ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Всички ще влизат през старите входове на Лаута срещу Черно Море
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:48 / 05.08.2010Коментари (50)10614
Вижте в галерията подробно схемата, която Узунов показа
Всички фенове на Локомотив Пловдив ще влизат през стария вход на стадиона до таблото, независимо дали имат желание да гледат мача от фенската "Трибуна Бесика" или от сектор "В" със седалките. Това заяви на пресконференция днес административният директор на "смърфовете" Атанас Узунов, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Причината е, че новите два входа все още не са напълно готови, като забавянето е заради проливните летни дъждове преди седмици. Феновете, които искат да присъстват на Централната трибуна също ще ползват входовете, които се ползваха и до сега.

Част от стадиона няма да може да се ползва, като Узунов показа схема кои сектори ще останат затворени за първият шампионатен двубой на Лаута за сезон 2010/11. Днес през съоръжението мина и комисия от полиция и пожарна, които са дали изисквания за провеждането на двубоя. Мачът е в събота от 18 часа. Билетите за фенския сектор ще бъдат 3 лева, за трибуната със седалките - 5 лева, толкова ще е и за гостите. За централната трибуна билетите ще са по 8 лева. Такива ще са цените за всички мачове през сезона.

Самият ремонт е на финалната права - почти всички седалки вече са поставени, новите входове са оформени, но по думите на строителите отлетият бетон трябва да отлежи и за това няма да могат да се ползват. Оградите са на мястото си, секторът за гости също е оформен. По централната трибуна също се поставят нови - ВИП седалки. Извън стадиона също се извършват подобрения, като вече с чакъл е оформено мястото за допълнителен паркинг до входа към централната трибуна.
Още по темата: общо новини по темата: 14
10.08.2010
08.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
07.08.2010
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
В събота трябва да вземем 3те точки на Лаута, ако ще и с половин на нула :D Само Локо!!!
0
 
 
Гледахте ли кво прави Гара срещу Калмар? Много ме е яд еии. Ама какво да се прави
+8
 
 
То и 1:0стига важно да бием в сЬбота всички на Лаута
+7
 
 
В СЪБОТА ЩЕ СИ ПОКАЖЕ КАКВА Е ЦЕЛТА НА ЛОКОПД.ПОБЕДАТА Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА А И ВСИЧКИ НА ЛАУТА.
+7
 
 
Време е вече....време е за ПОЛУДЯВАНЕ !!! АЙ МАШИНИИИИ този мач ще го спечелим с 12:0, убеден съм !!
+9
 
 
Айде, в събота да подкрепим отбора, който е в П-в - на обновения стадион! А на нашите шефове - по-малко приказки, планове , схеми, макети, закани и обещания, а повече резултати на терена!
+11
 
 
В събота ще се забавляваме истински на обновения ни стадион.Дано догодина по това време посрещаме на стадион "Локомотив" чужди отбори в евро-турнирите.Само Локо!
+8
 
 
Огромни благодарности на уникалния ни президент КОКО ДИНЕВ! Що се отнася до това,откъде ще се влиза е без начение! До мача с Литекс стадиона ще е още по-обновен от това,което ще видим в събота и всичко ще е завършено,поне на тоя етап! За секторите обаче всичко ще е променено като цени на билети и входове! Това,че ще се влиза от един вход не значи,че всеки ще сяда където си поиска! Вътре секторите са разделени с ограда и всеки който си купи билет от 5 лева ще сяда на новите седалки и ще бъде пускан до сектора от контрольори вътре на входа преди самия сектор а с билет за 3 лева ще се влиза само във фенската трибуна(бесика)!От следващия домакински мач всички нови входове ще работят и всичко ще е ОК! Сега най-важното е в събота да победим и нищо друго!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Отлична новина за вратарския пост в Локомотив Пловдив
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: