ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марин Бакалов: Курдов остава при нас до края на сезона
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:34 / 29.12.2010Коментари (31)9473
© Plovdiv24.bg
Силният човек в Ботев (Пловдив) Марин Бакалов сподели, че отминаващата 2010-а година е била най-трудната в историята на клуба.

Все пак обаче той смята, че тимът е успял да преодолее до голяма степен препятствията и изрази радостта си, че "канарчетата" са на прага да се върнат в професионалния футбол с гръм и трясък, след като почти бяха заличени от футболната карта.

След полусезона в Югоизточната "В" група Ботев е убедителен лидер в класирането с актив от 55 точки, с 16 повече от втория Нефтохимик, и трябва да стане истинско чудо, за да не може да влезе в Източната "Б" група след края на сезона.

"Изминаващата година бе много трудна за Ботев, може би най-трудната в историята на клуба. Смятам обаче, че въпреки всичко ние се справихме добре през нея. Надявам се през новата година нещата да бъдат още по-добри за нас, тъй като се очертава, че ще играем в "Б" група", заяви Бакалов.

Той коментира и по-обстойно ситуацията около напусналия Георги Какалов и бъдещето на голямата звезда на отбора Атанас Курдов, както и това на желания от чуждестранни тимове талант Тодор Неделев.

"Какалов - той можеше да остане при нас, но предпочете да отиде в Кипър. Доколкото знам е имал оферта от там и парите са били по-добри"

"За Курдов мога да кажа, че смятам, че ще остане при нас до края на сезона. Получил съм уверение от него, че ще се яви на 10-и януари, когато започваме подготовка. Той е наистина много силен футболист и може да израстне наистина много. Смятам, че след време Наско може да играе в някой от водещите клубове в България или в чужд клуб. Не трябва обаче да се избързва, защото знаете, че той има само един полусезон, след като претърпя тежка контузия"

"Атанас има нужда от още мачове, той може много повече. Колкото до Тодор Неделев, той си е при нас и най-вероятно ще остане в клуба"

Бакалов поясни също, че е много доволен от привличането на левия бек Стефан Крачунов, който пренебрегна оферти от елита, за да пристигне в клуба.

"Няма как да не се радвам, че Крачунов идва при нас и избра нашия отбор. Той е много добър футболист. За селекцията - действаме по нея, но още не искам да коментирам нищо"

Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+4
 
 
Ронго е поискал общо 60 бона за двамата - Георги Стефанов и Арфата - Ирфан Юсеинов. Те не са навършили още 23 години. Надявам се до средата на януари този въпрос да бъде решен и двамата от Марица да облекат свещения жълто-черен екип! Весели празници на всички, които обичат Ботев!
+7
 
 
Нека покажем на цялата страна че коледната излагация е инцидент.Футболната столица трябва да е Ливърпул за България.Приятно изкарване на празниците.За всички пловдивчани.Нека през 2011 приятните новини да ни съпътстват.Напред и нагоре Ботев Пловдив
+6
 
 
Браво!!! Имаме напредък, за сега нито един Локомотивец не се е изказал негативно, дали има някаква надежда и ние да спрем да коментираме техните теми, както и те нашите? Ако стане това би било просто чудесно, дали... ама надали, но надеждата умира последна, но честно... Трябва да спрем с този негативизъм, уважавай, за да те уважават... Казали са си го хората и с право... Нека двата Пловдивски гранда да се развиват както са тръгнали и да спрем с някакви простотии от миналото, кой как се е казвал преди, кой какво е печелил до сега и тем подобни... Просто няма смисъл, нито те, нито ние ще си променим отношението към любимите си отбори, така че нека всички подкрепяме отборите си, защото Пловдив заслужава да има ПОНЕ 2 гранда борещи се постоянно за трофей в и извън страната... Успех на Пловдивския футбол, защото това би било щастие за нас... ФЕНОВЕТЕ!
+8
 
 
Напред и нагоре мой/наш/БОТЕВ!!!От ПЛОВДИВ чак до Uruguay,че жив е БОТЕВ пак се знай!!!Където е текло,пак ще тече!Весели празници на всички BULTRAS и цялата жълто-черна общност!Само БОТЕВ!!!
+6
 
 
Само добри новини ! Наблюдавал съм Крачунов на тренировки и мачове... наистина добре се справяше момчето :) Напред БОТЕВ ти си НАЙ-ГОЛЯМ !!!
+9
 
 
Много сдържано изказване от страна на Марин Бакалов. Новините са добри, дано продължават да бъдат такива и през 2011 , и аз лично ще си пожелая за сто годшнината Наско Курдов пак да е с жълто-черната фанелка !!!
+9
 
 
И на север и на юг Ботев Пловдив-никой друг!!!Успех КАНАРИ!
на 29.12.2010 г.
+8
 
 
КАНАРИ НАПРЕД И НАГОРЕ
+8
 
 
И победили ВСИЧКИТЕ ОТБОРИ....ОБИЧАМЕ ВИ ЖЪЛТИ ШАМПИОНИ!!! НАПРЕД НОИ БОТЕВЪ!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море притеснени от съдията на мача с Ботев
Красиви кадри от дрон! Монтират емблемата на ПФК Ботев на "Колежа"
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
ЦСКА 1948 цака ЦСКА-София за юноша на Ботев
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: