ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо и Славия разменят двама халфа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:47 / 31.08.2010Коментари (39)5198
© Plovdiv24.bg
Локомотив Пловдив не спира с работата по селекцията, въпреки че трансферният прозорец ще затвори само след часове. Plovdiv24.bg научи, че има вероятност "смърфовете" да направят смяна със Славия. За Овча купел ще замине полузащитникът Евертон Джилио - Том, а оттам ще дойде халфът Николай Дюлгеров.

Евентуалното бъдещо попълнение в редиците на Локо е роден 1988-а година и е юноша на Левски. Той обаче не се вписа в схемата на Емил Велев в Славия.

От ръководството на Локомотив заявиха, че все още не са финализирали трансфера.
Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Дано да се отървем от Том. С такива средняшки играчи трудно се гони място в тройката. За Галкиния отбор беше супер, ама за високите цели не става. Дюлгера е Машина. Ще мачкаме!
-4
 
 
Ужас, чухте ли новината? Данчо Тодоров става орка!!! Тва не мога да го повярвам, но маи е факт вече.
+1
 
 
Съгласен съм че Том не става вече за отбора не ми хареса последните мачове!! Добре е, че се търсят вариянти верно е че ще му е гадно много даде когато трябваше....ама такъв е живота все пак не го изритват!! И тоя малкия брат изтръпвам като е в него топката!!!
-2
 
 
не сьм много сагласен за том че трябва да бьде продаден защото томи много време е при нас и вие от 2 3 мача го искарахте едва ли не наи трагичния секи има спадове не бива Коко и Зума да го продадат или бартер секи има слаба форма но томи е доказал че може мисля че трябва да му се даде шанс на момчето стига сме биле толкова лоши кьм него
-1
 
 
Щом ръководството е преценило така,значи си имат нещо на ум.С Гарата където много съжеляваха някой хора,ръководството направи най-удачният ход.На момчето му се играе в Европа,а при нас имаше договор за една година,няма как да стане,а при следващ договор,финансовите параметрите щяха да бъдат много завишени.Коко си направи сметката,продаде го на левски, плюс процент,плюс това играят и в европа.Пича се представя блестящо.Един евентуален трансфер на запад и процента който трябва да пребере Локомотив си е направо удър за нас.Ръководството не спи!!!.....както са казали старите хора;нека спи в покой детето,Локо Пловдив бди над филибето:)
+1
 
 
Ми да ме извинявате майна но Том е най-голямият минус в отбора ни, за първи път Plovdiv1926 е прав за нещо. Тои е големият длъжник на отбора ни, гледаите малко обективно. Нескопосаните му отигравания ни костваха много нерви последният сезон, и това, четогава, 4-5 мача показа някакви наченки за класа, това не може да измие голямото количество мъка от пропуските, които направи. Стига сантименти, кажете си го право, когато доидоха с Даксон, бяха класа над другите. Последните 2 години, Том го грабна живота, Планета, Версаи, и никъв го нямаше, и продължава да бъде такъв, забележете го на мач, с какъв наркоманизиран поглед е. А отиде ли в София, отпишете го въобще от футбола.
-2
 
 
мн правилен трансфер, на том му остава 1 год ще иска висока заплата нивото му на игра през този сезон под всяква критика.за дюлгеров мога да кажа че е голям талант и съм му гледал няколко страхотни гола от далечно разстояние
на 31.08.2010 г.
-4
 
 
НАЙ-НАКРАЯ ДА СИ ХОДИ ТОЯ ТОМ! С колко години ни скъси живота не е истина!
+1
 
 
Май Коко и чичо Венци си въртят далаверките? Не знам какво друго да кажа?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: