ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Курдов се маха от Ботев, Литекс най-близо до подписа му
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:12 / 12.12.2010Коментари (64)10108
© Plovdiv24.bg
Литекс оглежда за привличане нападателя на Ботев (Пд) Атанас Курдов, съобщава "7 дни спорт". В Ловеч имат свободно място в атака след освобождаването на румънеца Флорин Брату и Курдов е един от вариантите. За същия пост ловчанлии оглеждат и футболисти от чужбина. Курдов се върна от Германия в Ботев и цяла есен вкарва голове в трета дивизия. По непотвърдена информация интерес към Курдов има освен от Литекс и от втородивизионния отбори от Германия, Италия и Англия.

Plovdiv24.bg научи, че при разпускането на отбора в Коледна ваканция Курдов е заявил, че най-вероятно няма да е при "канарчетата" за началото на подготовката.
Още по темата: общо новини по темата: 96
24.02.2011
23.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
21.02.2011
19.02.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+9
 
 
Добър играч е. В който и отбор от А-група да отиде ще е важна фигура. После нека поиграе и в по-силно първенство! А все пак може и да реши да остане в Ботев. Изглежда, че при вас нещата вървят напред и нагоре, ако сега си тръгне може и да съжалява. А такива играчи ще ви бъдат нужни за да се утвърдите в елита. Успех!
+9
 
 
Когато отбележи гол винаги бяга към публиката обезумял от кеф и винаги прави жеста с ръка на съцето, показвайки че ние винаги ще сме там. НАСКО, ЗА НАС Е ЧЕСТ ЧЕ ВЕЧЕ СИ И ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕШ БОТЕВИСТ! ЖЕЛАЕМ ТИ УСПЕХ, КЪДЕТО И ДА СИ. А СТАДИОН "ХРИСТО БОТЕВ" ЗАВИНАГИ ЩЕ ОСТАНЕ ТВОЯ ДОМ. И КОГАТО И ДА ИГРАЕШ НА НЕГО, НЕ ЗАВИСИМО В КОЙ ОТБОР (освен един) - НИЕ ЩЕ ТИ ПОКАЖЕМ НАШАТА ОБИЧ И БЛАГОДАРНОСТ!
+6
 
 
Разни буфери-келеши да си гледат тото отбора!Слабо ни вълнува вашето мнение.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+6
 
 
Нека му пожелаем на Наско успех той помогна на отбора както обеща все ще намерим правилния заместник и точната схема за да газим наред и в Б група
+7
 
 
Съгласен съм с боро- нещо не е така както искаме да бъде. Не заради Курдов и за някой друг футболист. Вярно е, че и като сме във В трансферната политика ще е друга. Нещо ме гризе, че неща се путулват и т.н. Нека новите собственици да кажат-нещата са така и така-мислим така и така и ще дадем пари за това и това. Абе искам истина и нещата в очите-поне да знаем какво ни очаква, ама да знаем-стига с клюки и някой чул нещо, рекъл нещо, този ще се маха или няма да се маха. Ако ще се гради нещо сериозно- да се прави тук и сега-бавно и постепенно. Ами няма инф.-нито от Бакалов нито от някой друг. Момчета да си опичаме ума-нищо сигурно и вярно няма до като не го видим- стига с приказки и декларации. Аз искам действия и да виждаме резултати. Ама ще ни бъзикат буферите и то с право на моменти- нищо явно на хоризонта.
-1
 
 
до 2-3 ще станем шампиони ,тази мисъл ме радва много, играчи ще идват и ще си отиват, но голямата цел е върха на А група
+4
 
 
Сега ще си проличи що за собственик ще имаме! Ако ни взема на сериозно, ще трябва в проекта си да включи и Курдов. Ако няма да дава достатъчно пари, няма да се разберат. Струва ми се, че напоследък на Цв.Василев все не му остава време за отбора. Иначе за да си получава награди, намира време. На мен лично, не ми харесва тази работа. Дано да не съм прав!
+6
 
 
Такава беше уговорката, с която дойде при нас, така че да пожелаем успех на Наско, да му благодарим за радостите които ни донесе и дано не го сполетяват вече тежки контузии. А ние си знаем - Ботев Пловдив не зависи от който и да е футболист, футболисти идавт и си отиват, но любовта към Ботев остава. Той не умира!
+6
 
 
Да не стане като с италианските милионери,дето щяха да строят разни маракани.Иначе 7 дни спорт досега само в Австралия не са го пратили.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев каза кога пуска билетите за реванша с ЦСКА-София
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: