Този мач в България ли се игра????!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
ПФК Ботев: Тотална доминация и домакинска атмосфера!
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Героят на Ботев: Не допускаме голове и ставаме още по-силни
Керкез: Голяма победа! На нашия стадион ще бъдем много силни
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: