ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стадионът на Локомотив готов за първия домакински мач
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:45 / 26.07.2010Коментари (22)8970
© Plovdiv24.bg
Административният директор на Локо Пловдив Атанас Узунов заяви, че се надява всичко по ремонта на стадиона да е готово до ден преди домакинството с Черно Море другия уикенд, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Очаква се да се направи и ремонт на централната трибуна. Днес президентът на "смърфовете" Коко Динев огледа трибуната, където вече са подменени част от парапетите и са направени други козметични ремонти.

Сектор "В" вече придобива окончателен вид, като са пробити двата нови входа и вече се поставят "черно-белите" седалки. Секторът за гости също вече е изместен централно зад вратата, преместени са и металните съоръжения. След като бъдат поставени седалките и се завършат двата входа се очаква да започне и монтаж на осветление, което да позволи Локо да играе мачове и по-късно вечер.
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Сега като оправят Стадиона и доидат ли мангали ши ядат лобут ...няма да мръсят и грозят стадиона ... !
+6
 
 
Тръпки ме побиват само като си представя стадиона целият в черно бяло с новите седалки. Сбъдва се отколешна моя мечта! Не ми трябват купи и медали, да имаме такъв стадион е нещо много по-значимо! Преминаваме на качествено нов етап в развитието на любимия клуб - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ! Успехите ще дойдат като естествено продължение на тази политика!
+7
 
 
наистина откак Коко Динев етук доста неща се правят и ще продьлжават да се правят
КРАСОТА,ВЯРА,БОРБА!
на 26.07.2010 г.
+7
 
 
Ееее кеф кеф ! Браво за ремонта ! Успех срещу черно море ! Може да съм за Ботев , ама ме радва това да гледам как някой се грижи за спорта в Пловдив ! Време е Пловдив пак да заеме мястото му на спортен център !
+6
 
 
Най-великия стадион в България отново ще приемe най-интересните и най-зрелищните мачове ! САМО ЛОКО !
+8
 
 
браво коко ти си пичи оправи локо.и сега щте сме номер 1
+8
 
 
Това е моя дом... не си го давам!За първи път когато стъпих в този дом не си го спомням, бях малък, но си спомням че беше хубаво много ма много хубаво..... Е един дом малко странен....можеш да влизаш в него от август до май... Отворен е една събота да, една събота не.... По някой път отваря и през седмицата.... Винаги е имало една голяма градина в този дом.... Някога добре поддържана, друг път не чак толкова....но винаги ярко зелена... Това е една градина на която не може да се отиде, но е хубава за гледане..... Когато влезнах за първи път не познавах никого но имах чувството че всички ме познават..... В този дом много често се пее.....пее се ясно и с гордост.....понякога се губи ентусиазма, но бързо си възвръща началния заряд... Няма място за бездушници в този дом...който влиза не го прави от мода или щото там ходят приятели....който живее в този дом знае правилата....придържа се към тях....защитава ги..... В този дом изживях страхотни емоции.....винаги съм влизал с ентусиазъм.....често излизам изпълнен с радост или със страшна мъка....познавам го този дом по-добре от мен самия..... Винаги се приближавам към него с бодра крачка, горд че ще влеза.... Някои казват че мачът се гледал по-добре по телевизията в къщи.....не разбирам....та домът на футбола е бил винаги тук....как могат тези хора да говорят за други неща????....не разбирам..... Предпочитам да се издрадвам няколко секунди след като се вкарали в другата, далечната врата....отколкото да гледам по телевизията 7 повторения от различни ъгли.... Предпочитам да съм в тълпата и да попитам: кой вкара?? Кой вкара?? Предпочитам да не разбирам и нищо когато атаката е бърза, на скорост..... Предпочитам да гледам мача на откъси щото пред мен се развява огромно знаме..... Нищо не може да ме разубеди.....това е моят дом.....и аз от този дом няма да си отида никога....ще остана тук до края..... Измисляйте си кабелните телевизии, сателитните антени и каквито си искате космически декодери..... Аз съм роден за стадиона и там ще си умра...... Ще продължавам да прескачам обяди и вечери за да тичам по стадионите..... Ще продължавам да не излизам петък или събота вечер за да мога да ходя по гостуванията..... Ще продължавам да ставам рано с риск да ми се приспи по пътя.... Ще продължавам да ставам рано за да се прибирам късно вечер, а дори на следващият ден.... Ще продължавам да си стискам шала на врата през зимата и да си мокря главата през лятото..... Но вече има хора на които им е забранено да влизат в тази къща..... На които вината е единственно че я обичат много..... Заради толкова много любов са задължени да стоят далеч.... Те са истинските и единственни господари на тази къща.....онези които в нейна защита са дали най-ценното...без да искат нищо в замяна..... Една горичка..... Няколко входа..... Асфалтена алейка..... Високи стълбища по които като се качваш винаги притичваш..... Това е най-хубавата къща на света!!!!! В чест на наказаните .
на 26.07.2010 г.
+10
 
 
Браво буфери,радвам се от сърце.Дано и нашите се сетят овреме щото няма вечно да стоим в В група и ако не се вземат мерки отсега,утре ще домакинстваме в Сливен!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: