ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с първа загуба в контролите, меле между феновете в Септември
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:10 / 28.07.2010Коментари (107)12734
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив допусна първа загуба в контролните срещи до момента, предаде репортер на Plovdiv24.bg. "Канарчетата" отстъпиха изненадващо на Локомотив (Септември) с 2:1 като гост. "Жълто-черните" владееха инициативата по време на целия мач, като изпуснаха куп голови положения, а съперникът вкара и двете си голови положения в последните секунди на двубоя. Седмица по-рано Ботев победи Септември с 2:0.

Домакините играха доста грубо, като с контузии от срещата си тръгнаха Иван Танчовски, заменен от Васил Гуджев още във втората минута, и Илиян Енчев, излезнал с извадено рамо. Първото полувреме мина под диктовката на Ботев. Тогава падна и голът за "жълто-черните". Реализира го таранът Иван Площаков, възползвал се от добър пас на Димитър Байрев.

След почивката с пропуски се отличиха Иван Площаков, Димитър Байрев, Недко Миленов и Запрян Иванов. Много добро впечатление остави младият Илиян Христов, който пристига от Пирин (Гоце Делчев), направил няколко страхотни пробива и изкарал червен картон на съперник, който го удари с глава без топка. В мача червен картон си изкара и Владо Байрев, който първо бе декориран в жълто за разкарване на топката, а след това получи втори жълт картон за реплика към съдията.

Домакините успяха да достигнат до победата в последните секунди на мача. Първо резултатът стана 1:1 след красив гол от далечен удар, попаднал точно под гредата след като прехвърли вратаря Стоичков, а след това домакините достигнаха и до победата въпреки съмнения за игра с ръка.

На полувремето между феновете на Ботев, подкрепили тима в Септември и местните фенове прехвърчаха искри. До по-сериозни последствия не се стигна. След края на срещата обаче напрежението отново ескалира и се достигна до ръкопашна схватка между двете групи фенове, продължила 10-ина минути. Ситуацията обаче бе овладяна от полицията и хора от щаба на Ботев.

"Доволен съм от играта и старанието на момчетата до 80-ата минута. Недопустимо е обаче да си изпускаме нервите в края по този начин. Тепърва ще играем срещу такива отбори", заяви старши-треньорът Марин Бакалов след края на срещата.
Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Така ще е , тук бой, там загуба , когато играят селски отбори от ''В'' група.
-3
 
 
калъфите от лайновоза що не искате да спретнем мач на истината - приятелски ам требе да не служите на тая цензура селска че сме ви врага която мноо ви пречи - или се плашите че кат ви преместим линиите във ве и няма да направите нищо в а групата
За Локо Пловдив родих се аз!За теб тупти сърцето ми!
на 29.07.2010 г.
-3
 
 
Така е,така е ... сега ще се види кви са жълтите ни ''съгаждани'' ... :))
+6
 
 
Мангустата въобще да не пишат като не знаят какво е ставало! През целия мач бяхме провокирани от някво стадо мангалчета, в края на мача обаче прекалиха и това, което им се случи е най- малкото! Да не говорим кой отбор неможе да губи и кой може.. Мога да кажа, че вие сте си показвали селянията не еднократно в А група след поредната загуба!
0
 
 
Който има комплекси от Ботев, пише и цапа тук в нашия форум! Колкото повече пишете, толкова по-явен е комплексът ви, нещастници! Кога ще имате победи над Барса и Байерн? Кога на името на отбора ви ще нарекат астероид в космоса? От вчера небесното тяло 2009 QJ5 официално носи името на Христо Ботев! Най-големия и най-великия! Ай, канарииии!!!
-5
 
 
Може ли да не си покажат селянията .. Хората са казали , като неможеш да губиш - не играй ! ..
+1
 
 
94` БОЙ МЕЖДУ ДВЕТЕ АГИТКИ!!! ГРУПА ОТ ОКОЛО 40 ЦИГАНИ, КОИТО ПОДКРЕПЯХА ЛОКОМОТИВ ПРОВОКИРА ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ, КОИТО СКОЧИХА НА БОЙ И СТАНА МЕЛЕ МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ!!! СПРЕЧКВАНЕТО МЕЖДУ ФЕНОВЕТЕ НА БОТЕВ И ЦИГАНИТЕ ПРОДЪЛЖИ ОКОЛО 10 МИНУТИ И БЕ ИЗВЪН СТАДИОНА, КАТО НЯМА ПОСТРАДАЛИ НАШИ МОМЧЕТА, НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ИМА ПОСТРАДАЛИ ФЕНОВЕ НА ЛОКОМОТИВ! РАДО КОШИНСКИ И ПОЛИЦИЯТА СЕ ОПИТВАТ ДА ОВЛАДЕЯТ ПОЛОЖЕНИЕТО!
+2
 
 
дълго мислех защо кокомотивците се пишат в наще фороми и наи накрая разбрах. неим се сардете те хаиваните си нямат отбор от пловдив и гледат нещо пловдивско да коментират нали техния отбор го закриха те затва не пишат в темите за кокомотив много добре осазнават че кокото е от черешовия град . та коментираите дори и цигани вие пак сте от пловдив
0
 
 
Споко, пичове! Не бива няколко ибрикчии измекяри да ни цапат форума и да ни развалят настроението! Има истински локомотивци и те не се занимават с просташки изцепвания като тези няколко пора тук! Оставете ги, не им обръщайте внимание! Ако някъде в отбора ни нещо не е станало, по-добре е да бъде на контролите, а не където ще събираме точки. Кой е бил на мача, как се е казвал съдията? На този съдия трябва да му забранят да свири поне за 1 година! Не е в резултата проблемът, а в това че е допуснал толкова груба игра - смес от кикбокс и футбол. Утре или в други ден ще разберем колко от нашите ще се лекуват сега и за колко време.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Попето е възстановен, повежда Ботев срещу ЦСКА-София
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Победи с 6:2 и 4:1 за Стамен Белчев в срещите с Ботев
Стамен Белчев обяви: Голямата цел е спечелването на Купата на България!
ЦСКА с нова схема срещу Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: