ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев разби Загорец с 8:0
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:12 / 08.09.2010Коментари (186)19903
Ботев победи Загорец с 8:0 в мач от Югоизточната В група, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Три гола за най-резултатната победа на "канарчетата" във "В" група вкара Атанас Курдов, по един добавиха Димитър Байрев, Светослав Асенов, Иван Площаков, Красимир Кръстев и Илиян Христов. Попаденията на Байрев и Кръстев бяха от дузпи за нарушения срещу тях.

"Жълто-черните" бяха категорично по-добрия отбор в мача и съвсем заслужено спечелиха с разгромния резултат. Още в началото след няколко атаки в 10-ата минута Димитър Байрев бе съборен в наказателното поле и съдията отсъди дузпа. Потърпевшият застана зад топката и вкара за 1:0. До края на полувремето няколко фрапантни пропуска сам срещу вратаря направи Иван Площаков, който записа и куп засади в статистиката си. В края на първата част страхотен пас от голмайстора Байрев получи Светльо Асенов, който с диагонален шут отляво не остави шансове на врат
аря за 2:0.

Второто полувреме започна както завърши първото - с гол. При идентична ситуация Асенов излезе срещу вратаря след пас на Митко Байрев, но този път стражът на гостите спаси. Все пак при добавката Иван Площаков бе точен за 3:0. Малко по-късно в игра влезе Атанас Курдов, който въпреки болежките в коляното вкара хеттрик. В 58-ата той се разписа на празна врата с глава след добро центриране на Площаков. В 73-ата и 75-ата вкара по още един гол при подобни ситуации - след центриране и засичане на топката отблизо във вратата, покачвайки на 6:0.

След този гол в игра влезе и Красимир Кръстев, записвайки повторен дебют с фланелката, след като пропусна старта на шампионата поради здравословни проблеми. След един страхотен пробив през центъра Кръстев бе фаулиран в наказателното и от отсъдената дузпа покачи на 7:0. В самия край на мача също след самостоятелен пробив отдясно гол вкара Илиян Христов, оформяйки крайното 8:0.
Още по темата: общо новини по темата: 1
08.09.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
СТЕ ИМА ЛИ ЕКСКУРЗИА ДО ХАРМАНЛИ
12. 03 1912 г. – 12. 03. 2012 г. 100 години "Ботев" Пловдив Since 1912.
на 09.09.2010 г.
+6
 
 
Кой сега е № 1? БОТЕВ ПЛОВДИВ Е № 1!
+10
 
 
Честит Ви мач без греди в Пловдив :).... след мача се замислих, че повечето отбори щяха да си тръгнат с осмица, ако ги нямаше гредите....
+12
 
 
страшен мач беше... Тези Загорец дори играха по-добре от Чирпан, но пък по-открито, та затова двойно повече ги победихме! В неделя може да и да успеем да се включим на живо от Харманли:)
+16
 
 
Ако наистина обичаш Ботев Пловдив, а не си комплексар търсещ само развлечение на стадиона.Ако наистина искаш да подкрепиш отбора си, а не да се покажеш великан, прикрит от анонимност в агитката. Ако наистина възприемаш Ботев Пловдив като "мой Ботевъ" - Докажи го! Докажи се като пееш с пълен глас в подкрепа на отбора, без да обиждаш другата страна. Докажи се като 12-ия играч, редом с твоите хора от пътуващата агитка. Докажи се като не изпадаш в гняв, когато нещата не вървят и играта ни е зле. Докажи, че ние, ботевистите, обичаме само футбола и отбора си. Нашият футбол е КРАСОТА, ВЯРА и БОРБА!
+7
 
 
на Колежа отново изгря звездата,на лаута Тото збира малцинствата...канарите се пак събират,столипинци халюцинират...На Колежа празник се провежда,някой снайпер пак зарежда...Пловдив се събуди и отбора си зове,за нови битки,нови върхове...Кюстендил отвръща и на таз беда,в столипиново месят,чудна баклава!!!жълто-черна армия потегля,всеки в боя гледа да е пръв...Зума цигани прережда,във кенефа да е пръв...Слънце Тракия огрява,от стари времена,циганите негодуват,месят баклава...;)
+12
 
 
В този хубав български край, в Харманли добре да си закърпят мрежите и да постегнат гредите на вратите! И полицията да проведе предварителен семинар за възпитано отношение към нашите фенове!!! Идва жълточерният потоп! Харманли, посрещай бултрасите!
+8
 
 
трябва всички селски отбори в тази група да отнесат поне по пет гола , че да помнят кога са играли с нас в една дивизия :д
+10
 
 
то и бИройе ги бихме 8-1 когато БФС ги направиха шампиони за наша сметка
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: