ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Площаков започна с Ботев, освободиха Байрактаров и Асен Христов
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:35 / 15.07.2010Коментари (39)7465
© Plovdiv24.bg
Служители на стадиона се грижат за тревата на терена
Централният нападател Иван Площаков дойде в Ботев и вече започна подготовка с тима. Най-вероятно той ще дебютира още днес в контролата с Ботев (Гълъбово). Площаков премина през Марица и Спартак, игра известно време и в отбор от по-долните дивизии в Италия. В тима пристигна и друг офанзивен футболист - Петко Фанев.

Групата футболисти обаче се запазва, тъй като старши-треньорът Марин Бакалов освободи двама от тима. Става въпрос за юношите на тима Асен Христов и Спас Байрактаров.

"Няма да търпя мъртви души в отбора. Искам всички да се раздават максимално. Целта ни е да върнем облика на отбора от преди Христолов, като играем печелившо, но и красиво, с високо спортно майсторство. Знам, че ще е трудно, но това искаме всички, и от ръководството и феновете", заяви Бакалов пред репортер на Plovdiv24.bg.

Днес "канарчетата" ще изиграят поредната си контрола от подготовката. Те ще гостуват в Гълъбово на местния Ботев. В събота от 10 сутринта е проверката с Малеш (Микрево), която ще се играе в Костенец. След това, на 19-и, отборът заминава на лагер във Велинград. Там за сега са уредени две контроли - с Бенковски (Пазарджик) и Пирин (Разлог). Тимът се прибира в Пловдив в началото на август, като на 4-и има уговорена още една контрола. На 8-и, неделята преди старта на шампионата, пък ще бъде официалното представяне на отбора пред феновете. Тогава ще се изиграе контрола с Димитровград.

Марин Бакалов разкри още, че са подадени документи за участие и в двете елитни национални юношески групи - до 17 и до 19 годишни. Отборите вече са стартирали подготовката си за първенството, като в момента детско-юношеските школи са на подготвителен лагер в Банско.
Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
хаха мангали все за МЕТАЛ ли мислете бре? ба*ти хората, все кражби им са в главите ... Ходете някъде да "стоите"новият ви стадион и не се занимавайте с нас! А да и леко с арматурите, че Коко ги е плащал!
+2
 
 
МАЛЦИНСТВАТА АКО СИ МИСЛЯТ,ЧЕ НЯКОЙ ЩЕИМ ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ НА КОМПЛЕКСИРАНИТЕ МНЕНИЯ,ЖЕСТОКО СЕ ЛЪЖАТ!
+13
 
 
Треньорът взима тези решения. Щом е преценил, че това са момчетата, които трябва да си тръгнат, така да бъде. За мен е важен крайния резултат. Искам да видя един добре комплектован и боеспособен отбор, даващ всичко от себе си на терена. Нека останат тези, които заслужат доверието на Марин Бакалов, вярвам че след време ще спечелят и доверието на публиката. Само Ботев Пловдив!!!
+6
 
 
Браво БАКАЛОВ!Няма място за играчи , които не се раздават !Нито за италиянчета , които взимат по много хиляди в евро!
-15
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+5
 
 
дано да са прави но и аз съм на мнение че пичиони като влезем в Б трябва да се върне както и 3-4 от италианците тогава напртаво отбора ще ние равностоен на половината отбори в А
+2
 
 
,А и къде са тези играчи като,морини,карлет,ола,брици,идр-те,защо не се проведат преговори с тях или поне с 2-3 ????/ къде са паритеееее ?/ къде е бюджетът
+2
 
 
Марин и Коцето като футболисти бяха много трудолюбиви, раздаваха се изцяло на тренировките и в мачовете. Сега вярвам, че под тяхното ръководство точно такива играчи ще си подберат. Играчи като Иван Площаков и Петко Фанев са желани за нашия отбор. Бъдете сигурни, че за Велинград ще заминат точно тези 25 души, които трябва да останат в Ботев и да се раздават докрай за нашия любим отбор!
+2
 
 
Защо ги е освободил?Бакалов сам го е казал...-"Мъртви души в отбора няма да търпя"!Което значи мързел,безхаберие,незаинтересованост!Мисля,че това са достатъчно силни аргументи.Няма спор,че са талантливи футболисти,но като нямат желание по-добре да се пробват другаде!
Цъкам минуси на буферите :)
на 15.07.2010 г.
-3
 
 
Митко ( Джоров) - вземи се върни в любимият ти клуб! Шапка ти свалям за стореното от теб.Винаги си добре дошъл! А за двамцата освободени - Бакалов е преценилосвободил ги е.Дано имаме по- добри от тях де.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Ботев с 353 мача празнува днес
Георги Николов стиска палци за Ботев в Барселона
Дубълът на Ботев обърна Сливен в Трета лига
Балтанов благодари на "жълто-черните" фенове
Феновете на Ботев готвят ад за ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: