ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с куп проблеми с контузени футболисти преди мача с Родопа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:37 / 22.10.2010Коментари (47)9738
© Plovdiv24.bg
Старши-треньорът на Ботев Марин Бакалов заяви, че за пръв път от повече от два месеца "канарчетата" са провели нормална тренировъчна седмица, предаде репортер на Plovdiv24.bg. От началото на сезона до сега всяка сряда "канарчетата" имаха мачове или от първенството, или за Купата на България, или за Аматьорската купа. Именно за последнат купа бе предвиден мач за тази сряда отново бе предвиден мач с Левски Карлово, но той бе отложен, тъй като карловци играха с Гигант Съединение за първенството на същата дата.

"За първи път проведохме нормален тренировъчен процес от два месеца и половина без междинен мач. За съжаление обаче имаме доста проблеми със здравословното състояние на футболистите. Иван Площаков има бронхопневмония, Николай Манчев все още е на облекчен режим и не може да кажем дали ще може да иг
рае в неделя, макар че състоянието видимо се подобрява, Иван Танчовски претърпя операция, Владимир Байрев има лек проблем, който се надявам да отшуми, Пейо Батинов също е с леки оплаквания. Все пак за това сме 24 футболисти, които трябва да запълнят празнината, която евентуално може да остави някой от контузените", заяви Бакалов на редовната пресконференция преди шампионатния мач с Родопа в неделя от 14:30 на стадион "Христо Ботев".

"Родопа Смолян не се знаеше дали изобщо ще  започнат в първенството, но виждате, че в момента в класирането са трети. Сглобили са нелош състав за "В" група. Всеки се бори за своето място и те го доказват по добър начин. Дано няма проблеми с времето, теренът е добър, прогнозите са за хубаво време и да се получи празник за нашия отбор и нашите фенове", добави още Бакалов.
Още по темата: общо новини по темата: 3
24.10.2010
24.10.2010
23.10.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
КАДЕЕ, САКАМ ДА ПИТАМ- каде да идем да не сме ви трьн в очите ве бе.И в В група пак сме по - свободни от вази духом. Никаде не са ни нарекли -ЦИГАНИ като вас.Навсякаде ни посрещат с ОБИЧ , УВАЖЕНИЕ и РЕСПЕКТ о наша история на клуба. Красота , ВЯРА и БОРБА.
+2
 
 
ХАХАХА - култ към ЖП депото, към влака, към тролея, към релсите... Пич, осъзнай се! Издигаш в култ едно остаряло превозно средство. За времето си е било голямо откритие - както телеграфа, ламповия усилвател, асвалта или боклукчийските кофи например... (...последните 2 все още актуални...). Нищо повече.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+16
 
 
Тва буферите сте много жалки хора ма*аму стара.Във "В" група сме и пак сме ви трън в очите.Нещастници сте и такива ще си останете :)
+23
 
 
Марин има проблеми с контузени играчи, но за нас феновете оправдания няма ! НИЕ ПАК ЩЕ СМЕ НА СТАДИОНА, пак ще бъдем 12-тия играч на отбора и пак ще пеем за победа...А нашата публика не само контузените ....тя като запее и мътвец от гроба може да върне .... КА - НА - РИ Ю - НА - ЦИ :)))
+8
 
 
"Няма Ник'ви права" ! ХАХАХАХ Бакалчето изби рибата с тва ...
+17
 
 
Това буферчетата само сънуват и мечтаят да паднем най-после! Толкова идиотски мечти, че хикса в Съединение шумно го обявиха за началото на края ни. Могат да си мечтаят до края на живота си! То аслъ за това винаги ще си останат буфери!!!
на 22.10.2010 г.
-37
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (7)
+8
 
 
какво става със Стефан Костадинов уж бе контузен а сега и при контузените не са го обявили да не би да си е тръгнал
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Пловдивчанин от Първа лига свири Локо - Ботев
Ботев го купи от Царско село, ще му предложат ли нов договор?
Ботев тренира за Славия, Керкез разцъква с футболистите
Сватбата ще свири на Локо, пратиха Давидов на стадион "Христо Ботев"
Отдавна не беше се случвало! Без глоби за Локо и Ботев след мачовете от 30-ия кръг
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: