ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев с ново равенство в контролите, този път 1:1 в Гълъбово
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:04 / 15.07.2010Коментари (36)10537
© Plovdiv24.bg
Ботев Пловдив записа трето равенство в третата си контрола от лятната подготовка. Този път "канарчетата" завършиха 1:1 с тима на Ботев Гълъбово като гост. Общо 19 футболиста в жълто-черно взеха участие в двубоя. Успешен дебют направи нападателят Иван Площаков, който вкара единствения гол за Ботев Пловдив.

Домакините от Гълъбово поведоха още в 4-ата минута, след центриране и удар с глава. До 25-ата минута инициативата обаче бе в пловдивчани, като няколко остри атаки бяха спирани със засади от съдиите. В 24-ата минута домакините от Гълъбово имаха възможност да удвоят преднината си. Илия Николов обаче спаси дузпата, отсъдена за Ботев Гълъбово.

След дузпата, ситуацията почти не се промени. "Жълто-черните" продължиха с настоятелните атаки, но нямаха шанс в завършващата фаза. След почивката ситуацията отново не се промени и още в 48-ата минута "канарчетата" дори отбелязаха гол, но той бе отменен, тъй като страничния съдия маркира засада на голмайстора Стефан Костадинов.

Много активен бе Светослав Асенов, който създаде доста опасности пред противниковата врата. Изравнителният гол обаче падна след центриране на Стефан Костадинов. В 52-ата минута той намери добре в наказателното Площаков, който финтира вратаря и след това реализира за 1:1. До края на мача пропуски направиха отново Костадинов с глава, Петър Иванов и Тодор Неделев, който отправи много опасен удар от пряк свободен.

Съставът на Ботев:

Илия Николов, Димитър Витанов, Ангел Рахов, Васил Василев, Владимир Байрев, Иван Танчовски, Димитър Байрев, Васил Гуджев, Петко Фанев, Иван Площаков, Запрян Иванов(Петър Стоичков; Недко Миленов, Тодор Неделев, Светослав Асенов, Стефан Костадинов, Борислав Караматев, Петър Иванов).
Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Вече чакаме да ни съобщят за поредната контрола и да видим кои са тези 25 човека, които заминават на лагер във Велинград.
0
 
 
всеки ботевист би трябвало да даде кредит на доверие на бакалов минимум една година , но ние сме ботев пловдив и публиката ни не дава ве4ен кредит на доверие
0
 
 
истината е една , това е отбора които би трябвало да е на първо место в в група догодина , но от б група трябва ве4е да имаме сериозни спонсори , за да изградим наистина голям отбор , които да се бори за 4елните три места в а група , евротурнири и успехи в евротурнирите , за целта се искат пари , много пари , сдружението и феновете няма от каде да съберем пове4е от 1 милион на година , а за борба за 4елните три места и евротурнири са необходими минимум 20 милиона на година
+5
 
 
Яяя буферчетата паднали от Пирин планина!Хахаха
-2
 
 
няма нищо все някога ще победят,но много им приляга дербито с ГЪЛЪБОВО-селска дружинка!!!!!
+1
 
 
Не виждам смисъл да обръщаме внимание тук на някои ч/б тъпунгери, които са много далече от футбола въобще. Във всяка среща от контролите играят различни 19 - 20 човека. Така Бакалов ще може да се ориентира от цялата тарапана 37 души кои 25 играчи ще заминат в понеделник на лагер във Велинград. А футболът на нашите канарчета още отсега е атрактивен, съвременен, агресивен в защита и нападение.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-1
 
 
от това което прочетох съм доволен ако продължават така съвсем скоро ще се сработят и пак ще го кажа мисля че бакала трябва трябва да наблегне на реализирането на нашите положения след лагера мисля че ще са много по-добри
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Ботев реди контрола с отбор от Англия
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: