ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Уреждат проблема със захранването на осветлението на Лаута
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 26.08.2010Коментари (91)12112
© Plovdiv24.bg
Проблемите със захранването на бъдещото осветление на стадион Локомотив ще се решат в най-скоро време, научи Plovdiv24.bg. Към момента там не може да се построи работещо такова, поради липсата на захранване с нужния волтаж. До няколко месеца обаче ще бъде оборудван трафопост и осигурено 600 киловолтово захранване.

Тази сутрин зам. кметът по спорта Георги Титюков и административният директор на Локо Атанас Узунов са били на среща с представител на енергото. На срещата се е дискутирал въпроса, като е станало ясно, че няма проблем да бъде изграден трафопост на стадиона. В комплекса има сграда, но тя не е оборудвана.

"Разговарял съм с кмета и община Пловдив ще отдели от бюджета си 30 000 лева, колкото ще струва оборудването на трафопоста. Ще гласуваме парите, ще направим конкурс за фирма и след това трафопостът ще е готов. В същото време от Локомотив трябва да изготвят проект за осветлението, да го представят в общината, да го одобрим и тогава вече ще започне изграждането на осветлението", заяви за Plovdiv24.bg зам. кмета Титюков.

Той добави, че всички работят заедно с една цел, тъй като няма смисъл да има трафопост, без да има изградено осветление или обратното. "Не сме коментирали конкретни срокове кога ще е готово осветлението. Надяваме се обаче по това време догодина Локомотив да играе в Пловдив на осветление мачове от Евротурнирите", заяви още Титюков.
Още по темата: общо новини по темата: 31
04.04.2013
04.04.2013
03.04.2013
15.03.2013
13.03.2013
11.03.2013
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Байерн и Барса играха с резервите си,тъй като бяхте отнесли четворки с гарнитура на чужд терен.Тогава не беше необходим коефицент,заради това отборите решили двубоя в първата среща изобщо не се напъваха.Аз съм гледал и двата мача,така че не ми разправяй простотии малкия.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+7
 
 
Неска като рожденник си пожелавам добър завършек на първенството и успех на любимото ЛОКО ...и искам утре победа за мен ! ;дд няма да мога да доида за съжеление неска се о4аква голям купон а утре сигорно нищо няма да помня ... махмурлука ще ме съсипе...Наздравя мом4ета и напред към Победата !!!
+13
 
 
Ами "бате",това,което е писал ЛОКО ФЕН си е живата и единствена истина! Локомотив Пловдив никога в историята си не е бил поддържан от никоя държавна институция с изключение на БДЖ за малко през 60-те,но в това няма нищо лошо и обвинително за разлика от миналото на жълтото ти клубче! Жълтото клубче повече от 50 години е под пълната опека на армията и по-точно под опеката на БКП! Всичко,което е постигнал този клуб в цялата си история е постигнато след 44-та година(всички знаем кои идват на власт тогава)! Тези ,които се занимават със статистика по години могат да проверят и да се убедят в правотата на думите ми!Ботев НИКОГА не е постигнал НИЩО и до ден днешен без подкрепата на партията и държавата! Именно половин вековното комунистическо минало на този клуб го прави по- лобиран и по-пддържан от страна на медии и други институции и до днес!Безспорна истина е,че след падането на комунистическия строй(поне официално де) жълтото клубче караше по инерция до 1995-та,благодарение на така наречените "брокери"(перачите на "червени"пари)! Оттам нататък,са пълна скръб и дори нямат по-предно класиране в продължение на 16 години от 10-то място в АРФГ! Факт е,че Локомотив е най-силния и успешен клуб оттогава насам в града ни! Както казава колегата, една титла,една супертитла(нещо непостигано от Пловдивски клуб) и веднъж бронзов медалист! Въпреки ужасяващите убийства на двамата президенти на Пловдивчани,както никой друг клуб, дори по света не би се оправил,черно-белите отново са водеща сила в БГ футбола ни и мераклиите да са на чело на този велик луб с недостижима публика не спират да преиждат на Лаута! Жълтурчетата пък,след 15 годишни мъки и чакане отново някой да ги спаси,изпаднаха само 2 пъти в Б група и дори отидоха в зоните,където Пловдивски клуб никога не е бил,но благодарение на старото си червено лоби и дълги месеци молене на този и онзи,се добраха до "престижното"участие във третия ни ешелон,и то с лиценза на клуб нямащ нищо общо с Пловдив!!!!! Така стоят нещата и то казани по най-краткия начин!!!!! Истина и то болезнена за жълтите провинциалисти!!!!.....Тя обаче е единствената и никой не бива да я заобикаля и забравя! .....И накрая по темата:ако господата от общината помогнат най-накрая по въпроса с трафопоста ще заслужат само адмирации!!!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
на 27.08.2010 г.
+7
 
 
Един неуспорим факт:От както отборите са оставени да се оправят сами без политическа подкрепа,Локомотив Пловдив е винаги пред Ботев в класирането на края,спечели две купи и участва в европейските турнири.Другия комунистически отбор ЦСКА е в сянката на Левски!Това е реалноста,колкото и да ви е жалко ботевисти винаги сме преди вас!
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 26.08.2010 г.
+16
 
 
АУУУ ЛУДНИЦААА!!!АЙЙ МАШИНИ!!! :)))))
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Абе някой да знае колко пари е билета за мача в София,защото ще ходя без наще да знаят,щото бащата нещо не ме пуска на тоя мач ама кой го пита.... те заминават за 3 дена няя ги има от петък до неделя ама незнам колко пари е билета да не стане така да не ми стигнат парите :D. Ако някой може ми каже колко пари е билета ще бъде много добре ;).
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Тежък удар за Локомотив Пловдив
БФС сменя формата, Ботев и Локо с отбори във Втора лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: