ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Курдов: Лудогорец е крачка напред за мен
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:25 / 13.01.2011Коментари (62)10115
© Plovdiv24.bg
Атанас Курдов коментира пред официалния сайт на "канарчетата" трансфера си от Ботев в Лудогорец.

"Наситина вече съм футболист на Лудогорец, преди малко подписах договор за 6 месеца, като ще през лятото ще преговарям за удължаването му. Мисля, че това е крачка напред за мен, тъй като финансовите възможности и организацията в този клуб са много сериозни. Качвам се едно стъпало нагоре и сега ще поиграя в "Б" група преди да направя стъпката, която искам - трансфер в чужбина", коментира Курдов.

"Благодаря на хората в Ботев, и специално на Марин Бакалов и Коце Видолов, за това, че ми подадоха ръка в много важен за мен момент. Когато дойдох казах, че ще играя в Пловдив 6 месеца. Вкарах 29 гола и заедно с моите съотборници изпълнихме мисията - вече сме в "Б" група. Благодаря и на публиката, която ни подкрепяше през цялото време. Феновете на Ботев са уникални. Пожелавам на момчетата да са здрави и да продължават с победите, аз ще ги подкрепям от трибуните. Пожелавам успех на всички в Ботев", каза още Атанас Курдов.

Той призна, че докато е финализирал трансфера си в Лудогорец, мениджърът му Емил Данчев и представители на Ботев са го чакали на преговори в София. "Така беше, но аз вече бях при нотариуса с договор в ръка".

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Никой не е по - голям от Ботев Пловдив ! Едно голямо БЛАГОДАРЯ за Курдов . Никой няма право да му се сърди , направи много за отбора . Аз лично му желая успех . В Ботев има достатъчно талантливи млади футболисти , а и новите със сигурност ще вдигнат класата на отбора .
+5
 
 
жалко....наистина парите говорят!Нека сам да разбере какво е да играеш за публика от една маршрутка и какво е да играеш за отбор с невероятна публика като на Ботев Пловдив.Един ден ние всички пазбираме каде сме направили грешка.Незнам кой ще му се радва на головете там!!!!!
+3
 
 
Лудогорец бил крачка напред !?!?!? Крачка напред , ама наведен и със свалени гащи ....Защото там ако не му потръгне, бързо ще усети "любовта" на рязаната вяра ;)
+2
 
 
По-добре,че Курдов се махна за да може да се развива Т.Неделев.През пролетния полусезон може да играем с един нападател и повече атакуващи полузащитници.Колкото до Курдов той така или иначе щеше да се махне преди да играем в "А" група,така че няма за какво да съжеляваме.
+4
 
 
100 бона са си 100 бона както и да го погледнеш. 90-95% от футболистите в А група взимат по-малко за цяла година, а на него му ги дават на ръка и после ще си взима 6 месеца заплата. То е ясно, че ИБ група е по слаба от ЮИВ. Всеки там се натиска да не влиза, с изключение сега на Разград. Щом искат да пръскат пари (или да перат по-скоро) - прав им път. Нашите да не са малоумни да дадат толкова пари за играч във В група?
-3
 
 
Имам чуството че почти всеки тъп коментар който е писан против Курдов е написан от някакви некадърни деца които незнаят изобщо защо живеят.Нека да пожелаем на Наско да е жив и здрав и да гледа винаги на пред,той винаги ще остане в моето сърце и сам му благодарен че помогна на Ботев.Успех Наско,Ботев завинаги
0
 
 
Всеки си избира къде да игра е....Помогна на Ботев,никога не е бил ботевист няма и да бъде,Успех Наско.....
+6
 
 
По-добре,че левскаря вече го няма в Ботев.
+6
 
 
Това, което Курдов направи не е постъпка на БОТЕВИСТ! Нека да ходи да се развива щом това са му целите...но аз предпочитам в Ботев повече да не го виждам.Същото ми е мнението за Г.Христов. Не може да целиваш емблемата на отбора ... 3000 човека на гостуване да ти скандират името..а ти да постъпваш така..след толкова кратко време....Колкото до феновете сега ще ви е яд...защото преди да скандираш името на някой,то той трябва да е доказал ,че няма да ни предаде та дори и за 100 000лв , та дори и за Левски сф и ЦСКА !!!
-4
 
 
Еми прав си е човека.Какво му се сърдите.Отива в доста по-голям отбор.Трябва да се развива все пак.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: