ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новия финансов директор на Локо Роман Георгиев се присъедини към клуба
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:04 / 21.04.2011Коментари (2)4482
© lportala.net
Вчера в щаба на Локомотив се присъедини и новия финансов директор на отбора Роман Георгиев. Из медийното пространство прибързаха да свържат името му със скандали, свързани с източването на Добруджа преди три години.

"Когато отборът на Добруджа влезе в "А" група, встъпих на длъжността изпълнителен директор. Важно е да се отбележи, че правомощията ми винаги са били ограничени и всяка по-сериозна сума трябваше да получи одобрението на управителния съвет на клуба. Той от своя страна бе зависим от надзорния съвет и решенията им се нуждаеха от тяхното одобрение. Член на надзорния съвет бе представител на общината, така че те винаги са участвали във всички събранията и са давали съгласието си под всички решения."

"Отборът изпадна и на следващата година играхме един прословут бараж, загубен от нас. После местните политици поискаха отбора, мажоритарният собственик Величко Георгиев се отказа и им остави акциите си. Така отборът започна да се финансира само с общинските пари, които са малко за оцеляване в "Б" групата. Спасихме се няколко пъти, но изпадането при аматьорите не закъсня. По-късно дойдоха от ГЕРБ, последваха разговори с Величко Найденов, разбраха се, но поискаха отбора обратно във втория ешелон. Така с отбор, съставен само от юноши, Добруджа се откъсна пред Балчик с 20 точки и спечели промоцията. Но обещанията от партията не бяха спазени и вместо да започнем в "Б" група, бяхме принудени да стартираме отново във "В" група. Междувременно нашият старши-треньор, заедно с всички футболисти напуснаха и се преместиха в Балчик. "

"Дойдоха изборите, местните "гербаджии" отново седнаха с Найденов, но поискаха пълна ревизия и данъчна проверка за периода на неговото управление. Той се съгласи. И така в един чудесен ден, през вратата влетя икономическа полиция, така аз и няколко служители бяхме арестувани. Пуснаха ни още на следващата сутрин, все едно нищо не се е случило. Половин година по-късно бе установено, че няма злоупотреби, резивията излиза, а документацията е проверена. Дори от прокуратурата ми изпратиха документ според който нямат основание за повдигане на обвинение, още повече аз съм просто служител в дружество", разясни Роман Георгиев.

Източник: lportala.net

Още по темата: общо новини по темата: 13
28.04.2011
26.04.2011
26.04.2011
26.04.2011
25.04.2011
22.04.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Дубълът на Локо прекъсна негативна серия с класика срещу Карнобат
Финалът за Купата ще е на стадион "Христо Ботев", но от следващия сезон
Събраха се! Бивши играчи на Локо взеха властта в традиционен български отбор
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: