ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костадин Видолов става помощник треньор, избират емблема след месец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:36 / 30.06.2010Коментари (97)8440
© Plovdiv24.bg
Костадин Видолов става помощник-треньор на Ботев Пловдив, стана ясно на днешното събрание на феновете на клуба, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Както вече съобщихме той ще стане част от щаба на "канарчетата", но ще бъде единствено помощник треньор и няма да играе на терена. Втори помощник, но играещ треньор ще бъде Иван Танчовски. За вратарите ще отговаря Димитър Вичев. Старши-треньор остава Марин Бакалов.

На днешното събрание бе гласувано още членовете на Управителния съвет да не получават възнаграждения. 16-имата главни възродители на "канарчетата" ще работят безвъзмездно за клуба. 

Днес бяха направени много предложения и за нова емблема на Ботев. Това решение обаче бе отложено за следващото заседание на "канарчетата", което ще бъде на 24 или 25-и юли. Прието бе сдружението да промени статута си в сдружение с нестопанска цел в обществена полза, за да бъде възможно сливането с Металик Сопот, което ще стане именно на следващото заседание.

Предстои първата тренировка на тима, която ще бъде от 18 часа на стадиона. След десет дни Ботев заминава за Велинград, лагерът вече е платен. Уредени са много контроли. Очаква се седмица преди старта на шампионата да бъде и официалното представяне на тима. То ще бъде организирано като празник, като освен мъжкия тим, ще бъдат представени и детско-юношеските школи.
Още по темата: общо новини по темата: 43
24.01.2011
28.12.2010
21.08.2010
17.08.2010
17.08.2010
15.08.2010
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Шшш алооо кюстендилци какво сте се разписали из нашите теми? Не им пукало ама пишат. Вие к'ви сте? Некви шизофреници? Гледайте си там новия негър дето се правел на хитлер и се радвайте на "най-добрия халф в Българското първенство" Златински,а нас ни оставете.
+4
 
 
ботевисти , нас локото не ни интересува , когато легендите им играеха в б група , само циганите мислеха за техното отборче
+4
 
 
Всичко е много добре, но за буферите още не е ясно какво става! Нас никой не ние закривал за разлика от тях, държавата закрива дъщер ното АД на Христолов, сдружението никой не го е закривал, това е големия пропуск на Христолов. Локото официално са закрити през 2001 г, даже и името им взеха, ако тръгнем да се заяждаме няма край. Най добре е да се примирят и да изчезнат от нашите форуми и теми!!!!! Но теса комплексари и "Ботев" им е като бик на червено, моля се ако всичко върви добре при нас, да ги срещнем за купата догодина и да ги спукаме от бой/разбирай футбол/ . Много ги боли, че ги бихме последния мач, държи им влага, по думите на тяхната легенда Христо Бонев, "Който е бил последния мач той е господар на Пловдив", болиги именно за това, защото ги бихме и сме господари на Пловдив. Отбора на Пловдив, до следващия мач!
+4
 
 
така ми харесва много добре! :) много съм щастлив за Коцето!
+5
 
 
Нека си плюят буферчетата, след две години като се завърнем яко ще ги шляпаме, а няма нужда и внимание да им обръщаме, ние се сливаме с Металик, а те направо се вляха във Велбъжд, но те си го знаят и гие яд още повече.
на 01.07.2010 г.
+6
 
 
Бонев и Узунов никога не биха работили за каузата локо без пари Където е келепира и авантата те са там дори и в Сандански Връщам се от морето за да съм на стадиона
+3
 
 
днес е 01.07.2010.днес е първата тренировка на колежа нека всеки който може да иде да покажемм че ПЛОВДИВ е наш,ВСИЧКИ НА КОЛЕЖААААА !!!!
+7
 
 
Големият кораб тръгва на голямо плаване! Все по-нарастващата злоба на няколко фалшиви футболни фенчета келеменца, които срамят ч/б си привързаност само ни кефи! Ами пикайте газ, вашто маменце...! Колкото повече шавате и бълвате простотии, толкова по-дълбоко ще ви влиза отвсякъде комплексът от Великия Ботев! И нека решението на Общото събрание за УС да работи безвъзмездно, без заплати, да затвори големите усти на плювачите!
+6
 
 
Въшливите, оцапани със сажди злобни кученца от ромските покрайнини могат да се късат да джавкат, но нашият кораб ще тръгне на ново, голямо плаване!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: