ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стойчо Младенов също вариант за треньор на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:40 / 20.04.2011Коментари (9)2575
© Plovdiv24.bg
Вчера станаха ясни чуждестранните варианти за треньор на Локомотив Пловдив - испанците Хавиер Ирурета u Пако Хемес, сърбите Миодраг Йешич и португалецът Пако Хемес.

Сред сериозните кандидатури обаче е и тази на българския специалист Стойчо Младенов. Любимецът на сектор Г в момента води египетския ЕНППИ, но контрактът му изтича през лятото.

"Стойчо много ми харесва като треньор", заяви спортният директор на "черно-белите" Бранко Милованович. Младенов пък бе лаконичен в коментара си по темата, като заяви само: "Бих работил в България".

Вчера Милованович бе в Гърция, където е провел разговори с някои от набелязаните за наставник на Локомотив Пловдив. "Бях в Атина. Говорих с двама-трима души. Не искам обаче само да хвърлям някакви имена в медийното пространство. Още повече че ние не бързаме с назначаването на треньор. Търсим човек, който може да работи успешно в клуба за период от две-три години. Не ни трябва такъв, който ще си тръгне след шест месеца. Моята цел, както и тази на собственика г-н Динев, е да изградим силен отбор. Иначе сред вариантите за треньор има българи, сърби, испанци. Ще бъдем внимателни при избора си", заяви Милованович.

Възможно е Локо да подпише договор с новия треньор, който да влезе в сила от следващото първенство. Желанието на спортно-техническия щаб е преди това бъдещият наставник да има време да се запознае с тима и през лятото да почне на чисто.

Източник: в."Тема Спорт"

Още по темата: общо новини по темата: 13
28.04.2011
26.04.2011
26.04.2011
26.04.2011
25.04.2011
22.04.2011
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
много комплексирани помаци тук - не се разбрахте с родата от кърджали и пак плюете по Пловдив
+1
 
 
Не знам, но май този не е ДОБЪР вариант за вас. По добре Окука или Йешич. Поне ще се разбират със сърбите които ще са началници.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!
на 20.04.2011 г.
+1
 
 
Аз съм ЗА адаша . Мисля че най добре ще е българин да е треньор .
+2
 
 
Стойчо не обича някой друг да му реди пасиансите. Не вярвам да се навие да работи при наличието на двама спортно-технически сръбски шефа, финансов директор, Узунов, Бонев, и Коко Динев. В ЦСКА винаги той си е водил и подписвал играчите, понякога с успех, но понякога само заради чистата далавера - примери Тиаго Силва и Фелипе Машадо. Опита се да направи същото в Литекс където управленската структура беше подобна на тази в Локо, но изобщо не му мина номера. Иначе е добър треньор откакто разбра на наш гръб срещу Чехия, че в съвременния футбол тактиката "всеки-човека" води до загуба с 6 гола.
0
 
 
Със Стойчо ще станем шампион на говеждия стадион!
+4
 
 
Много добре звучи всичко в тази статия!.....Най-много ми харесва това,че се търси дългосрочен треньор,който ще има дългосрочна програма! Въобще не ми пука за тазгодишните евротурнири,пък дори и да спечелим промоция,в момента не ни стига мъничко за да сме там,но то е достатъчно.....!Трябва най-напред да изградим "желязна" структура подобно на Литекс и тогава успехите ще дойдаТ! Ние ще чакаме колкото трябва! САМО ЛОКО!
+5
 
 
Не знам защо ама и мен Стойчо ме кефи много някак футболистите при него излизат много навито .Не зная колко са му големи възможностите като треньор но безпорно е мотиватор а на нас в момента точно това ни трябва.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Локо отвори две трибуни за дербито с Ботев в Трета лига
Бивш играч на Локомотив пое претендент за Първа лига
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: