ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо с лесна победа на Вихрен в контрола
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:44 / 08.07.2010Коментари (37)5880
© Plovdiv24.bg
Христо Златински реализира дузпа за Локо
Локо постигна лесна победа с 2:0 на Вихрен (Сандански). Контролната среща отново се игра в комплекс Пири, в Банско.

"Черно-белите" отново излязоха в доста експериментален състав, но това не им попречи да доминират през целия двубой. Старши-треньорът Христо Бонев даде почивка на всички защитници, които излизаха като титуляри в контролите до момента. В центъра на отбраната мача започнаха младата надежда Цветан Йотов и възстановения от контузия в рамото Костадин Гаджалов.

Още в 6-та минута "смърфовете" откриха резултата. Абушев проби хубаво по крилото и центрира, като защитник на санданчани изчисти топката с ръка. Съдията посочи бялата точка, а Златински нямаше проблеми да реализира за 1:0.

До края на полувремето пловдивчани имаха още редица изгодни положения за гол, но ги пропиляха чрез Златински, Ерош и Гуарино. Най-фрапиращ бе пропуска на уругваеца, който излъга защитата и вратаря, но пропусна да отбележи в опразнената врата.

След почивката надмощието на Локо продължи, въпреки направените множество смени в състава. В 66-а минута новото попълнение Емил Аргиров, който единствен от всички изигра по 90 минути в първите три контроли, а този път влезе на полувремето, нахлу по дясното крило и центрира остро, като принуди защитник на Вихрен да прати топката в собствената си мрежа за 2:0.

Малко след това Габор Ерош се отчете с греда.

Локо: Стоян Ставрев, Костадин Гаджалов, Цветан Йотов, Валери Георгиев, Красен Трифонов, Габор Ерош, Христо Златински, Мартин Керчев, Рангел Абушев, Здравко Лазаров, Гуарино (Лучини, Ивелин Янев, Николай Чипев, Евертон Джилио - Том, Георги Петров-Геша, Емил Аргиров)
Още по темата: общо новини по темата: 188
12.02.2011
26.11.2010
05.10.2010
15.09.2010
14.09.2010
13.09.2010
предишна страница [ 1/32 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Радвам се , че Емо дойде в най-великия клуб... Това момче има просто уникални възможности , играл съм с него 1 година и го познавам отлично , а най - много се радвам за Ицо разбира се... :) айде нека пожелаем успех на машините и за напред да мачкаме на ред :) САМО ЛОКО!!!
0
 
 
Добре е да побеждаваме, макар и тези мачове да не са важни. Но както казва и Лучини в интервюто си, победите в контролите са важни за атмосферата, защото след загуба обстановката е тягостна. Допълнително момчетата са обременени и от това, че очакванията на цял Пловдив са насочени към тях. Пловдивчани искат от своите любимци победи и добро класиране. Но смятам, че момчетата ще се справят
+4
 
 
Локо Пловдив любов и съдба,за нас е единствена тя! Катеричка рунтавелка се качила на табелка.... И НАПИСАЛА С МОЛИВ....?!
+7
 
 
Аргиров е най-точното попадение на Локо и се радвам,че Бонев му дава шанса,който му трябва,ще разберете защо,като почне да бележи.
+6
 
 
значи нямате нищо общо с металик,гледайте да не го разберат,че ще си вземат лиценза.....ама какво правите тук бе селтици,доматето в маноле кога ЖЪ бирети
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
+6
 
 
АЙ МАШИНИИИ !! Сега остава да подкрепим КОКО на 23 !!! Само ЛОКО
+11
 
 
Това,което ми прави впечатление е,че Абушев и Аргиров са единствените точни попадения в нашата селекция.Плюс Ицо Златински,разбира се!
+7
 
 
Ейййй,най-накрая :)! Всичко върви супер - стадионът,подготовката,селекцията,но мисля,че ни трябва един класен нападател и работата заспива :).
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Зума разказа за оферта от 3 млн. долара от Юве и за гол от 40 метра срещу вратар №1 в света
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: