ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев би Левски (Карлово) в първата си контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:04 / 22.01.2011Коментари (94)17846
Ботев стартира с победа зимните си контроли. "Канарчетата" удариха с 2:0 Левски (Карлово), при мъгла и тежък терен в Черноземен.

Новият старши-треньор Костадин Видолов, подпомаган от досегашния наставник Марина Бакалов, използва всички налични футболисти в проверката. Дебют направиха новите попълнения, като част от тях започнаха титуляри, други се появиха след почивката.

"Канарчетата" владееха инициативата през целия двубой, но трудно създаваха чисти голови положения пред вратата на Левски.

След почивката, с влизането на Ридван Хаджифейзула и Тодор Неделев, качеството на атаките на Ботев се вдигна. Логично паднаха и двете попадения.Първо Георги Стефанов, след хубав пробив, се сблъска с вратаря на Левски Румен попов и топката попадна в Хаджифейзула, който нямаше проблем да реализира в опразнената врата.

В края на двубоя Ридван реализира и второто си попадение, вкарвайки след центриране на Неделев.

В последните нападателят можеше да оформи своя хеттрик, но Румен Попов изби негов опасен удар.

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
"Канарчетата" владееха инициативата през целия двубой, но трудно създаваха чисти голови положения пред вратата на Левски". - ЛевскиКарлово са взелиХристиян Момчилов,/отзад с жълтите обувки/бивш юноша на Ботев2002.Много добър защитник и халф,игра първия полусезон в "Асеновец".
0
 
 
Хубаво е ако си истински фен на даден отбор и навлизаш в чужди теми да не обиждаш след като твоя любим тим има същите проблеми.Когато границите се премахват,религиите се сближават комплексарите си остават.
+1
 
 
ЕЙ,ТИЯ МАНГАЛИ ИЗТЪРКАХА КЛАВИАТУРИТЕ ОТ ПИСАНЕ.РАЗБРАХМЕ ГИ,ЧЕ СА МНОГО СИЛНИ ПО ФОРУМИТЕ.НАХАЛНА ТВАР СА,СПОР НЯМА.НАЖИВО СИ ЧУПЯТ КРАКАТА ДА БЯГАТ.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Циганите отново станаха за смях - невръстни деца започнаха да им вкарват голове.Явно това е основната причина да избиват комплекси в темите на истинския лидер на град Пловдив-ВЕЛИКИЯ БОТЕВ !
+6
 
 
Някои кюстендилци тук силно се различават от истинските локомотивци. Непрекъснато киснат в нашите форуми, май е време да си подават молбите да станат ботевисти? Или кюстендилският манталитет е заложен в гените им?
+10
 
 
Спешно си направете осветлението на " стадиона" , че зимният полусезон тези брикети където сте ги събрали няма да можете да ги виждате по терена след 17 часа!
+4
 
 
Ридван Хаджифейзулла е добър играч,това че конкуренцията в Ботев е голяма и неможе да се докаже е друга тема.Много момчета имат добри качества,но нямат възможност да го покажат,защото ги държат повече на пейката.Защо първо не се погледне това,че от чужбина се вкарват от черни по черни играчи,но никой не коментира расата им.Нека който може да играе футбол да го покаже,независимо дали е циганин,българин или чужденец.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: