ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Емил Данчев: Личи си, че на Курдов му липсва публиката на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:39 / 28.01.2011Коментари (18)5391
© Plovdiv24.bg
Мениджърът на Атанас Курдов - Емил Данчев сподели, че неговият клиент не е щастлив в Лудогорец и изпитва липса по бившия си отбор Ботев (Пловдив) и вярната публика на "канарчетата". Днес Курдов игра в контролата на новия си тим срещу Славия в София.

"Бях на мача днес и това, което мога кажа, е че Курдов не се чувства щастлив в Лудогорец. Така казват в Англия - играчът щастлив ли е в даден отбор или не е. На Наско му липсва Ботев и цялата обстановка в бившия му клуб - най-вече публиката на пловдивчани. Разбира се, трябва да се намери най-вярното решение в тази ситуация, като то ще бъде взето през следващата седмица", сподели Данчев пред нашата медия.

Източник: Sportal.bg

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г-н Данчев, когато аз напуснах моята работа след 9 год.прекарани на това работно място си взех довижданане чрез ръкостискане с колеги и ръководство, като всичко което е имало в негативен план беше забравено - или по-точно казано са тръгнах като мъж и като човек.но имаше колеги когато напускаха псуваха предприятието и т.н.Стана така, че след година и половина трябваше пак да се върна на старата си работа и нямах абсолютно никакви проблеми и вратите за мен бяха широко отворени,докато някои които псуваха като напускаха пак искаха да се върнат но шефа не ги взе обратно на работа макар че в някои отношения спрямо моята професия баха по-добри.Ето ти г-н Данчев един пресен пример от обикновенния живот, но на теб явно не ти пука защото искаш да си напълниш гушката.Да си жив и здрав.
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+4
 
 
Наско Се връшта в Ботев Добре Дошъл НАСКО !!!
+3
 
 
Няма да е лошо ако се върне при нас ,но с 1 на ум защото прошка вече няма да има.
0
 
 
Жалко, че пак се превърна в тема, а така се надявах, че всичко приключи. Ние сме държавата на мечешките услуги и безкрайните компромиси. Бе нека като е сбъркал, да си носи последствията, то така се учи от живота, като те заболи и се бориш да поправиш грешката си. А като неглежираме отношението му, можем само да го научим, че всичко минава и може да си прави квото иска. И то да беше само с Курдов така, ами то всичкото ни е така в държавата и в спорта и в политиката и навсякъде бе...
+2
 
 
Явно не знаете. Курдов е подписал професионален договор за 6 месеца плюс 2 години. Просто като е подписвал, е гледал като теле копеленцето. А уж за тарикат момче се мисли. Емил Данчев като е видял договора и се е хванал за главата! Но щом казва за някакво решение...Хм, да видим...
0
 
 
връзвам бас по 1 каса хайнекен че кюрдов в понеделник ще бъде на колежа..има ли желаещи да черпят:)))))
+7
 
 
Значи все още има вариант да се върне!Ако това стане ще е добре,но да подписва по-дългосрочен договор-за 3 г. напр. Добър е,но ако е до лятото няма смисъл просто!Успех Курда
-5
 
 
Същите ли тия,дето ги сложи на уя си???Те ли му липсват???Смешник.
+4
 
 
Хубавото е че Курдов разбра грешката си и искрено съжалява.Лошото в случая е,че дори и лятото след като договорът му изтече да се върне при нас как щще го приемат останалите момчета.Емо Данчев е голям играч и ще намери най-добрия изход за Атанас.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Първо в Plovdiv24.bg: Юноша на Ботев с тежка контузия! Претърпя операция в столична клиника
ПФК Ботев: Нека закърмим децата си с тази истинска и безкористна любов
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: