ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Какалов: Не съжалявам за престоя си в Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:57 / 31.12.2010Коментари (22)7090
© Plovdiv24.bg
Какалов даде интервю пред официалния сайт на клуба botevplovdiv.bg, в което говори за причините за раздялата си с клуба.

 - Жоро, здравей, Честита Коледа и благодарим, че прие поканата ни за интервю! Как се чувстваш?

- Здравейте, честита Коледа и на вас и аз благодаря, че ми давате възможност да изясня ситуацията около себе си от последната седмица.

Чувствам се леко напрегнат и огорчен от някои коментари и мнения, които прочетох по сайтовете.

- Тогава да преминем директно към темата... Със сигурност ли напускаш Ботев? Защо?

- Да, решението ми е окончателно. А защо, мисля, че е ясно на всеки. Аз съм професионалист и като всеки такъв работя преди всичко за пари, за семейството си. Не беше така, когато дойдох в Ботев през есента, но сега вече клубът е в сигурните ръце на хора като Цветан Василев, Марин Бакалов, Иван Йотков..., а в отбора играят големи таланти като Наско Курдов и Илиан Христов. Чувствам, че изпълних дълга си.

- Някои медии написаха, че си изнудвал ръководството, дори "доброжелатели" заговориха за суми от порядъка на 30 000лв./месец. Има ли нещо вярно?

- Това са пълни глупости и не прави чест на тези, които са го писали. Никога не бих си позволил да изнудвам Ботев. Наистина, като всеки човек, и аз съм допускал грешки. Сещам се за онзи потник на ЦСКА, който още не мога да си простя. Заради тези грешки загубих доверието на част от феновете. Но смятам, че при повторното ми завръщане в Ботев хората видяхя друг Георги Какалов. Повярвайте ми, завърнах се в Ботев единствено заради жълто-черната фланелка.

Единственото нещо, доближаващо се до истината в тези писания е цифрата, която е спомената. Близка до нея ще получавам от новия си отбор, но не съм искал толкова пари от г-н Бакалов или когото и да било. Просто не бих си позволил да искам подобни неща от Ботев в сегашното положение - В група и т.н. Най-малкото би било некоректно спрямо съотборниците ми.

- В крайна сметка съжаляваш ли за престоя си в Ботев?

- Да съжалявам!? В никакъв случай! Като се замисля, Може би малко прибързах, когато дойдох. Да си призная, като доста хора в България, и аз имам един кредит за погасяване и може би не си направих сметките правилно. Но никога не мога да съжалявам, не съжалявам за нито една минута прекарана в Пловдив и изиграна с Ботев и страхотния отбор и колектив, който е събран.

- Кой е новият ти отбор?

- От суеверие предпочитам да го запазя в тайна за сега. Само ще кажа, че е от Кипър.

- Има ли някакъв конфликт между теб и Наско Курдов?

- Това отново са медиини измислици. Както казах преди малко, Атанас Курдов е голям играч, а отношенията ни са перфектни. За разлика от миналия път, сега си тръгвам от ст. Христо Ботев с най-топли чувства и в отлични отношения с всички мои съотборници и с ръководството.

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
по добре 4е си трагва тоя паля4о!!!!пияница долна!!!
-5
 
 
много завиждате бе ,няма такава смешна публика елате на уроци малко на Лаута малеее..... вия последните 2-ма смешници където им липсва само червения нос ,където ви няма на картата ,знаете ли кога ще го стигните Какалов ,НИКОГА ,то го няма като вариант застанете пред огледалото и се представете с националния екип , или си купете една фланелка от 5 лева щото това са ви възможностите и си я облечете , виште се и се замислете дали някога ще облечете истинската ,и тогава плюйте по него ! МНОГО ЗАВИСТ това показва колко сте ниши ,НАСКО КУРДОВ страшен абе ей паляк иди гледай малко СОФИЙСКАТА В група да видиш какви нападатели има поне 3- ма като него с по малко мачове от колкото голове , ще го видиме в Б , А група веднъш го видяхме преди няколко години го изгониха като коте от герена сега даже няма да го пойскат ама вия си мислите че той е зареди отбора много сте зле ! какво да ви говоря.....
+1
 
 
"Аз съм професионалист и като всеки такъв работя преди всичко за пари, за семейството си. Не беше така, когато дойдох в Ботев през есента, но сега вече клубът е в сигурните ръце на хора като Цветан Василев, Марин Бакалов, Иван Йотков..., а в отбора играят големи таланти като Наско Курдов и Илиан Христов."Жоре, като си професионалист защо дойде в аматьорски отбор. Предварително знаеше на какви пари можеш да разчиташ от БОТЕВ. Бакалов и Йотков бяха начело в отбора и преди ти да се появиш през октомври месец, "но сега вече клубът е в сигурните ръце на Цветан Василев" и ти искаш да извиваш ръце защото си голяма звезда и отбора без теб не може. Жоре, не можеш да стъпиш на малкия пръст на Курдов нито в спортен, нито и житейски аспект и за това на Наско му предложиха адекватна заплата, а с теб дори и не разговаряха за увеличение на възнаграждението ти,което те изнерви. Жоре, ако те изгонят от Кипър не се връщай повече в БОТЕВ. Винаги ще си останеш едно малко човече което до сега умело се оправдаваше със селския и обясняваше всичките си глупости които извърши, че са заради БОТЕВ срещу христола
0
 
 
Вижте сега - хайде да не се лъжем. Какалов се върна в БОТЕВ защото нямаше къде другаде да отиде след като го изгониха от Румъния, а все някъде трябваше да поддържа форма от една страна, а от друга страна все пак взимаше по някой лев за да издържа семейството си. Приказките, че се е върнал заради "голямата любов към БОТЕВ" са ала-бала глупости за неориентирани тинейджъри.
+2
 
 
Момчето даде каквото можа, успех Жоре и дано не те сполетяват контузии.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+4
 
 
Кака е искрен. Още през пролетта, по време на турнира в чест на Райко Стойнов той каза, че ще се върне в Ботев, защото обича този отбор. И го стори, което го прави голям мъжкар! Можем само да съжаляваме за Жаоро, но той си знае най-добре. ЖОРО, ОБИЧАМЕ ТЕ!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: