ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Шестима нови започват с Ботев, петима си тръгват
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:00 / 08.01.2011Коментари (45)8502
© Plovdiv24.bg
Ботев (Пловдив) започва предсезонна подготовка в понеделник с шест нови попълнения, съобщиха от пресслужбата на клуба. С "канарчетата" се обвързват капитанът на Марица Георги Стефанов и племейкърът на тима от северен Пловдив Ирфан Юсеинов.

Възпитаникът на Ботев 2002 Николай Павлов ще скъса с Локо (Сф) в понеделник и също ще се присъедини към пловдивския клуб. В края на на миналата година Ботев върна от Сливен младия си бранител Николай Димитров. Селекцията на Марин Бакалов попълниха още Емил Аргиров и Стефан Крачунов.

С Ботев се разделят ветераните Стефан Учиков и Недко Миленов. Стадиона край Бирената напускат още Пейо Батинов, Антон Огнянов и Илиян Енчев. Все още няма яснота къде ще продължи кариерата си нападателят Георги Какалов, който тръгна да си търси късмета в Кипър. На Острова на Афродита се пробва и вратарят Армен Амбарцумян.

Първата за годината тренировка на Ботев е в понеделник от 16:00 часа на клубния стадион.

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Оставете Бакалов да работи на спокойствие.Той доказа че работи единствено и само за доброто на БОТЕВ.
+1
 
 
арфата с наси БР марине супер трансфер
+2
 
 
Съгласен съм с действията на Бакала с единствено изключение Недко.Може би трябваше по друг начин да се разделим с него.Той заслужаваше своя миг слава-целия стадион да му ръкопляска.
+1
 
 
Водим с 16 точки и за това нямаме нужда от ветерани на които беше благодарено и платено за свършена работа. Освобождаваме футолисти които не стават за Ботев и привличаме млади момчета с потенциал които ще се борят за професионален договор следващия сезон. Това е преценен риск и прекрасна стратегия с оглед на факта че всеки може да си тръгне когато пожелае. А на "специалистите" които плюят Николай павлов ще препоръчам да го правят след като са го гледали в няколко мача. В Локо Сф момчето играеше с Караджинов и Дафчев за УЕФА. Да са живи и здрави хора като татко му които дават реални пари за спорт и градят за децата на Пловдив и околностите!
+1
 
 
Марине,Маринчо защо и Недко????? Вярно, направи няколко слаби мача,но и другите имаха слаби мачове. Освобождаваш един доказан футболист,за да вземеш отрочето на най фалшивия Ботевист Андрей Павлов.Засрами се Марине!!!
+4
 
 
Мен пък Огнянов мн ме радваше...верно зле почна,но всяко начало е трудно... последните мачове,които трудно печелехме у дома,той направи няколко асистенции и никак не лоши пробиви...минаваше ги като малка гара и центрирането доста му се подобри...Наистина съм крайно изнезнадан и дори разочарован..може да не е най-добрия предвид и новите попълнения,но най-малкото е идеална резерва!
+1
 
 
Много ме смущава привличането на Николай Павлов - по-големият син на Андрей Павлов. Повече от явно е, че Бакалов не е могъл да откаже на желанието на баща му. Дано Марин успее въпреки всичко да намери начин да запази добрата, творческата атмосфера в съблекалнята, да укрепи колектива. Смятам, че още в етапа на зимната подготовка ще си покаже "рогата" този Ники Павлов и Бакалов ще измисли как да го издуха от отбора!
+4
 
 
Липсата на Батинов и Огнянов определено ще дигне класата на отбора...защото аз по трагични футболисти в Ботев през живота си не съм виждал и всеки др би бил по-добър избор...!
+4
 
 
пожелавам успех на момчетата помогнаха на отбора в много труден момент
+6
 
 
Няма незаменими играчи. За тоя ни мъка, за оня ни мъка, ми хайде да ги оставим всичките! Оставете треньора да си взема решения! Мислите ли, че му е лесно? В големия бизнес и голямата политика има страшно много мръсотия, но принципа е един ФИРМАТА над всичко! Вземеш ли да се отдаваш на жалост, удариш ли го на чувства - край. С тебе е свършено. Отборът е важен, а не кой е дошъл да помогне в кризисен момент. Помогнали, помогнали, ама с играчи като Недко (не че е лош футболист - напротив) може ли този отбор да расте, според мен не може. Недко винаги ще е добре дошъл на стадиона, но вече като зрител или играч за ветераните, това е.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: