ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев тръгна с трудна победа, автогол и 4 греди
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:59 / 15.08.2010Коментари (248)26588
Ботев тръгна със заслужена, но трудна победа срещу Асеновец с 2:1, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Гостите си отбелязаха автогол в началото, "канарчетата" организираха дузина атаки, удариха и 4 греди, но накрая допуснаха изравняване. В последните минути Хаджифейзула донесе първа победа за Ботев.

Преди почивката двата отбора играха предпазливо и заложиха предимно на сигурността. Все пак домакините взеха постепенно инициативата и логично стигнаха до откриване на резултата. В 19-та минута Недко Миленов центрира от пряк свободен удар, Иван Кунчев от Асеновец изпревари за топката Иван Площаков, но я забоде неспасяемо в собствената си мрежа.

До края на полувремето липсваха чисти голови положения. В 39-та минута гостите организираха изключително опасна контра атака, двама от Асеновец останаха сами срещу вратаря и Ангел Рахов, но младия бранител успя да надхитри противниците си и спря атаката.

Второто полувреме бе в пъти по-стойностно от първото. "Канарчетата" се впуснаха в неспирни атаки още от първите минути. Първо в 52-та минута Стефан Костадинов проби от дясно, върна топката на дузпата, където оставения сам Площаков не успя да я уцели.

В 54-та минута с

лед красиво заучено изпълнение на пряк свободен удар, топката бе центрирана към Владимир Байрев, който с глава уцели лявата греда на гостите.

В 59-та минута гостите останаха с човек по-малко. Атанас Пейчев получи заслужен втори жълт картон и съответно червен, и пое преждевременно към съблекалните.

В 68-та минута Площаков отново бе изведен непокрит в наказателното поле, но ударът му мина покрай гредата.

В тези минути гостите бяха подложени на истинска обсада, но се бранеха, а и малшансът преследваше "жълто-черните". В 70-та минута резервата Илиян Христов напредна от дясно, центрира топката на главата на Стефан Костадинов, който хубаво я насочи, но уцели гредата. Само след една минута Костадинов изпълни перфектно пряк свободен удар, но отново разстресе напречната греда.

В 75-та минута, при единствената си атака след почивката гостите стигнаха до изравняване. След центриране от дясно Мехмесали Мустафов със странична ножица не остави шансове на Николов за 1:1.

Последните 10 минути минаха под нова обсада от страна на "канарчетата" и желаното попадение дойде. В 86-та минута след разбъркване резервата Хаджифейзула наказа бившия си отбор за 2:1.

Още по темата: общо новини по темата: 3
15.08.2010
15.08.2010
13.08.2010






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Абе майна не ме карайте да качвам снимки от телефона си, да видите дали са 3,5 или 10 факли!!!
+2
 
 
сложете броячи на входовете стига спекулаций с броя на публиката
+3
 
 
пътя ви етруден във в група но имате шанс за б група.
+3
 
 
След мача с Карлово отзивите ще са още по добри.Само трябва по-необузданите фенове да се пазят от провокации,защото всичко ще се струпа върху отбора,ще последват наказания и т.н.Трябва да се научим да бъдем джентълмени по трибуните,защото от това само може да се спечели.И така да не забравяме - в неделя в Карлово и умната.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+5
 
 
За мен най-добър на терена беше Васко Гуджев! Много добре стана, че Асеновец ни изравниха. Отсега да знаят нашите момчета, че лесно няма да има! Да знаят, че се играе от първата до последната минута! Все си мисля, че ще е добре да картотекират Видолов - хем да играе поне по 30 минути на мач, хем и другите канарчета до него "на живо" ще получат допълнителна школа!
+15
 
 
ЦИГАНИТЕ МЕ РАЗМАЗВАТ ОТ СМЯХ!НЯМА ТАКИВА ИЗМЕКЯРИ!ВИДНО Е,ЧЕ НА СТАДИОНА ИМА ПОНЕ 8 000 И НЕ СПРЯХА ДА ИЗБИВАТ КОМПЛЕКСИТЕ СИ!ДА ВИДИМ ФАКТИТЕ:БОТЕВ ВЪВ В ГРУПА,СЪБИРА 8 000!БУФЕРИТЕ В А ГРУПА,ИГРАЯТ С ОТБОР КОЙТО ИМА ПРЕТЕНЦИИ,КАКЪВТО Е ЧЕРНО МОРЕ И НЕ МОГАТ ДА СЪБЕРАТ 4 000!ОТКРИЙТЕ РАЗЛИКИТЕ!ХАХА,НЯМА ТАКЪВ СМЯХ!КАКВО ИМ СЕ ВРЪЗВАТЕ НА ПРОСТОТИИТЕ!ТОЛКОВА СА ЖАЛКИ,ЧЕ НЯМАМ ДУМИ.:)
+14
 
 
Разбира се че публиката е велика,защото феновете на Ботев умеят да уважават собствения си отбор и когато бие и когато пада.Не на последно място умеят и да честитят победите на Локомотив-Пд и да им пожелават успехи.Не плюят и не завиждат на вечния съперник-ето затова нашата публика е Велика, а отбора е Велик от както е създаден.Така е-това е нашата истина,която е доказана и продължава да се доказва.Има и мърша,но тя отдавна е изядена от лешоядите.Само "Ботев-Пд".
на 16.08.2010 г.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: