ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо загуби с 1:3 от Левски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:24 / 12.11.2006Коментари (364)5347
Локомотив загуби с 1:3 дербито от 13-я кръг на "А" група от Левски в двубой игран на "Лаута". "Черно-белите бяха по-активния отбор и търсеха повече атаката и трите точки, но неопитността в защитата на Локо изградена от футболисти със средна възраст 18 години си каза думата и се наложи Стоян Колев на 3 пъти да вади топката от собствената си мрежа. За комфорта на "евробоеца" се погрижи и рефера Кольо Данев, който спря почти всички опасни атаки на домакините със спорни отсъждания.

Срещата започна с безполден домакински натиск, като много брак в центъра на терена натрупа капитана на Локомотив Красимир Димитров. Постепенно "сините" влязоха в ритъма на мача и започнаха все по-често да поглеждат към вратата на Стоян Колев.

В 14-та минута след хубаво влизане от ляво Бардон центрира към непокрития Георги Иванов, който обаче не успя да скочи добре и увисна под топката.

Все пак в 20-та минута Левски откри резултата след далечен удар на Бардон и неумела намеса на националния страж Стоян Колев.

Голът мобилизира домакините и тя организираха няколко влизания към другия национал Георги Петков. Най-чистото пропиля Илами Халими след точно половин час игра. Йошев проби от ляво, навлезе в наказателното поле на гостите и пусна към Халими, който от точката на дупата отправи силен удар. Топката се удар в ръката на Живко Миланов и излезе в корнер. Съдията Кольо Данев не счете за нужно да маркира 11-метров наказателен удар. След изпълнението на корнера Въндев нанесе бомбен удар от воле, но топката се отби в гърба на Еромоигбе и отново излезе в ъглов удар. И след неговото изпълнение последва опасност за Петков, но този път удара на Златински профуча покрай гредата в аут.

С началото на второто полувреме в игра за Локомотив на мястото на Халими с епояви бразилецът Даксон, който доста раздвижи играта на "смърфовете" и бе спиран само с цената на груби нарушения от халфовете на "сините".

Противно на логиката и показаното на терена в 52-та минута падна и втория гол за Левски. Негов автор стана Христо Йовов след перфектно изпълнение на доста спорно отсъден пряк свободен удар в полза на гостите.

Пет минути по-късно Даксон проби опасно от дясно и пусна към Златинов, който овладя в наказателното поле и отправи силен удар преминал в страни от вратата на Петков.

Само минутка по-късно отново Даксон бе фаулиран на границата ан наказателното поле и успя да развенчае мита Георги Петков. Със прецизен удар от фаула във вратарския ъгъл "кариоката" направи стража безпомощен.

В 62-та минута обаче при поредната грешка на Красимир Димитров в центъра на терена топката бе подадена към Домовчийски, който бе в положение на засада, но явно показа, че няма да играе с нея. В този момент зад гърба на домакинската защита изкочи Христо Йовов, който успя да убие интригата в срещата с третото попадение за Левски.

До края Локомотив опита натиск, но нито веднъж младите "смърфове" не успяха да застрашат сериозно вратаря Петков.

Още по темата: общо новини по темата: 1
12.11.2006






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 14.11.2006 г.
Aнонимен
на 14.11.2006 г.
Aнонимен
на 14.11.2006 г.
Aнонимен
на 14.11.2006 г.
Aнонимен
на 14.11.2006 г.
Aнонимен
на 14.11.2006 г.
Aнонимен
на 14.11.2006 г.
Aнонимен
на 14.11.2006 г.
Aнонимен
на 14.11.2006 г.
Aнонимен
на 14.11.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неделев и Серкан в националния отбор, ето пълния списък на селекционера
Локо без Митко Илиев в Разград! БФС със солидна глоба за "черно-белите"
"Черно-бяла" гордост! Двама от Локо в младежкия национален отбор
Лудогорец пусна евтини билети за Локо, празнува с Борис Солтарийски шампионската титла
Млад и неопитен рефер свири безинтересния мач между Лудогорец и Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: