ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев би Локо (Септември), Курдов се върна с три гола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:56 / 05.02.2011Коментари (127)18506
Ботев победи с 5:2 Локо (Септември), в предсезонна контрола.

Още преди почивката "жълто-черните" взеха инициативата в свои ръце, но противно на логиката локомотивци поведоха в 35-та минута с гол на бившият "смърф" Гюрсел Вели.

"жълто-черните" бързо върнаха гола с точно попадение на Ангел Рахов, 5 минути по-късно.

През второто полувреме Ботев демонстрира превъзходство, но всички нападатели се изредиха да пропускат. Повторен дебют с райето направи Атанас Курдов, който дори бе освиркан от малка група от агитката, която обаче получи укор от останалите фенове.

Малко след влизането си в игра Курдов получи правото да изпълни дузпа, но стреля във вратаря. Все пак таранът се реваншира, бележейки три гола за 3:1, 4:2 и 5:2. Между тях се разписаха Тодор Неделев и футболист на Локо. Попадението пък на Неделев бе дебютно за него при мъжете.

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Че кои са тия смешници от "Левски", та да са ви съперници? Вашите истински съперници са "Барса" и "Байерн"!
+6
 
 
през последните 35 години локомотив никога не са били хубав отбор , само преместения отбор на георги илиев горе долу игра три години нормален футбол , но този отбор не бе локомотив , точно поради тази причина ние ботевистите да си гледаме отбора , които по времето на христолов за период от 10 години бе меко казано много зле , но ние старите ботевисти помним победите над левски с 4.1 , 4.0 , 4.2 , 3.0 , 3.0 много са 31 победи над истинския ни враг левски софия
+18
 
 
Когато изчистим някои плевели отношението между агитките ще се изчисти.Не може двата най-популярни отбора в най-футболният град да се мразят като евреи и араби.Никой не казва да се прегръщаме,но...Когато границите се премахват,религиите се сближават ние пак сме в устата на останалата България.Толерантност не е квартал в Истамбул.Подкрепям призива на madnazi макар ника да означава нещо.Рядко пиша в локомотивски теми,но винаги е с позитивизъм.Ботев бие посредствен отбор,а Локомотив пада от първенство далеч по-добро от нашето и това става тема за подигравки.
+26
 
 
Миналата година в агитката на Колежа беше разпънат транспарант с надпис: НИЕ СМЕ МОМЧЕТА С ДОБРИ СЪРЦА . Нека го докажем тази година в първия официален мач на Ботев - Пд. с подкрепата си за Наско Курдов ! Нека бъдем единни ! Това ще ни направи силни ! Нека покажем, че няма злоба в ботевиските сърца ! Ботев - Пловдив завинаги в нашите сърца !
+18
 
 
Много добър мач се получи,всички момчета се раздадоха ,лично на мен силно впечатление ми направи Георги Стефанов много добър футболист и в тандем с Курдов си паснаха отлично в нападение,мисляче това е пътя за втория сезон успех на Ботев!!!!
+51
 
 
Стига сте плюли вече в техните теми,Локомотивци!Престанете и с оправданията,че и техни фенове непрекъснато хвърлят кал по нас,нека да е така.Но да си чешем езиците само и само да кажем някоя глупост по някой от двата тима е грозно вече.Колкото и някои да се забавляват тук нека всичко написано да е по темата,а не да се стремим да се обиждаме кой от кого е по-велик,защото отборите ни може да са велики и сериозни имена в българския футбол,но една част от феновете доказват колко интелектуално необогатени и оглупели са.Оставям на вашата култура и възпитание да прецените какво да пишете,но излагацията мина всякакви граници!
-26
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+9
 
 
Браво НАСЕ ВСИ4КИ СЕ РАДВАМЕ 4Е ОТНОВО СИ ПРИ НАС !!! Оби4аме ТЕ !!! НАСКО КУРДОВ ЕОЕЕЕЕ НАСКО КУРДОВ ЕОЕЕЕ !!! Напред мои БОТЕВ!!!
+11
 
 
ботев пловдив е номер едно в пловдив и винаги е било така
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: