ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
В началото на следващата седмица ще има повече яснота около АД-то на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:05 / 14.01.2011Коментари (64)11857
© Plovdiv24.bg
В началото на следващата седмица ще се проведе среща във връзка с оформянето на акционерното дружество, което се очаква да ръководи "Ботев" занапред, съобщиха от клуба чрез официалния си сайт. На нея със сигурност ще присъстват Марин Бакалов и адвокатите ангажирани с работата по дружеството. По всяка вероятност на срещата ще участват и представители на Цветан Василев. Предмет на разговорите ще бъдат детайлите около правата и задълженията на участниците в акционерното дружество.

Все още не е ясен точният ден на срещата. Той ще бъде определен след завръщането на Бакалов и Иван Йотков от Франция в неделя, за което пътуване Plovdiv24.bg съобщи пръв. Двамата заминават утре за град Диеп по покана на собственика на строителна фирма Данистрой - Даниел Димов, който развива бизнеса си изцяло във Франция. Димов и кметът на Диеп са запалени фенове на футбола и издържат местния тим. По време на визитата двете страни ще обсъждат възможностите за сътрудничество между двата клуба.

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Момчета започвате да нервничете.Какво като се съберем,ще си поговорим върху "факти "изнесени в пресата.А кое от тях е верно,някой знае ли.Има обаче едно което знаем всички-на много хора не им харесва това което става в БОТЕВ,и се започва с дезинформацията и опитите за разкол между феновете УС и футболистите.Нека запазим спокойствие и да дадем възможност на хората които ще преговарят от наша страна да постигнат най доброто за нашия клуб.Те доказаха че работят за това и ние трябва да им имаме пълно доверие.А колкото до Цв ВАСИЛЕВ, неговата работа е да си ръководи делата чрез неговите заместници.Ще се появи тогава когато той прецени че е нужно.Сега по важното е да се случе АД то и отбора да е обезпечен финансово.
0
 
 
Никой не спори, че господин Василев е много зает човек! Но ако на него не му е до футбола, по-добре е за него и за всички нас да не се захваща с ПФК "Ботев" въобще! Получава се, че някой едва ли не насила го е кандърдисал. Нашият Ботев няма нужда от незаинтересуван Благодетел! А вашето мнение какво е?
0
 
 
Пиодкрепям Резона да се съберем в понеделник 10 часа на стадиона. (Който може, разбира се!) Нещата съвсем няма да са безобидни, ако се случат по начина, за който твърдят някои. Да не повтаряме историята, момчета!!! Защото после ще бъде безпощадно късно! Ако е кьор-фишек - добре, но нека заявим подкрепата си за тези, които не пожалиха време и сили да го има БОТЕВЪ днес. Нека и управителният съвет знае, че сме за АД-то, но не на каквато и да е цена! По добре сега де бием гъзенце, да не бием утре гъзище!
-2
 
 
Ей , този santosЧО , голям праскач се изкара , майка си , сестрите си , баба и дядо си изпраскал , сега и по форумите тръгнал.Спри се , момче , по-леко с лепилото и евтиния алкохол !
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Вижте ся, хващате се за всяка информацийка и я превръщате, едва ли не в крайъгален камък за бъдещето на любимия отбор. Нека изчакаме фактите, всички знаят, че ако не ни удовлетворяват, ще покажем това. Убеден съм на 100%, че винаги, в която и група да сме, ще има желаещи да притежават великия ни клуб, лишен от задължения и с переспективи, които малко, дори и в А група отбори, имат. Това са фактите, не ги забравяйте! Ние сме в положение да взимаме решения, при това повече от всякога.
+2
 
 
Здравейте ,абе знае ли някой как става този номер всъщност,а именно преобразуването на дружество с идеална цел в търговско такова
+7
 
 
Харесва ми как вървят нещата и мисля, че скоро всичко ще се оправи. Не обръщайте внимание на локомотивци, повечето пишат просто ей така да има писано без да се замислят какво пишат. просто се притесняват че НИЕ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХААА, ТОВА Е НАШАТА СЪДБА...
+7
 
 
Съобщавам на всички, на които не им е безразлична съдбата на ПФК "Ботев", да се съберем на стадион "Христо Ботев" в понеделник, 17 януари в 10 часа преди обяд. Да покажем на кандидата за мажоритарен собственик Цветан Василев, че няма да позволим на нефутболни хора да използват клуба за свои лични финансови и партийни интереси! Нека господин Цветан Василев да разбере, че прекратяваме неговата практика нашето ръководство УС на сдружението да се среща с негови упълномощени лица! Време е той да се появи лично на такава среща и да пием вода направо от извора! Каня всички, които обичат Ботев, за които той е религия и съдба, в 10 часа сутринта в понеделник 17 януари да се съберем на Колежа!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: