ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бареков яхва Ботев предизборно
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 14.01.2011Коментари (61)8482
© Plovdiv24.bg
Бареков винаги се увърта около политиците и феновете на Ботев, дебнейки своя миг, за да се представи за героя, който не е
Тежки дни настанаха за редовия фен на Ботев, за първи път след възраждането на клуба. Ботев се издигна от пепелта, в която го бе запратил Христолов, най-вече с помощта на феновете си, но отново се намери кой да сложи прът в колелата на възродителния поход. Сянката на тревогите и съмненията над стадиона край Бирената докара стария "любимец" на агитката Николай Бареков.

Провалилият се и компрометиран "журналист" готви тих преврат, за да вземе властта в клуба, шушука се в "жълто-черните" среди. Днес информацията намери своето потвърждение в спортния официоз на спонсорите му, като там Бареков си преписва заслугите на възродител на Ботев и основен движещ механизъм на борбата срещу Христолов. Именно те, политическите приятели на Бареков, се опитват да му изградят положителен имидж, който да пласират пред кандидат-собственика Цветан Василев, представяйки г-н "имаме новина", като подходящ за президент на клуба.

Бареков обаче едва ли иска да дойде в Ботев от любов към отбора и желание за работа за благото му. Говори се, че "журналистът" се кани да си доведе Вили Вуцов и баща му в щаба, с които да си въртят техни футболисти и съответно да се облагодетелстват от това. Няколко национални медии твърдят, че Вуцов старши вече гради стратегия за развитието на Ботев.

Основната полза за Бареков като президент на Ботев са предстоящите местни избори. Няма съмнение, че ако застане начело на Ботев, той ще се изкуши да продаде "жълто-черната" идея с политическа цел, най-вероятно подкрепяйки "правилните" кандидати за местна власт. Бареков има да урежда сметки на местна почва с политици, които провалиха в зародиш кандидатурата му за кмет на града.

За съжаление, ако опасенията на всички и слуховете, които упорито обикалят из Пловдив от една седмица, се потвърдят, за Ботев предстоят тежки дни на вътрешна борба за власт. На фронта един срещу друг ще застанат Бакалов, членовете на УС и всички възродители на Ботев, срещу Бареков и хората, които го лансират. Няма съмнение, че и феновете ще трябва да изиграят за пореден път важната си роля, за да осигурят светлото бъдеще на подетия от тях възродителен процес.

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Бареков от сега да знае, че ако да се кандидатира за Кмет въобще да не се надява на нашите гласове! Такива "фенове" нямат място сред нас, още повече в управата на клуба!
0
 
 
Нищо страшно не се е случило.Но целта е изпълнена....чрез вестникарски измислици да се създаде напрежение във феновете и евентуалното им разцепление-ще го допуснем ли .Трябва да сме още по сплотени ,и здраво да стоим зад УС.
+3
 
 
Бареков доста сексуално подхожда към любимия си клуб, та дори и предизборно...
+11
 
 
.....Лека полека,нещата отиват към търкал!!Ботев е апетитна хапка,Дудука няма да е сам!!!Сега е момента,да покажете характер,и да отстоявате извоюваното!!Ще е трудно обаче!!ПАРАТА е у тях!!Където тя играе-ще има ВИНАГИ такива,като Барека.Той е Ботевист-почти колкото Славчо!!...и малко по-малко от мен!!Вашият вариант е идеалния!!!обаче се чувства липса на средства!!Ако искате финансов благодетел,по-добре да е един,сериозен,и да управлява със желязна ръка!!За някои може да прозвучи архаично,но искренно ви желая успех в борбата!!А розовите очила....-тях трябваше отдавна да ги свалите!!/резоне/
+3
 
 
Треньор на Ботев трябва да е или ботевист или чужденец. На арогантния плачко Вуцов му отива да е треньор на говеда и прасета, но не и на Ботев.
+4
 
 
Алчният и жаден за власт Бареков и интелекта Вуцов, въобще да не припарват до Ботев.
+1
 
 
Аз не мога да разбера какво толкова сте се запритеснявали. Доколкото знам не Бареков, не Вуцови, нито който и да било ще има по-голяма власт от феновете. Така че, който не ни (Ви) харесва, веднага може да бъде махнат. А ако се окаже че от нас феновете нищо не зависи, и нежелани от нас хора са в отбора ни, трябва сериозно да се замислим какво направихме дотук и дали то е било най-правилното за отбора.
-2
 
 
чУЖДЕНцИ В ОТбОрА ТрЯбВАТ ОСОбЕНО С мНОГО ОПИТ И мЕНИДЖмЪНТ С ФУТбОлА - ТУКАШНИТЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ
-1
 
 
Съобщавам на всички, на които не им е безразлична съдбата на ПФК "Ботев", да се съберем на стадион "Христо Ботев" в понеделник, 17 януари в 10 часа преди обяд. Да покажем на кандидата за мажоритарен собственик Цветан Василев, че няма да позволим на нефутболни хора да използват клуба за свои лични финансови и партийни интереси! Нека господин Цветан Василев да разбере, че прекратяваме неговата практика нашето ръководство УС на сдружението да се среща с негови упълномощени лица! Време е той да се появи лично на такава среща и да пием вода направо от извора! Каня всички, които обичат Ботев, за които той е религия и съдба, в 10 часа сутринта в понеделник 17 януари да се съберем на Колежа!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: