ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Илиан Илиев отрече, че ще поема Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:08 / 14.02.2011Коментари (61)10559
© gong.bg
Старши треньора на Берое Илиан Илиев отрече, че е получил предложение да поеме Ботев от лятото, когато отборът би трябвало вече да бъде в "Б" група.

"Никой не се е свързвал с мен. В момента мислите ми са насочени само и единствено към предстоящите мачове от пролетния дял. Започваме със Сливен, а това е отбор, който е непознат за нас", коментира Илиев.
Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Пичони, та Пичони, ами ако докара 10 жабара, може и да не са лоши футболисти но къде е идеята наши момчета? Няма лошо първо да се създаде Ад, и след това мисли кой да е треньор. В този момент си имаме хора които си вършат перфектно работата, айде стига сте си чесали езиците, този онзи. незабравяйте че човека който ще дава парите има думата, сега в нета обсъждането е само семкаджийска работа. Нека не пречим на хората, защото в момента според мен казвате и на Марин и на Коцето че нестават за треньори, поставете се на тяхно място. Понякога любовта е задушаваща, айде малко се опомнете!
0
 
 
Имаме си треньор който ще се развива.Пълни глупости са за смяна след една загуба от добре комплектован отбор.Младоци ,само ако знаете какви критики отнесе с-р АФ когато пое Манчестър,но след време показа че е номер 1 в професията.Макар че винаги съм бил фен на Ливърпул.На второ място естествено.Иска се време и е нужно да бъдем търпеливи.
+1
 
 
Сега е момента да се види как ще бъде Видолов като треньор.защото водим с 16т. и може да се даде прекрасен шанс на Коцето да се доказва при това положение.Не трябва да се правят трагедии от евентуаални загуби защото това е игра.Ман.Юнайтед загуби от 20-я в класирането но никой не направи трагедия-така че не трябва да се правят прибързани изводи.Иначе за Пичионе с няколко от своите момчета като вариант е отлично защото и него в началото никой не го искаше, но като дойде видяхме че човека е точен и дори в началото исках той да поеме отбора но не стана, така че нека да се види К.Видолов какво ще покаже и тогава да се решава.Дори и да загубим някой мач няма да е толкова фатално, но на Коцето трябва да му се даде зелен сфетофар и да работи на спокойствие.Само "Ботев-Пд".
+6
 
 
Канари, този човек си татуира емблемата на нашия отбор, това значи много, това значи нещо и за него, не знам друг такъв случай. Помислете, можем ли да направим нещо по този въпрос, за да го върнем при нас.
+3
 
 
Стига с това "пича" , не ми харесва и звучи селски. Има си име и е наистина добър треньор .Само ще спечелим с него и няколко от италианците .
0
 
 
Моята гледна точка е следната: За Б и В група е добре да имаме треньор който да се учи тепърва в този занаят, като Коце Видолов например. Защото отборите от Б и особено В група не би трябвало да са ни на нивото и срещу тях ще трябва постоянно да нападаме и едва ли ще има отбор който да може да ни принуди да се защитаваме. Знаем че италианците са царе не в нападателната, а в защитната игра, което ме навежда на мисълта, че чак когато се върнем в А група (дано е колкото се може по-скоро), тогава няма как да няма мач в който ще бъдем подложени на натиск, и там треньорския опит на Пичони ще ни бъде безценен. И не е лошо тренерите от ДЮШ-а да вземат да почиракуват при Пича, та да понаучат нещо за защитната игра която по принцип за нашия отбор Ботев, е и винаги е била най-слабото звено в отбора ни, и не само за Ботев а по принцип за целия бг футбол. :)))
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
Аз също смятам, че Пичоне е добър вариант за треньор. Но за жалост не виждам въобще да се обсъжда от факторите в момента подобен вариант.
+14
 
 
ба*ти и единодушието ама и аз харесах работата на Пича.А онзи с Овчата глава не е за нас.
+12
 
 
Създадох група в сайта: Искаме Пичоне за треньор! Нека всички канари да си кажем дали го искаме за треньор или не!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: