ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Новият в Локо взе номер 99, Узунов му пожела много голове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:07 / 15.09.2010Коментари (23)6204
Новият футболист на Локомотив Пловдвив - уругваецът Николас Раймонди взе екип с номер 99. На пресконференция днес административният директор на Лаута Атанас Узунов символично му даде фланелката, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 196-сантиметровият нападател подписа до лятото на 2011-а година с опция за продължаване на договора. Все още не е сигурно дали ще има възможност да играе в мача с Локомотив София в неделя, тъй като предишния му клуб още не е изпратил жълтата му карта.

"Приветстваме го с добре дошъл от името на клуба. Надяваме се, че ще спомогне за целите, които сме си поставили като клуб. Дано да бележи много голове и да спечели сърцата на нашите верни фенове", това му пожела Атанас Узунов преди да му връчи фланелката.

"Сигурен съм, че ще се представя добре и ще отговоря на очакванията на клуба. Много добре ме посрещнаха още като дойдох и за мен това бе много важно, че с моята съпруга и детето ми ни посрещнаха добре. За мен това е една непозната страна. Моите цели съвпадат с целите на клуба и
се надявам да допринеса за постигането им. Сега ми оставя да работя много. На Локомотив съм гледал няколко срещи, знам, че има един от най-добрите треньори в България и вярвам, че отборът има достатъчно добри футболисти, които да спечелят срещата с Локо София. Истината е, че знам много малко за България. Знам само най-известните в целия свят - Стоичков и Бербатов", това бяха първите думи на Раймонди пред журналистите.

"Готов съм да играя, като единствения ми проблем е да се настроя с часовата разлика. Събуждам се в 5 сутринта и още не мога да спя достатъчно добре. Иначе съм в добра форма", каза още Николас Раймонди.

Административният директор Атанас Узунов уточни, че жълтата карта на футболиста все още се бави. От бившия клуб са заявили, че президентът на клуба се сменя и това е причината да се бави. Футболистът ще се обърне към федерацията и клуба за да дойде по-бързо картата - до петък или най-късно събота. Узунов уточни още, че Раймонди няма да играе в дублиращата формация, поради опасността от контузии.
Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
14.09.2010
13.09.2010
10.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Абе да не би Гарата да знаеше Български та вкарваше веднага,кво се правиш на разбирач?На терена не ти трябва език,или го можеш или не.И не си ти човека който ще решава кой да играе и кой не.
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 16.09.2010 г.
+2
 
 
Имаме нужда от високи като него в атака,дано да е във форма...ще мачкаме хептен!! :)))))))
на 15.09.2010 г.
+3
 
 
Доста качествен играч, има мек пас, добро спиране, играе еднакво добре с двата крака. Има завиден ръст, което го прави опасен при всяко центриране. Аз не помна от кога не сме вкарали гол с глава хубав от центриране с надскачане на защитник - дано започнем да виждаме и това на нашите мачове. Днес на тренировката малко се поумори към края но като цяло беше добре. Проблем според мен ще е езиковата бариера, защото не може до него да тича постоянно преводачка. Трябва ако решат нашите да го задържат за по-дълго време да му се каже, да подпише договор и да хване да научи български поне основно. Иначе просто няма как да стане да се наложи в отбора.
Пея песен за лубимия си отбор
на 15.09.2010 г.
+7
 
 
Ае локооооо мачкай
+5
 
 
Успех на новото ни попълнение и дано ни радва с играта и головете си като му пожелавам да засенчи Дембеле,но да не бъде трансфериран у нас а в чужбина!
+6
 
 
Добре дошъл в България и Пловдив, Нико! Не може да не знаеш, че Danubio Futbol Club Montevideo (ФК Дунав Монтевидео) е основан от братята Иван и Михаил Лазарови (Miguel y Juan Lazaroff) още през 1932 година. Затова, чувствай се като у дома си!
+7
 
 
Добър е! Ще мачкаме. Всички в София.
на 15.09.2010 г.
+8
 
 
Успех и само Локо ПД!
+8
 
 
Мноо е грозен майна, ама му личи, че е машина и, ще ги кърти в движние!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: