ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бранко Милованович: Отиваме за победа в Каварна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:12 / 22.04.2011Коментари (42)8665
© Plovdiv24.bg
На традиционната пресконференция на Локомотив преди шампионатен мач на отбора, спортно техническия директор на Локо Бранко Милованович, заяви че отбора се готви много сериозно за гостуването на Калиакра, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

"Знаете всички, че тази седмица се разделихме със старши-треньора Неделчо Матушев. Раздялата с Матушев се отрази на футболистите в отбора. Тимът в Каварна ще бъде воден от треньора Саша Николич и нашата легенда Христо Бонев. Мача срещу Калиакра е много важен за нас, ще дадем всичко от нас, за да вземем трите точки, които ще ни бъдат много полезни за участие в Европа", заяви Милованович.

"Четирима играча се оплакват от контузии преди мача с Калиакра. Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Флориан Лучини и Дани Кики са с травми. Утре на последната тренировка, ще видим какво е тяхното състояние и дали ще могат да вземат участие за мача в Каварна", добави Бранко.

"Водихме преговори за подписването на професионални договори с юношите Аян Садъков и Запрян Запрянов. Нашата цел е да даваме шанс на младите футболисти от школата и които заслужат място в отбора ще им се дава шанс. Ще се разделим с аржентинеца Хуан Бариентос, тъй като не влиза в сметките ни за следващия сезон", заяви сърбина.

"Предложели сме на Неделчо Матушев да остане в клуба като скаут на отбора, тъй като ще ни бъде много полезен. Преговаряхме с Миодраг Йешич за треньор на Локомотив. За нас той е един от фаворитите за треньор, но все още обмисляме с ръководството на клуба, кой да замени Неделчо, завърши Милованович.

Още по темата: общо новини по темата: 13
28.04.2011
26.04.2011
26.04.2011
26.04.2011
25.04.2011
21.04.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Стига негативизъм, ние сме фенове на Локомотив и ще останем такива!Затова искам да кажа на всички че сега е момента да подкрепим отбора, както се казва истинските фенове се броят в трудни моменти, а не като вдигаш купи!Само Локоооо!
+10
 
 
Пичове,фен съм на Ботев.Нарочно ви пиша във вашата тема за да може да го прочетете повече хора.Всеки от нас има приятели от другия отбор,не е ли време да спрем да се избиваме по улиците на нашия красив град.Не мислите ли че имаме много по големи врагове,а именно турци,цигани,а защо не и шопите които завличат всичко.Вчера бях в Кърджали и чух реплики-кви сте вие Българите и Кърджали е турция. Откъртихме му главата на тъпия фес.България над всичко
+6
 
 
То напоследък,все за победи излизаме.....Освен да е служебна-друг начин не виждам!Когато отбора върви-назначаваме някакви анонимници,сменяме треньори.....сами си разбиваме отбора!!Коко,дори дългоухо четириного да докара на Лаута,някои ще викат че от това по -хубаво няма!!
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 23.04.2011 г.
+5
 
 
Този Бранко същият като Джейкъб от сериала Изгубени
+11
 
 
Хайде, машини, бийте ги и се върнете с 3-те точки! :) Успех!
+4
 
 
Време е да да вземем най-накрая 3-те точки и да излезем от лошата серия мачове без победа.Само Локо!
+5
 
 
Към господата жълтури: Ние Локомотивците не сме виновни че в Кърджали сте яли бой няма нужда да серете в нашите теми срама е голям когато помаци са те били но ние не сме виновни за това.
-4
 
 
Не е важно за какво отиваш,важно е с какво ще се върнеш.Като ви отупат,и пак ще ви е виновен някой друг./вероятно жълтите/
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: