ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев разгроми Свиленград с 6:0 в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:28 / 04.08.2010Коментари (129)15225
Ботев Пловдив разгроми с 6:0 Свиленград в контрола играна в сряда вечер на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Канарчетата", които играха в резервните си екипи в черно и златисто тотално надиграха съперника, като още през първото полувреме поведоха с 2:0, а след почивката намалиха оборотите, а в игра влезнаха и по-млади футболисти, но все пак успяха да отбележат още 4 гола.

Преди почивката добри възможности за гол имаха Недко Миленов, Стефан Костадинов, Димитър Байрев и Иван Площаков. Почти всички офанзивни футболисти стреляха опасно към вратата на Свиленград, като по-голямата част от мача се игра пред наказателното поле на гостите. Първият гол отбеляза Димитър Байрев с точен шут в долния десен ъгъл на вратата на Свиленград. В една от последните атаки на полувремето пък се разписа Иван Площаков с глава, оползотворявайки много добър пробив по крилото и центриране на Стефан Костадинов.

След почивката малко по малко старши-треньорът Марин Бакалов смени голяма част от отбора, но тимът запази облика си и въпреки, че намали оборотите, продължи да владее инициативата. Третият гол отбеляза Васил Гуджев, излезнал сам срещу вратаря на Свиленград след техничен пас на Площаков. Четвъртото попадение бе дело на Владимир Байрев с глава след корнер, изпълнен от Недко Миленов. Mладото дясно крило Илиян Христов се разписа с няколко много добри пробива. Последните два гола бяха дело на Ридван Хаджифейзула в 85-та и 89-та минути на мача.

Последната контрола на Ботев е в неделя срещу Димитровград. Тогава ще е официалното представяне на тима пред феновете. В петък се тегли жребият за Югоизточната "В" група, а самият шампионат започва следващата неделя, 15 август.

Съставът на Ботев: Илия Николов, Владимир Байрев, Васил Гуджев, Петко Фанев, Светослав Асенов, Стефан Костадинов, Недко Миленов, Ангел Рахов, Димитър Байрев, Иван Танчовски(к), Иван Площаков.
Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
озлоблението между феновете го въведоха псевдо журналисти които въведоха термина кърваво дерби за Пловдив.Дончо Донев в своите коментари величае посредствени играчи в черно-бяло,като въвежда в заблуда феновете,че головете във вратата на локо са винаги след груба грешка на защитата,а не на майсторството на противника.Също така според Донев загубите са винаги случайни и в резултат на груби съдииски отсъждания в ущърб на локо.По този начин футболисти и фенове на локо започват да вярват,че са непобедими със чисто спортни средства.баталните сцени след последното дерби ,което загубилия тим инициира са следствие на тази заблуда,че са непобедими и не могат тези играчи в черно-бяло да загубят от БОТЕВ.Пловдивската спортна общественост не заслужава тази фенска журналистика и затова отдавна вече не съм читател на в.Марица
+2
 
 
До ловешкия шизофреник. Ей олигофрен,отиди се обеси на закрития мост и повече не пиши тук. Когато вашото селско отборче СТИГНЕ БОТЕВ И ЛОКОМОТИВ по успехи,тогава ще говориш. Вие сте изроди,защото за 12 години умишлено ви направиха шампиони и ви дърпат напред. Ама Гришата е мазохист,че инвестира в такъв град като Ловеч,с фенове дебили . Айде сега бегом марш към Ловеч и да не си се мернал тук повече. П.С: Абе как е Жилина? :D :D :D
0
 
 
браво на съгражданите от ботев ,момчетата играят надъхано и въпреки ,че са нов отбор бият и стигаме до това което съм го писал доста пъти ,че контролите са много показателни за отбора ,а не като при нас времето пречело и други подобни ,всички видяхме дембеле какво направи снощи ,но дано и при нас нещата тръгнат ,че ако сме като контролите не ни чака нищо добро ,успех в групата и ги мачкайте наред канари
+4
 
 
Кво прави тоя див селянин тук?Айде да ходи да оре нивата и да събере останалите 5 човека от агитката да гледат жребия за Европа.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-5
 
 
от Лоеч ходят повече хора на мач ако разделите 30 000 човека население на 1500 които ходят на мач, това е 2%, вие колко процента ходите от 500 000 град? ако се съберете 5000 прави 1% какво ми говорите за посещаемост, А И СМЕ ПО КУЛТУРНИ И ВЪЗПИТАНИ от вас ВАС никои не ви обича защото само чупите и крадете/.защо плуете по Гришата ? Нали го канихте за президент?
0
 
 
Каква паметна победа бре пичове? Ние в Ловеч футбол играем в Европата вие паметни победи по селските групи ,аиде стига еуфория,НЯМАТЕ отбор това е.и пари НАМАТЕ,залудо си ЗАТРИХТЕ отбора ,Сега си мислите че сте свободни обаче свобода без пари нема.Виж Гриша Ганчев е бог. Вие имате ли си такъв, НЕЕЕ НЕМАТЕ !
+1
 
 
паметна победа... дано победите и костенец, успех....
+8
 
 
Гледам че буферите лека-полека почват да потреперват,предвкусвайки че догодина горе-долу по това време в Б група ще си ги опнем и тех с 5-6 на нула!
-16
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Строителите на стадион "Христо Ботев": Все по-близо до финала!
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: