ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо падна от Пирин с 1:3 в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:56 / 16.07.2010Коментари (24)5543
Локомотив Пловдив загуби контролата си с Пирин Благоевград в Банско с 1:3, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Единственото попадение за "смърфовете" отбеляза Дани Кики. С много добра игра през първото полувреме се отчете новото попълнение Франклин, който имаше няколко добри възможности за гол и дори веднъж уцели гредата след удар с глава. Той обачеполучи лека травма при сблъсък с Георги Георгиев от Пирин в края на първото полувреме и двамата състезатели бяха заменени от резерви.

"Смърфовете" започнаха активно двубоя, като още в седмата минута Франклин удари греда след центриране и добре насочена топка с глава. Последва корнер, след който Христо Златински пък уцели напречната греда. 5 минути по-късно Пирин откри резултата. Благоевградчани откраднаха топка в половината на Локо от Костадин Гаджалов и организираха необезпокоявани добре атаката си, за да може Стойков да вкара на празна врата.

До 30-ата минута Локомотив изпусна няколко възможности да изравни. Най-активен бе централният нападател Франклин, който на два пъти излизаше сам срещу вратаря, но единия път би високо в аут, а другия - в тялото на стража на Пирин. В 31-ата минута обаче отново Пирин вкара гол. Драги Коцев се възползва от центриране и вкара за втори път за благоевградчани.

"Черно-белите" все пак успяха да намалят до почивката. В 45-ата минута Дани Кики вкара след, като се възползва добре от центриране от корнер. Това е второ попадение във втората контрола, в която Кики участава, след като бе върнат в отбора след наказание, наложено му от ръководството.

Второто полувреме започнаха да влизат резервни футболисти, което свали нивото на игра. Двата тима почти не си създадоха опасни положения. Единственото по-интересно бе третия гол за Пирин. Зоран Златковски се разписа след центриране за крайното 3:1 за благоевградчани.
Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Не разбирам защо толкова се претиснявате от тези контроли . Това са мачове за обиграване.Ще си влезе локо пд в коловозите.
+1
 
 
Бонев, оправи ни отбора! Ти не искаш туристи, но половината отбор е от точно такива хора. С този ритъм ще ни бъде трудно в "А" група.
-2
 
 
Бате Зума не разбираш ли, че със защитници от В група НЕ МОЖЕШ да играеш в А!? В колективните спортове е много важно да имаш сработена и здрава защита!С тези крачуновци и йотовци ще берем големи ядове!!!
на 16.07.2010 г.
+8
 
 
Поздрав за всички онлайн трениори!
+5
 
 
Каквото и да говорим и да се успокояваме, че контролите не са важни, ние ТРЯБВА ДА БИЕМ наред, дори и с резервите, дори и с промени в схемата или с пробване на играчи на нови постове задължително е да играем винаги за победа! Така се възпитава духът на победител.Съгласен съм с част от думите на Марица, за това, че не играем добре. Също така вярвам, че Бонев има какво да даде като треньор. Примери за това има много: Рехагел, Арагонес, Дел Боске, Фергюсън.....Ако имаш идеи и визия как да ги реализираш, възрастта не може да ти попречи
-3
 
 
Пирин имат колектив,а ние нямаме поради простата причина,че градим нов отбор,с нови футболисти. Това е само контрола. Някой да знае нещо за контузията на Франклин? И утре от колко часа ще можем да помогнем на работниците за стадиона?
+10
 
 
Не е хубаво човек да се самозалъгва ми като Локомотив играе с два състава през двете полувремена това правят и неговите съперници в контролите другите отбори също изпитват проблеми при липса на добри състезатели в отделните линии като вратар,защитници,полузащитници или нападатели.Смешно е да се оправадава всяка една загуба само с това,че е контрола и отбора още нямал облик ми другите да не са цъфнали и вързали ама бият нищо,че е само една контрола.Проблема е един единствен и е с името на най голямата легенда на Локомотив-Пловдив който в стремежа си да се хареса на феновете и да удволетвори своето его е на път да направи от Локомотив отбор който и тази година ще се бори да запази статута си на елитен тим което ще бъде много жалко като се има впредвид добрата финансова стабилност на клуба.Зума има хиляда други начина по които да бъде полезен на Локомотив но това да е на длъжност старши треньор не е едно от тях.Да може би някога, но сега реалностите са други и трябва млад знаещ и можещ переспективен специалист който да е на ти с всички новости на футболната игра.Пловдив остана с един единствен участник в А група и той трябва по достоен начин да защити позициите на нашият град като най футболният град в България но по начина по който се развиват процесите в Локомотив ме карат за съжаление да бъда крайно песимистичен.
+1
 
 
Напъло нормален е резултата,то неможе 1-то полувреме един състав а 2-то друг състав и да очакваме само победи.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Чико: Преди финала на 15 май фенове на Ботев ми показваха по 4-5 пръста, но тогава затворихме устите на половин Пловдив
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: