ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев играят днес предпоследна контрола в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:04 / 04.08.2010Коментари (36)6088
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив ще изиграе днес от 18 часа предпоследната си контрола преди старта на шампионата във "В" групата. Днес "канарчетата" излизат срещу Свиленград на стадион "Христо Ботев". Има вероятност днес те да излезнат с новите официални екипи и за пръв път с номера на гърбовете. До сега "жълто-черните" играха с тренировъчна екипировка. Последната проверка на Ботев, която се явява и официално представяне на тима, ще бъде в неделя от 18 часа срещу Димитровград.

Утре във Военния клуб пък ще се състои среща на феновете на Ботев. На нея ще се обсъди поведението на агитката при гостуванията по селата, където ще има по-малко охрана и необичайни условия за гостуващите фенове. Ще се обсъжда още начинът на подкрепа на тима, хореографии и други.

В същото време стана ясно, че БФС е одобрило вливането на Металик в Ботев, тъй като всички документи са изрядни. От футболната централа окончателно заявиха, че Ботев вече е член на Югоизточната "В" група. Жребият за програмата ще се тегли на 6 август, петък, а първенството стартира на 15 август.
Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 04.08.2010 г.
+4
 
 
Честито 6-0 много ми харесаха КОМБИНАЦИИ ДВОЙНИ ИЗВЕЩАЩИ ПАСОВЕ ЗАД ГЪРБА НА ЗАЩИТАТА Още малко твърдост в единоборствата и В група направо сме я надраснали
+1
 
 
Хайде ,стига сте се крили зад мониторите и не отговаряйте на буферите.Да покажем на Колежа кой е по голям.САМО БОТЕВ.ХАЙДЕ НА ТОПЛИЧКО,ЩЕ Е ДОБРЕ ДА СЕ СТОПЛИМ.
+4
 
 
Абе кюстендилци, къде се мешате между шамарите?И във Ц окръжна група да играем, пак ще сме по добри от вас.Пак ще сме по големи от вас.Пак ще сме по велики от вас.Защото ние сме БОТЕВ, а вие докомотив.Защото ние сме БОТЕВ, а вие не.Защото ние сме БЪЛГАРИ, а вие цигани.АЙ КАНАРИИИИИ!!!!!
+8
 
 
DIVIDE ET IMPERA (Разделяй и владей)! Не мога да разбера кой насъсква локомотивци и ботевисти едни срещу други, но виждам, че го прави успешно. Разделят пловдивските любители на футбола и ги противопоставят, за да ги владеят, за да може някои т.нар. грандове да живуркат за наша сметка. Престанете с безсмислените заяждания и обиди, това само радва изконните ни съперници софиянците, налива вода в тяхната воденица, и както виждате - успешно, защото вече имат 5 клуба в А група, а ние - само един. Обединете се, пловдивчани! И си спомнете оная песен: "Пловдивчани да живеят, да се смеят и да пеят! Че живота е много мил!"
+10
 
 
жега е днес ама какво да се прави, ще се ходи на мач няма начин
+8
 
 
На всички буфери намиращи се в момента не там където им е мястото бих препоръчал 7 правило за присъствието на новата им трибуна "джесика"ли беше,що ли там!Та 7 правило: "Да сядаме през 7,а не през 5 седалки,както сядахме досега на старата трибуна,така че вместо 100,да изглеждаме 700 човека"
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Локомотив взе дербито с Ботев! "Канарчетата" с червен картон, Пепи Андреев с два гола
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: