ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (27)
Прекратиха концесията на ст. "Локомотив", дават го под наем
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:45 / 25.07.2010Коментари (9)5273
© Plovdiv24.bg
По искане на новия собственик на Локомотив Пловдив Константин Динев, който се мотивира с тежката икономическа криза, общинските съветници прекратиха подписаната от Галя Топалова 30-годишна концесия на стадиона с обещани инвестиции в размер на 9,5 млн. лв, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Подписването на договора от страна на кмета се забави заради искането на Топалова за изграждането на нова улица от "Проф. Цветан Лазаров" към нов вход на стадиона, което пък трябваше да мине през решение на Общинския съвет. Междувременно Коко Динев се отказа от концесията.

"Ами какво ще правим с решението за новата улица? Ей така даром ли ще им я строим?, попита Димитър Керин. "Точен въпрос, щом няма да има концесия, ще си отменим онова решение", намери изход от ситуацията председателят Илко Илиев.

10-годишен договор за наем на стадиона ще подпишат общината и футболният клуб, местният парламент гласува решението преди две седмици и срокът за обжалване вече изтече.

"Ще обявим конкурс за лицензиран оценител, който ще определи цената на наема. Трябва бързо да стане, защото през август Локо трябва да докаже пред БФС, че разполага със стадион", обясни заместник-кметът Георги Титюков

Желанието на собствениците на отбора е било да подпишат 20-годишен договор за стадиона срещу инвестиции, но за целта е трябвало да представи документи, че го е ползвал поне 10 години преди това, а такива съществуват едва от 2002 г., когато съоръжението е собственост на общината.    
Още по темата: общо новини по темата: 98
06.10.2016
31.08.2016
26.08.2016
25.08.2016
23.08.2016
19.08.2016
предишна страница [ 1/17 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
много нагли и безумни сте бе,цяла България цигани ви вика,легендите и президентите ви бяха турци и арменци,дойдохте от кюстендил,за какъв елит и за какви селяни и помаци говорим,хахаха,малоумници...
+1
 
 
Господа жълТУРСКИ помаци, по темата за елитния отбор от Пловдив вие нямате думата. Можете спокойно да обсъждате как се сади зарзавата в Асеновградска околия, тютюни в кърджалийско или картофи из помаклъка. С тая злоба можете да изорете триста декара горска местност. От хора, които 10 години цоцаха от Бате Мити техния селски, сами си натрисат Мери помака от Долно Воден да ги води, СлаФФчо селянина от Градина тон да им дава, Кошински циганина войсилски да им чисти, Хасан Андрай турската подлога пари да носи и си пращат отбора да играе по селските мери ПЛОВДИВ МНЕНИЕ НЕ ИСКА!!! Локомотивци сме горди българи и пловдивчани и каквото си е наше ще си го пазим и развиваме. А аджисанската смрад затова е смрад, защото смърди, тя умря!!!
на 25.07.2010 г.
-5
 
 
Да бе тоя "Завинаги с Ботев 1912" направо с рогът напред тръгна.Къде го чу това,че Коко си тръгва незнам,той от самото начало каза,че концесията не я иска.За Узунов и за Зума забележки по коментара нямам,но те немогат да навредят много на локомотив,защото като почнат да стават непоносимо нагли,Коко ще им даде направление,към фензоната.Можеше да пуснеш бъзик,човече ама не с лошото! Ето вземи пример от мен човече аз им казвам -В Пловдив сте под наем господа буфери! Нито ще ти се разсърдят нито нищо,щото бъзиците са градивни и в тях няма злоба и завист.
+1
 
 
Кога пък някой е казал "Ми по-важна е коцесията, пари за футболисти затова няма..." Коко Динев от самото начало каза, че не иска концесията. Просто сегашните икономически условия са такива, че ако инвестираш в строителство и търговски обекти нямаш възвращаемост. Къде спаха такива като димитър керин и илко илиев в годините между 1995 и 2008. Стадионите в Пловдив отдавна трябваше да бъдат дадени на концесия, клубовете да се издържат от това и да не зависят от един човек.
+1
 
 
А така...бам и сичките мохабети "Ми по-важна е коцесията, пари за футболисти затова няма..." отиват сега къде? Сега драги наши съграждани локомотивци, най-накрая ще ви се отворят ли очите, че бат ви Насо е дребен тарикат и мошенник? Защо си мислите, че при Золума /който също явно е ортак на Узунов/ се извървя върволица от анонимни уругвайци, франсета, и прочие? Просто щото от париците за "командировъчни" намазват Узунов и Бонев. И защо школата ви е съсипана и при стадион нам колко декара с няколко помошни игрища в момента вървят сладки лафове за "Академия" ама нейде извън Пловдив, по селата. Лошото е че наистина кризата притиска и Динев и той по някое време ще спре да налива. Затова Насо и Золума бързат.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
След 1:8 от Септември, юношите на Ботев паднаха и от Славия
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Пловдивски тенисист игра срещу бивш №24 в света на четвъртфинал в Испания
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: