ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо разтрогна с 10
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 14.12.2010Коментари (81)234258
© Plovdiv24.bg
Локомотив разтрогна по взаимно съгласие с 10 свои футболисти. Това са Ангел Йошев, Емил Аргиров, Костадин Гаджалов, Красен Трифонов, Николай Чипев, Ивайло Герджиков, Мартин Керчев, Веселин Марчев, Басилия Саканоко и Георги Петров.

Преди да разтрогнат, всички футболисти получиха дължимите им заплати и премии.

Йошев по всяка вероятност ще подпише с Миньор (Перник). Аргиров и Гаджалов са желани от Ботев и няколко отбора от "Б" група, а повечето от останалите са трансферна цел на Брестник.

Още по темата: общо новини по темата: 216
10.11.2011
20.06.2011
24.03.2011
24.03.2011
16.03.2011
12.03.2011
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
Ако искаме да имаме силен отбор, който да остави някаква следа в евротурнирите, трябва да имаме и класни играчи. Тези момчета дадоха всичко от себе си за Локомотив и ние верните локомотивци сме им благодарни и им пожелаваме успех в новите им отбори.Кофтито е че от ден на ден нещата във всички ДЮШ в България ще стават все по-зле и по-зле, за което има само един виновник - ужасяващата демографска катастрофа в България. Само ЛОКО !
+6
 
 
Успех на момчетата,дано се реализират в някой професионален клуб, защото го заслужават,в момента са такива реалностите в България,залага се на готови футболисти,като нямаме условия за развитие на качествени кадри от собствената школа.За жалост това е действителността в скапаната ни държава.Дано доживеем да видим отново големи футболисти плод на пловдивската школа,без която няма развитие на футбола,а от там и националния отбор.Когато сме имали силен национален отбор,в основата винаги са били пловдивчани.Да живее Пловдив и САМО ЛОКО
+4
 
 
Единствено ме боли че политиката на клуба ни е да привлича бързооборотни футболисти от чужбина без пари и да ги продава след като се докажат на пазара ни, е не всички успяват да го направят разбира се. Аз предпочитам да се дава път на имащи талант пловдивчани без значение дали са от нашата школа или не. По добре да са Българи. Разбира се това е политика на клуба и както виждам тя е успешна и води до благото на клуба ни. За освободените момчета: Успех без значение каде играете оставате следа при нас. Ще ви подкрепяме винаги, е разбирасе ако не напраите някоя огромна глупост срещу клуба или нас феновете.
-4
 
 
Един бърз ФАКТ за любителите на ИСТИНАТА: С освобождаването на Ивайло Герджиков, Веселин Марчев, и Георги Петров в състава на Локомотив Пловдив днес няма картотекиран НИТО ЕДИН собствен юноша.
-1
 
 
Аз пък ще му викам вече Локо Пд 2001. Айде някой да изложи факти, че не е така! :))))))) Бтв, освобождаваме 10-има, а с някой преговори за привличане водим ли?
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 14.12.2010 г.
+2
 
 
интересно защо ако има данни че сме били 1926 създадени, защо тези "факти" чак сега излизат на бял свят? И ок, да спортклуб се създава 1926, няма спор за това. Какво обаче, в такъв случай, е означавало 1936 досега?
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 14.12.2010 г.
0
 
 
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 26 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб! САМО ЛОКО
+8
 
 
Някои от момчетата се представиха доста добре, когато се разчиташе на тях. На други - не бе даден шанс. Все пак - успех, завинаги едни от нас!
-12
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Сподели каквоВРГвфбгФФБЕТБ ново....
на 14.12.2010 г.
+6
 
 
Локомотив е създаден 1936... поне аз така знаех досега. Сега, ако някой е решил, че има данни че сме били създадени 1926, нека си пише 1926 на снимкта. Ако иска да си пише дори 1860. Това си е личен избор. Важното е какво пише на официалната емблема на клуба. Но ако си мислите, че 1926 или 1936 променят НЕЩО, много се лъжете. Ние сме сравнително нов отбор, ако вземем предвид колко отбори са създадени преди 1936 . . . и какво, 10 години история повече ни правят по-големи ли? Банско ФК е създаден 1922. И какво, по-големи ли са от нас? И въобще кое е мерило за това колко е голям един отбор? Годината на създаване?!?!? (Я вижте ЦСКА). Или броя на феневете? или броя на титлите? Стига с това перчене кой кога е създаден - защото автоматично ни нарежда на дъното след отбори като Банско например. Да гледаме и да се гордеем с това че имаме най-уникалната публика в България, с най-уникалната хореография, че отборът ни и в трудни моменти е винаги поддържан на 100%, после пак се изправяме и въпреки, че миналата година се борехме за оставане, не ни пречи тази година да се борим за призовите места и купата. Локомотив се оприличава като отбор не от някаква си скапана година на създаване, а на това което ние В МОМЕНТА феновете правим да бъде отбора
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Кадри от дрон: Вижте как върви изграждането на козирката на Трибуна Спортклуб
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Локо се включи в благотворителна кампания! Урни и турнир на "Лаута" в помощ на млад пловдивчанин
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: