ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (19) | Вчера (28)
Коко Динев: Искам Ботев да го има, за да има дерби
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:50 / 20.07.2010Коментари (82)6720
© Plovdiv24.bg
Само преди минути президентът на Локомотив Пловдив Коко Динев е провел личен разговор с представител от управителния съвет на Металик Сопот, във връзка със слуховете, че хора от подбалканския клуб са заплашвани да не се сливат с Ботев и слухове, че тези заплахи идват от хора, близки до Локомотив.

"Това са поредните спекулации по наш адрес. Никого не съм заплашвал, особено Металик. Напротив, това, което се говори не е вярно. Искам Ботев да го има, за да имаме едно силно градско дерби. Искам да работим заедно за футбола в Пловдив," каза пред пред фен сайта на "жълто-черните" Коко Динев.

"Бъдете спокойни. Който работи против Ботев, работи против футбола в Пловдив. Пожелавам ви успех и се надявам другия месец да направим двустранна среща и да обсъдим конкретно наболели въпроси за футбола" каза още Коко Динев.

След последните събития от Управителния съвет на фен-клуба на "канарчетата решиха да не се ходи до Сопот организирано. Естествено всеки, който иска може да отиде.

Източник: Bultras.com

Още по темата: общо новини по темата: 94
12.03.2011
20.01.2011
14.01.2011
14.01.2011
04.01.2011
03.01.2011
предишна страница [ 1/16 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Далеч от България затова нямам кирилица... Аз не знам сега той мазни ли се нещо или наистина го има предвид? Ама ОК мерси че си се сетил.
Децата са най-голямото богатство
на 21.07.2010 г.
+2
 
 
Браво, Коко!!! Абе, хора направо ме е срам, понякога да ви изчитам коментарите до край. Има ли значение от кой отбор си, сигурна съм, че всеки от вас имат приятели и роднини от другият лагер. И защо, постоянно се обиждате и дразнете, може би, поради липсата на смислена работа. Да, аз съм привърженик на Локо, но по никакъв начин не желая Ботев, да е там където е в момента. А точно обратното, бих била най-щастлива, когато всички пловдивски отбори играят в А група и жънат успехи. Повечето от вас плюят по противниковият отбор и искрено се надяват той да изпадне в по долна група, но съм убедена на 100%, че когато това се случи, всеки вътре в себе си съжалява затова, защото ще е нужно доста време, преди отново да присъства на истинско дерби и стойностен мач. Защото има ли по-голям празник за града ни от дербито между два отбора от този град. Замислете се малко, кога стадионите са най пълни, не е ли точно на едно такова дерби? Заради, такива, като вас ,които само плюят и се обиждат, ме е страх да заведа децата си на стадиона, защото не мога да дам, смислен отговор на въпроса от типа, "мамо, защо се бият тези батковци?". Има една огромна част от масата тук, визирам феновете и на двата отбора, която ходи на мачовете, за да се напие и да се сбие, а не да гледа и да подкрепя любимият си отбор. Вместо да се чудите, как да омърсите едно добро дело за пловдивският футбол, станете част от това дело. Подкрепяйте, любимият си отбор, защото вашата подкрепа дава стимул на футболистите ви да играят по качествено и ползотворно. А след края на мача, пийте по една бира с хората, без значение от кой отбор са те. Покажете на децата, че мястото им е на стадионите и в спортните зали, а не по заведенията да се наливат с алкохол и наркотици. Искрено се надявам, че ще дойде времето в което спокойно, децата ми ще посещават футболен мач, без страх, че излизайки от стадиона, ще се натъкнат на гледката на обърнати автомобили, изпочупени стъкла на заведения и деформирани и запалени кофи за боклук. Успех на всички Пловдивски отбори в предстоящите първенства.
+2
 
 
така верно Локо динев каза нещо истинско и за тва евала ама немога нещо да разбера тъпите буфери дето токо наскачаха кво очкват да излезе и да каже да ас бях''не че го обвинявам човека'' пишат че ния сме били такива онакива ок ама що в саита на тея същите неим пукало за нас ми пак ок ама що в нашия саит а също искам да ви кажа господа от двата отбора амислетесе колко хора познавате от другия лагер и си пиете бирата заедно ас лично доста незнам що са тея плюнки по тея форуми има хора с много комплекси и ас лично не искам да си ги избиват с моя БОТЕВ .и аааиииии канариииии успех на пловдив преди всичко
-5
 
 
папагалите как да им стане неудобно. шматки и глупаци - всеки ги лъже както му дойде- после друг им е виновен
Днешният Локомотив Пловдив се родил на 25 юли 1926г. с името Пловдивски Спортклуб!
на 21.07.2010 г.
+2
 
 
Дали на папагалите им естанало поне мъъъничко неудобно? Аз не вярвам, а вие???
+5
 
 
Не ви разбирам когато човек има някакви добри отношения към вас вие плюете.Просто човека премахна едни съмнения а като искате стойте си във в група.Коко каза ,че е хубаво да има дерби но има и други дербита а с вас вече не става поне две години дай боже.
+2
 
 
Смешна история братя Българи и съграждани, смешна история. Къде е хан Аспарус сега да ви покаже номера с пръчките и как България е има благодарение на единството. Смешна история защото не само не сме единни но и сме смешни. "Разделяй и владей". А се предполага, че сме един народ. Ние се делим на софианци и провинциалисти на провинциалисти и селяни на квартали на блокове на етажи на мъже и жени на Гошовци и пешовци на ботевисти и локомотивци. Eми да няма да върви нищо докато СМЕ с това първобитно мислене.
0
 
 
Това което пиша са факти момчета,ас не искам да се заяждам с никой просто това е истината.Ние нямахме победа на дербито от 2 или 3 сезона,и когато на последното дерби ви победихме вие тръгнахте да забивате знамена в центъра на терена и да палите стадиона,е то бива злоба ама чак толкова не бива,трябва да умееш и да губиш мамомо стара.И това ли не са истини а?
+6
 
 
За мен дерби е : "Локомотив"-"Левски","Локомотив"-"Цска".А за дерби с "Ботев"има много време,години. Г-н Динев,защо се застъпвате за тях,Ние трябва да се мерим с отбори от "А",там където Сме!
-1
 
 
Браво на Коко. Но това което е казал корено се различава от изказванията на черно-белите. Правилно ги нарече Зума.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо преди дербито с Ботев: Нека подкрепим момчетата! Пловдив е черно-бял!
Седем пловдивчани в състава на България за Лигата на нациите
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Кметът към маричанки: Поклон пред вас! Пловдив ви е признателен!
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: